Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 69 498. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wędrowca netowy-śniła mi się dzisiaj plaża,morze i mój wujek,który nie wiem skąd tam się wziął.Potem bilety na koncert Michaela Jacksona.
Co to oznacza?
pozdrawiam.
Co to oznacza?
pozdrawiam.
Monsiu-nie martw się,ja też nic specjalnego nie upolowałam,ale pocieszam się faktem,że jutro będzie nowy dzień i nowe nadzieje.Pozdrawiam.
sam9-To i tak jesteś do przodu.W moim przypadku jak zwykle porażka,nie trafili w moje liczby.Pozdrawiam.
Monsiu-Być może planety są w nie korzystnym położeniu do Twojego znaku zodiaku.Najlepiej przeczekać złą passę i spróbować po jakimś czasie.Nie załamuj się i głowa do góry.Pozdrawiam.
Monsiu-wróżką bym tu za bardzo nie wierzyła,to naciągaczki.Coś w tym stylu"pokaż mi dowód a powiem jak masz na imię",to są bzdury i jeżeli chodzi o mnie nie za bardzo im wierzę,a prawdę powiedziawszy Wogóle.pOZDRAWIAM.
sam9-wszystkie lilki to fajne dziewczyny(kobiety).Ja osobiście nigdy nie poznałam żadnej kobiety o takim samym imieniu jak moje.Pozdrawiam.
Gała>>> Witaj,za godzinę wszystko będzie jasne.Ja jestem dobrej myśli.Pozdrawiam i powodzenia.
Jeszcze jeden zestaw,tym razem na sucho:
5,31,75,77
47,63,77
5,17,31,44,57,63,72
5,31,75,77
47,63,77
5,17,31,44,57,63,72
Moje typy na 22.00
9 29
9 77 5 24 7 14 11 29
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.
9 29
9 77 5 24 7 14 11 29
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.
Witam wszystkich aktywnych.
W związku z napięciem towarzyszącym oczekiwaniu na dzisiejsze losowanie,namawiam do chwili relaxu i zachęcam do odwiedzin wątku SMOOTH JAZZ na forum.
Pozdrawiam.
W związku z napięciem towarzyszącym oczekiwaniu na dzisiejsze losowanie,namawiam do chwili relaxu i zachęcam do odwiedzin wątku SMOOTH JAZZ na forum.
Pozdrawiam.
TOTO-Ja również nie wyobrażam sobie,żeby udało im się uskubać do 22.00 te 6 mln.Oszukują nas i tyle a my dalej grzecznie chodzimy do kolektur.Pozdrawiam.
Powinni się najpierw zastanowić nad tym co mówią,a nie wprowadzają ludzi w błąd.
zwieno-co będzie jeśli kilka razy z rzędu przeliczą się co do puli przypadającej na wygraną?
5mln tak,ale gdzie ten pozostały milion,który obiecywali,czyżby naśladowcy L.Wałęsy?
zwieno-ja napiszę do Paska w Twoim imieniu,ale powiedz co dokładnie się dzieje?
zwieno-może zablokowałes coś na klawiaturze?Nie zna się na tym,ale spróbuj może wcisnąć po lewej stronie Ctrl-alt,jednocześnie.Widzę,że nikt tu nie jest chętny do pomocy.Pozdrawiam.
zwieno-mówiłeś,że masz problem z wpisem powyżej 50 słów.
Pasko podał link na którym spróbuje Ci pomóc.
Pasko podał link na którym spróbuje Ci pomóc.
Monsiu-Moje oczy też zawisły jak porównałam wyniki losowania z moimi typowaniami.Hahaha
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Monsiu-Po dzisiejszym losowaniu pozostały mi do wyboru trzy opcje:
1)Położyć się spać,a tym samym dać satysfakcję TS.
2)Pójść jutro do kosmetyczki w celu likwidacji zmarszczek powstałych po dzisiejszym losowaniu.
3)Chwila relaksu przy muzyce SMOOTH JAZZ na forum.
Na obecną chwilę wybieram to trzecie rozwiązanie.
Polecam,to dobra,relaksująca muzyka,która leczy wszelkie dolegliwości.
1)Położyć się spać,a tym samym dać satysfakcję TS.
2)Pójść jutro do kosmetyczki w celu likwidacji zmarszczek powstałych po dzisiejszym losowaniu.
3)Chwila relaksu przy muzyce SMOOTH JAZZ na forum.
Na obecną chwilę wybieram to trzecie rozwiązanie.
Polecam,to dobra,relaksująca muzyka,która leczy wszelkie dolegliwości.
Monsiu-Claydermana najbardziej podoba mi się To.
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dmVuZGk=/34fMAxeWbET/_Richard_Clayderman_-_What_A_Wonderful_World
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dmVuZGk=/34fMAxeWbET/_Richard_Clayderman_-_What_A_Wonderful_World
Monsiu-wejdz sobie na wyszukiwarkamp3.me albo na youtoube i tam znajdziesz swoje linki w okienku Adres.powyżej googla.
Bernard madoff-Chętnie bym te wszystkie jałówki kupiła tylko mam jeden problem.Nie mam obory.Pozdrawiam.
Monsiu-nie rezygnuj,za chwilę rozpoczniemy licytację innych towarów niekoniecznie związanych z rolnictwem.Hahaha
Bernard Madoff-tak,oczywiście,u nas też się to często zdarza.W takim przypadku jak opisałeś,ja zalecam krowie wizytę u byka z puderłkiem czekoladek,Merci.
Proponuję hodowlę świnek morskich,smaczne mięsko a poza tym łatwo je sprzedać,przynajmniej w Ameryce poludniowej a konkretnie w Peru.Wiem o czym mówię,Byłam ,Widziałam i jadłam.Sczególnie upodobałam sobie świnkę morską z grilla.Polecam.
zwieno-smakiem przypominała trochę pierś z kurczaka połączoną z wieprzowiną.Kwestia przypraw i człowiek zje wszystko z apetytem a wtym rejonie świata o przyprawy nie trudno.
Bernard Madoff-Jeżeli twoja krowa miała cielić się w lipcu a mamy pazdziernik to będzie ciąża przenoszona.Na Twoim miejscu zaczęłabym sie martwić i skontaktowałabym sie z najbliższym lekarzem weterynarii.
Zwieno-wklej coś na rozluznienie na wątku Smooth jazz na Forum.Dzięki.
OPA-tu się roschodzi o świnie a nie o jakieś marne 8 mln.Hahaha.Pozdrawiam.
Bernard Madoff-wszelkie odpowiedzi są TU.
http://www.weterynarz.com.pl/portal/
http://www.weterynarz.com.pl/portal/
Ostatnio o ile dobrze pamietam w niemczech też chyba wprowadzili zmiany w totolotku.
Dziękuję za miło spędzony wieczór.
Dobranoc wszystkim,kolorowych snów .
Dobranoc wszystkim,kolorowych snów .
Witam.
Snili mi się nie zyjący już dziadkowie i kominiarz.
Jakie liczby są do tego snu przypisane?
Pozdrawiam.
Snili mi się nie zyjący już dziadkowie i kominiarz.
Jakie liczby są do tego snu przypisane?
Pozdrawiam.
Witam.
Moje typy MM na wieczór.
13 62 79
46 72 9 47 69
17 9 77 68 24 10 57 7 11 29
9 29 79
Pozdrawiam
Moje typy MM na wieczór.
13 62 79
46 72 9 47 69
17 9 77 68 24 10 57 7 11 29
9 29 79
Pozdrawiam
Kogucik19-czytałam,że byłam dzisiaj najlepsza.Kiedy jest podsumowanie tygodnia,w jaki dzień?Mam na myśli Twój wątek na forum.
Hipcio-Witaj,martwiłyśmy się trochę o Ciebie.Nie martw się z gadu gadu też damy sobie radę.Pozdrawiam.
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji-POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za chwilę znajdzie się ktoś,kto będzie próbował nam opchnąć jałoweczki pierwszej klasy a wy śpicie.
Za chwilę znajdzie się ktoś,kto będzie próbował nam opchnąć jałoweczki pierwszej klasy a wy śpicie.
Hipcio-mi się wydaje,że masz te GG bo sloneczko istnieje,jest tylko nie dostępne.
edi8-to nie był komentarz Madzi do mojego zdjęcia,chodziło o zupełnie coś innego.Takie tam nasze babskie sekrety.To akurat moje zdjęcie z albumu rodzinnego.Pozdrawiam.
Hipcio-to jedno wielkie oszustwo.Wszystko się zmieniło tylko prowadzący ci sami.
Hipcio-polecam grę w Bilard,często grałam z komputerem i przeważnie wygrywam.
TOTO-kto,komu i gdzie krzyknął?
Jaki jest wynik?Podejrzewam że wtopa.
Jaki jest wynik?Podejrzewam że wtopa.
Monsiu-Lila nie śpi,Lila czeka,aż się ludziska rozruszają i będzie wesoło.Pozdrawiam.
Monsiu-ja już byłam w stanie kupić tę jedną jałówkę od Madoffa,żeby tylko dał sobie w końcu spokój.
W tym temacie proponuję umiarkowaną ostrożność bo za chwilę,może się pojawić ów wywołany.
W tym temacie proponuję umiarkowaną ostrożność bo za chwilę,może się pojawić ów wywołany.
Madoff to jedyny człowiek,który doprowadził do rewolucji na rynku nieruchomości.Spowodował iż ceny domów w priorytetowych dzielnicach USA są porównywalne do tych obowiązujących w większych miastach Polski.
Witam.Typy na 22.00
MM
5 34 36
5 68 24 10 57 7 14 55 11 29
7 18 26 38 43 55 72
Pozdrawiam.
MM
5 34 36
5 68 24 10 57 7 14 55 11 29
7 18 26 38 43 55 72
Pozdrawiam.
sam9-Miło mi to słyszeć.Dodałam dzisiaj kilka nowych kawałków,powinny się spodobać.Pozdrawiam.
Hipcio-sam9 ma rację.Zamiast kłaść się pod nóż,warto wypróbować innej metody.Chyba,że już nic nie pomoże,to wtedy warto zastanowić się nad operacją,przemyśleć wszystkie ZA i PRZECIW.Pozdrawiam.
Szczery-ambitny kawałek dla ambitnych kobiet.Bardzo mi się podobał.Dziękuję.