Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 284 319. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wędrowco a mnie śniła się dziś strzelanina i choroba. Spałem na nowym miejscu 

Niestety snu nie pamiętam, wstałem rano i jedyne co zanotowałem to te dwie rzeczy. W sumie to już nie ważne. Chciałem wiedzieć z ciekawości.
Ja dziś zatypowałem liczby totalnie z kosmosu. Niemal nieprawdopodobne...
jocia lotki duże leżą za granicą Twojego miasta więc zza okna możesz zobaczyć 

Dobra, ja już uciekam. Czas zrobić zakupy na długi weekend 
Pozdrawiam i do wieczora!

Pozdrawiam i do wieczora!
Tyle dni przestrzegałem żeby nie grać na 13. Dziś zaleciłem i co? I co? Kto jest tatusiem, no kto? 
284382. Lestek 2011-04-30 (15:42) Lotki Duże
Dziś wieczorem padnie liczba 13.

284382. Lestek 2011-04-30 (15:42) Lotki Duże
Dziś wieczorem padnie liczba 13.
Oj ale mi ulżyło że w końcu coś ruszyło w moich typowaniach. To jest metoda. Robić TS w c....
Mówić że nie gram a gram, mówić że gram a nie gram ihihihihihi
Mówić że nie gram a gram, mówić że gram a nie gram ihihihihihiA tak szczerze, to jeszcze nie wiem. Rano, gdy wstanę to się zastanowię.
Tak na poważnie jutro puszczę jeden zakład. Bez plusa. W święta po prostu się nie gra....
Ja jeszcze nie znam cyferek, na które zagram ale wiem że będą właściwe hhihihii 

Już wysłane więc nie będę kombinował. Wczoraj miałem szczęście więc może i dziś...
Widzę tu jest ożywiona rozmowa. Uciekam, wszystkim życzę miłego południa i wysokich wygranych w wieczornym losowaniu!
lila a czy ja wiem, jeszcze dym z niego przyleciałby do nas?
A czemu mieliby nie zabić? http://tnij.org/lm04 (UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIE)
A czemu mieliby nie zabić? http://tnij.org/lm04 (UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIE)
No faktycznie zdjęcia jota w jotę. No to czekamy na oficjalne zdjęcia. W przypadku Huseina były...
Powiem Wam, niby 50zł ale drugi raz w ciągu 2 dni bardzo cieszy. Chyba jednak wrócę do typowania szóstek 

Artur to ponownie musimy nasze siły zebrać do kupy i rozgromić TS jak SEALS bin Ladena!
Z prostej przyczyny. Maz zbiór, z którego eliminujesz liczby z 14. Więc siłą rzeczy wieczorem masz mniejszy wachlarz.
artur123: ja dziś już nie będę siedział nad numerami. Jestem obżarty skrzydełkami z KFC. Z rana przygotuję precyzyjny zestaw. Wpadnij na neta to się zgadamy 

Ja też jestem zwolennikiem gry przez Internet. Mnóstwo czasu traci się na podróży do budy!
Dobre wyjście jac11 ale wtedy traciłbym czas, który obecnie poświęcam na bardziej dochodowe czynności. Lotto to tylko zabawa 

Czy ma ktoś może wiedzę, gdzie można znaleźć wyniki KENO w formie pliku? Chociażby z ostatniej doby?
Wczoraj padły 4 liczby z całego ciągu Fibonacciego, który w MM liczy 9 elementów. Wszystkie cztery są kolejnymi wyrazami.
Liczby Fibonacciego to najpiękniejsze liczby we Wszechświecie spotykane wszędzie w naturze!
Tylko lotto ma problemy z liczbami Fibonacciego ale to potwierdza nasze podejrzenia, że TS to lipa ni jak się mająca do ideału...

Jupi! 48 zł wróciło do portfela!