Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 71 235. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
edi8-ale się dowcipny zrobiłeś,hahahaha.
Ja nie jestem blada,do solarium nie chodzę,nigdy nie byłam.Nie dawno wróciłam z pięknego urlopu,więc solarim nie jest mi potrzebne.
Pozdrawiam.
Ja nie jestem blada,do solarium nie chodzę,nigdy nie byłam.Nie dawno wróciłam z pięknego urlopu,więc solarim nie jest mi potrzebne.
Pozdrawiam.
torsen-ile masz lat?Pytam z czystej ciekawości.Wczoraj mówiłeś,że dzisiaj idziesz do szkoły,więc dlatego pytam.Pozdrawiam
torsen-ja jestem 14 lat starsza,chciałabym mieć znowu 18 lat.To piękne lata.
torsan-Twój wiek jest super a w moim trzeba już być raczej poważną,nie jestem jednak taka stara.
13max33-wiem,że jest takie powiedzenie i z tego się właśnie śmieję.Pozdrawiam.
torsan-kiedyś wysłałam kupon i dziwnie byłam pewna,że coś wejdzie.Wygrałam 6/6 (1300),i uwierzyłam,że jednak jest to możliwe.
Bianka-w takim razie wnieś coś do tego chat-u,od tej chwili on należy tylko i wyłącznie do Ciebie.Daj popis i poświeć przykładem jak należy korzystać z tej stronki,skoro wszyscy piszą nie na temat.
bromik-Witam.Nie ma obejścia.Za każdym razem trzeba się wpisywać.Pozdrawiam.
Monsiu-to nie o teksty tutaj chodzi,ale mam pewne zobowiązania wobec Tych,którzy często odwiedzają mój wątek Smooth jazz na forum.Nie mogę przecież Ich zawieść.Pozdrawiam.
Madzia-I "Ty Brutusie przeciwko mnie?",nie było mnie raptem 10 minut bo słuchałam sobie muzyczki a Ty mnie zdradzasz z inną Fanką?
No no no!!!!
No no no!!!!
TOTO-dokładnie nie wiem,ale podejrzewam,ze podobne jak przy skoku ze spadochronem,w granicach 3G.
Madzia-cały czas tutaj jestem,czytam namiętnie wpis za wpisem i wysuwam wnioski.Wcześniej sluchałam muzyczki,potem byłam na forum a teraz jestem tutaj.
ziuta1981krk-Oczywiście że się uśmiecham,a nawet powiem więcej,momentami nawet płaczę.
toto-siła 3G,z tego co wiem,oznacza trzykrotnie większe przyciąganie od ziemskiego(grawitacja,spadający bezwładnie człowiek leci z prędkością ok.220 km/h.Pozdrawiam.
Madzia mam problemy z GG,serwer padł,nie wiem o co dokłednie chodzi.Też macie problem?
A myślałam,że to tylko u mnie.
Torsan-moje zdjęcie jest na moim niku.
Torsan-moje zdjęcie jest na moim niku.
torsan-wiesz,nie mam dzieci,żyję bez stresowo,spacery,świerze powietrze sport,śmiech.Wszystko robi swoje na kożyść.
torsan-biegam po 5 km dziennie,chodzę na saunę,potem idęcoś zjeść,pilnuję pracowników,pózniej idę do fittness club,szybka kąpiel,obiad i do domku na odpoczynek.
torsen-lubię też boks,ale oglądać.Nie wiem skąd mi się to wzięło,ale lubię.
Za parę dni będzie walka Gołoty z Adamkiem,ciekawe kto wygra?Chciałabym postawić na Gołotę bo go prywatnie znam ale coś mi mówi,że jednak Adamek będzie lepszy.
torsan-Gołota jest trochę,powiedzmy ociężały a Adamek świerzy i rzezki,więc kto ma większe szanse?moim zdaniem Adamek.Wszystko się jednak okaże.
Bratiszka-nam nie przeszkadzacie,rozmawiam sobie z torsanem,ale to nic złego a pozatym jestem mężatką a mąż śpi obok.Pozdrawiam.
Bratiszka-niestety,jutro muszę zajrzeć do swojej firmy.Wiesz jak to jest:Kota nie ma myszy grasują.
TOTO-o tej porze najlepszy jest Sooth jazz i nie tylko,wejdz na forum i się zrelaksuj.
Witam wszystkich serdecznie.
Typy MM na 22.00
25 40 63
17 77 5 68 10 57 14 55 11 29
31 40
50 62
70 80
Pozdrawiam.
Typy MM na 22.00
25 40 63
17 77 5 68 10 57 14 55 11 29
31 40
50 62
70 80
Pozdrawiam.
Bianka-a tobie nie szkoda czasu na wpisywanie zbędnych komentarzy?Jeszcze raz proponuję,daj pokaz swoich możliwości i pokaż wszystkim,jak należy kożystać z chat-u!!!!
OPA-wiesz co? A o mnie zapomniałeś.Dobra,zapamiętam to sobie.Pozdrawiam.
OPA-Dzięki bardzo,ale cicho sza,bo znowu się rozpęta wojna z tego powodu tak jak wczoraj.Jak to może być,że ktoś jest raptem 3 miesiące i zdobył status VIP-a.
torsan-Nie załamałam się.Skoro nie da się wygrać,to niestety musimy wszyscy pracować,żeby mieć za co dalej grać,a pozatym praca uszlachetnia.Pozdrawiam.
Ja umykam,właśnie dostałam SMS-a od kanapy,że się za mną stęskniła.
Dobranoc Wszystkim i miłych snów.
Dobranoc Wszystkim i miłych snów.
Witam na 14 00:
66,76
68,24
13,25,40,51,66
32,41,52,54,76
25,40,55,66,68,76
66,76
68,24
13,25,40,51,66
32,41,52,54,76
25,40,55,66,68,76
Witam wszystkich,jakie nastroje po ostatniej walce maszyny losującej z grawitacją?
ALE WAM SIĘ PROBLEMÓW NAROBIŁO,SZKODA GADAĆ.
JEŻELI KTOŚ KOMUŚ COŚ,EWENTUALNIE NIKT NIKOMU NIC ITD....
DZIECINADA,NAPRAWDĘ.
JEŻELI KTOŚ KOMUŚ COŚ,EWENTUALNIE NIKT NIKOMU NIC ITD....
DZIECINADA,NAPRAWDĘ.
Torsan-Witaj,na dzisiaj mam takie multikony:
13 18 20 38 62 76
Pewniaczki To-13 i 66
13 18 20 38 62 76
Pewniaczki To-13 i 66
Rewolucja to to może jest,ale nie koniecznie dotyczy tematu,który interesuje odwiedzających ją.Tak naprawdę nie wiadomo o co w niej chodzi,totalna beznadzieja.
xelom-jeżeli chodzi o rewolucję,to najlepszy w Tym był Lenin,ja nie mam o tym zielonego pojęcia.Pozdrawiam.
MILA-na końcu nie możesz dawać żadnego znaku.Prawdopodobnie to jest to.Mam na myśli liczby.
torsan-czytałeś na forum NADCHODZI REWOLUCJA?Niby miał to być temat-bomba,a to raczej Temat kiszka.Nie wiadomo o co w nim tak naprawdę chodzi.
torsan-temat wątku jak temat,ale o co tam chodzi to nie wiem za chiny.
Dziś w TV podano informację,że amerykańskie satelity szpiegowskie wykryły nad Polską nieznany do tej pory front baryczny,który prawdopodobnie zwiastuje rewolucyjne odkrycia dotyczące gier losowych,w szczególności MM iLotto.
Lestek-za godzinę to będzie druga połowa meczu Real Madryt-AC Milan.Wynik 1:1,a losowanie będzie za dwie godziny,o 23.00
A ja swoje wysłane kupony chowam do portfela,zgodnie z zasadą,pieniądz przyciąga pieniądz.
Tajemniczy Don pedro-ja natomiast słyszałam opowieść o człowieku,który w lotto wygrał ogromną sumkę.Swiętował ten sukces przez 5 dni,pijąc bez przerwy alkohol.Kolejnego dnia po tym mini maratonie miał tak potężnego KACA,że postanowił się napić zimnej wody ze studni.Jednak pośliznął się,wpadł do niej i się utopił.
Przez chwilę satelita szpiegowski wysłał sygnał z numerem losowania,USA 53
marvin-losowanie opóznione z powodu meczu.Odbędzie się dopiero o 23.00
Monsiu-zgadza się,był obraz kontrolny o 22.00 z napisem Polsat USA 53.
Oto liczby wylosowane o 23.00 na polsacie
6 7 9 13 14 17 20 26 31 35 40 50 56 58 62 67 69 73 76 80
plus-31
6 7 9 13 14 17 20 26 31 35 40 50 56 58 62 67 69 73 76 80
plus-31