Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 70 195. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Madzia-czy my i jantar jesteśmy jedynymi kobietami na tej stronie?Gdzie się podziała ich reszta?
Madzia-twierdzisz,że zaszłyśmy już tak daleko,że można porównać to z uzależnieniem?Hahaha
edi8-potem napiszę do Pasko,żeby usunął te bzdury z mojego wątku,żaden problem,mam nadzieję.Wszystkie bzdury dotyczące jego wpisu.
WKURZYŁAM SIĘ-jak chcecie wdawać się w jakięś beznadziejne pyskówki,które nie koniecznie mnie dotyczą,to bardzo proszę NIE NA MOJEJ STRONIE.To robi się naprawdę powoli nudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slavo-poprostu brak słów,jesteśmy wszyscy szczególnym przypadkiem istot zamieszkujących tą planetę,ale ten cały Koń-walia,został chyba pominięty przez ewolucję.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Monsiu-ja nie jestem rodowitą Poznanianką ani Gnieznianką,ale to akurat wiem.Powiedz mi co to znaczy(antrejka)?
Monsiu-do twojej wiadomości ANTREJKA to przedpokój a RYCZKA to taboret.Pozdrawiam.
SROGOŚĆ też wiem o co chodzi.
SROGOŚĆ też wiem o co chodzi.
BABCIU ZOSIU-oczywiście,że czytające też się liczą.Witamy serdecznie w gronie kobiet.
wędrowca netowy-oprócz 13 wszystkie inne nie weszły,a co z innymi liczbami?
bromik-zgadza się,podał liczby,które nie padna i trafił w nie,a jest więcej liczb jak 13.Pozdrawiam.
Hipcio,Dobry wieczór-ja też nie trafiłam nic specjalnego,udało mi się tylko 1z1 w MM.Pozdrawiam Cię.
Sam9-spróbuj wytypować z 20 liczb 6,które wpadną,ja próbowałam i szanse są niewielkie.Pozdrawiam.
Hipcio-większość nie trafia,nie przejmuj się tym zbytnio.Pozdrowienia.
Miało być w LOTTO 8mln,potem 7,7mln a w efekcie końcowym wygrana wyniosła niewiele ponad 7,5mln.I bądz tu mądry w tych całych ich przewidywaniach.
Ja się z Państwem na dzisiaj pożegnam i po całodziennym stresie,związanym nie tylko z losowaniami,zapraszam na chwilę relaksu do gabinetu odnowy duchowej na Forum w wątku muzycznym SMOOTH JAZZ-muzyka łagodząca obyczaje.
Pozdrawiam i miłych wrażeń życzę.
Dobrej nocy.
Pozdrawiam i miłych wrażeń życzę.
Dobrej nocy.
Witam na 14 00:
49,60
5,23,29,38,79
5,14,24,29,55
7,32,42,52,54,76,79
30,60,70
12,26,38,49,60,79
2,5,38,49,60,74
49,60
5,23,29,38,79
5,14,24,29,55
7,32,42,52,54,76,79
30,60,70
12,26,38,49,60,79
2,5,38,49,60,74
Przydał◘by się w tej sytuacji na Forum Wątek w rodzaju Randka w ciemno.Jeszcze dzisiaj go otworzę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Gała-urodziłam się blisko kolektury i to w czasie największej ówczesnej kumulacji.Być może stąd zainteresowanie grami liczbowymi.
Witam wszystkich ponownie.
MM na 22.00
9 19 60 65
7 14 23 37 50 60
peniaczek-65
Pozdrawiam.
MM na 22.00
9 19 60 65
7 14 23 37 50 60
peniaczek-65
Pozdrawiam.
Madzia-biedna jantar,zaraz przecież jantar zginęła w katastrofie lotniczej.
maks158-na twoim miejscu jełopie zaczęłabym się martwić tym,że Pasko zablokuje ci konto na dłużej.Miałby rację.A z takimi tekstami to możesz zwracać się do swoich kumpli w piaskownicy albo do swojej dziewczyny,jeżeli ci na to pozwolą.
tam21-Witam.Nie wiem czy mi się dzisiaj uda ale spróbuję.
1, 14,23-życzę wygranej.Pozdrawiam.
1, 14,23-życzę wygranej.Pozdrawiam.
Madzia-prawdopodobnie to kobiety nie lubią jego.Widziałyśmy przecież fotkę i ta osoba obok jego w żadnym stopniu nie przypomina kobiety.
maks158-my jesteśmy przynajmniej inteligentne a ty?
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
tam21-podałam Tobie liczby,które miały nie wejść a one właśnie weszły.Pozdrawiam.
Hipcio-ja też nic nie trafiłam,a to co trafiłam to nie wysłałam i taka robota.
13max33_Witam.One miały nie wejść,Hahaha.
Podaje następne:7 25 42,nie daję żadnej gwarancji.Tamte były na chybił trafił.Pozdrawiam.
Podaje następne:7 25 42,nie daję żadnej gwarancji.Tamte były na chybił trafił.Pozdrawiam.
Gdzieś w siedzibie,Tam w centrali
siedzą ludzie zaufani
i czuwają byśmy grali
zachęcani kumulkami.
Do kolektur chodzą ludzie
często pchnięci marzeniami
a po losowaniu multi-efekt
okazuje się do Bani.
Czasem rzucą informację,
że typ gdzieś tam jest trafiony.
Lecz nie dajmy się zwariować
To nie dla nas TE MILIONY.
siedzą ludzie zaufani
i czuwają byśmy grali
zachęcani kumulkami.
Do kolektur chodzą ludzie
często pchnięci marzeniami
a po losowaniu multi-efekt
okazuje się do Bani.
Czasem rzucą informację,
że typ gdzieś tam jest trafiony.
Lecz nie dajmy się zwariować
To nie dla nas TE MILIONY.
Oj,coś dzisiaj nerwowa atmosfera na stronce,czyżby przyczyną tego było pochmurne niebo i spadające ciśnienie?Może jednak to preludium do wielkiej wygranej.
Laseczka-Witaj wśód Paskowiczów.Co do pomocy w typach musisz jeszcze trochę poczekać.Wszyscy właśnie starają się wymyślić jakieś zestawy na 22.00
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
laseczka-napewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie,jeżeli chodzi o typy,dużo ludzi podaje swoje liczby ale w pózniejszym czasie.
Wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam.
Wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam.
laseczka-możesz ze mną porozmawiać na każdy temat jaki tylko chcesz.Ja ty będę prawdopodobnie do wieczora.Pozdrawiam.
13max33-Nie wejdą:2,29 80.Mam pytanie:wygrałeś coś z tych typów,czy tylko grasz na sucho?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Madzia-jak ktoś trafi 2 mln to musi oddać z tego 10% dla ludzi na Wiejskiej
edi8-zgadza się.Ja wygrałam kiedyś w MM 7 z 9 w plusie i stawka razy 3.Wygrana wyniosła 2700pln i nie potrącili mi podatku od tej kwoty.Sama byłam zdziwiona,możesz mi to wytłumaczyć?
edi8-w systemie czyli rozumiem,że wygrana była dzielona na 3 części ze względu na stawkę.
Czyli 3 razy 900pln,a od tej kwoty podatku nie ma.
Mam rację?
Czyli 3 razy 900pln,a od tej kwoty podatku nie ma.
Mam rację?
wściekły-spróbuj sam zrozumieć,a jak będziesz miał ztym kłopoty to zapytaj byka,tylko nie zapomnij o czerwonym bereciku.
edi8-mam na myśli zakład zawarty w kolekturze a nie w totomixie.Podejrzewam,że to jest różnica.
tedy77-jakie czekoladowe forum?Rozwiń ten temat bo nie za bardzo rozumiem.
tedy77-szkoda,już wiem o co chodzi,czytałam teraz Twoją odpowiedz na mój sen.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Typy na 22.00
65 67
2 70 74
17 9 77 5 57 55 11 29
2 9 37 65 67 70 72 74
Pewniaczek na dziś to-60
65 67
2 70 74
17 9 77 5 57 55 11 29
2 9 37 65 67 70 72 74
Pewniaczek na dziś to-60
bromik-napisz do Pasko na GG,napewno Ci pomoże.On się zna na tych rzeczach.Pozdrawiam.
MCSI-Znając życie,społeczeństwo polskie i tak stanie na wysokości zadania.Pozdrawiam.
i jak tam,humory dopisują?dzisiaj rano widziałam,że nie za bardzo co niektórzy mogli się dogadać.Mam nadzieję,że teraz jest o wiele sympatyczniej i niech tak zostanie.Pozdrawiam.
TOTO=TAG-to Dzień a bumsen to to samo co robi dwoje ludzi o przeciwnej płci idąc ze sobą do łóżka.Domyśl się.Pozdrawiam
Slavo-dzięki za wpis na smooth jazz,bardzo fajna muzyka nie omieszkam kontynuować tego klimatu.Pozdrawiam serdecznie.
Wklej też czasami coś ciekawego co się również Tobie podoba.Będę za to bardzo wdzięczna.
Wklej też czasami coś ciekawego co się również Tobie podoba.Będę za to bardzo wdzięczna.
torsan-mam tam dom,dokładnie na kożeńu.Do birczy jest jakieś 2 km.Jest tam bardzo ładnie i okolice prześliczne.Pozdrawiam.
Torsen-są,zjeżdza się serpentynami w dól i jest kożeniec a potem Bircza,to nie duże miasteczko,wszędzie górzyste tereny,coś pięknego no i nad soliną jak w niebie.