Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 281 340. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila liczyłem na 16 ale mocno polegałem na liczbie 33 i ta weszła. Ogólnie bilans na minus:
4/10 1/10 i 4/10
4/10 1/10 i 4/10
tak dziś grałem:
25,33,16,26,36,40,62,51,7,4
25,33,76,47,35,50,58,67,18,44
2,18,26,42,44,52,65,67,73,74
25,33,16,26,36,40,62,51,7,4
25,33,76,47,35,50,58,67,18,44
2,18,26,42,44,52,65,67,73,74
Kurdę 65 i 74 miałem tuż przed oczami. Dlatego nie odczytałem tej parki?!?
Bo to śpioch, obecnie najdłużej oczekiwana liczba. Może nie paść jeszcze przez 20 razy i tak zaniża się szanse.
A w ilości wypadnięć plasuje się gdzieś w okolicach połowy stawki. Są dużo bardziej wybitne liczby, na które można bardziej polegać.
Liczba 13 może owszem jutro wypaść ale wg mnie nie warto grać na śpiochy.
Lepiej skupić się moim zdaniem na liczbach, które są systematyczne a nie widziano ich od 3-4 losowań.
Wędrowco, my z naszymi zboczonymi snami musielibyśmy grać tylko na 69 hihihi 

Polecam poczytać o świadomych snach. Znawcy tematu potrafią wyśnić przebieg całego losowania 

Wędrowco ja żartowałem. A pozatym jutro 33 nie ma najmniejszych szans się pojawić.
sam9 w takim razie jutro sprawdzimy jak zachowa się liczba 33. Ja przewiduję, że liczba 33 pójdzie na dwu i pól dniowy odpoczynek.
Pasko już nie przesadzaj. Wypełnienie kuponu to raptem kilka minut. Serwis działa sam sobie.
Pasko wiem o czym mówisz
Ja mam do kolektury 200 metrów ale gram poza miastem bo każda wiadomość o większej wygranej rozchodzi się zbyt szybko...
Ja mam do kolektury 200 metrów ale gram poza miastem bo każda wiadomość o większej wygranej rozchodzi się zbyt szybko...A co do czasu. Faktycznie, gra dla mnie jest tylko czystą przyjemnością. Gram bo gram. Jeśli wygram to przez jakiś czas nie będę musiał pracować ale faktycznie z Lotto wygrać nie można wyżyć 

Chociaż i tak często mimo wszystko gram w mieście. I tak jest gorąc ob już dwa razy w tym roku w pobliżu padły dwie główne nagrody w mini. Ale kto by się tam przyznał...
jocia ostatnio jednak z lenistwa gram w kolekturze, która znajduje się drzwi w drzwi z sklepem szczęśliwca, który w 1998 zgarnął 6/6 w Dużego
Liczę że to przyniesie mi farta hehe
Liczę że to przyniesie mi farta heheJest tu Wędrowca? Oto mój zakręcony sen: cmentarz, zwłoki, ekshumacja, błoto, trumna, mur cmentarny, brama cmentarna, pusty grób, wstający zmarły, wesele (na cmentarzu), suknia, kapelusz
Czy ktoś sprawdzał serwis neurolotto.com? Warto płacić za dostęp do pełnych danych?
jocia a co w tym złego. Ostatnio dosyć trafnie przewidywałem swoje wygrane.
Dziś czuję, że coś znalazłem w liczbach. Skorzystałem z czegoś co nas otacza ale nie potrafimy tego dostrzec w typowaniu liczb... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Dziś czuję, że coś znalazłem w liczbach. Skorzystałem z czegoś co nas otacza ale nie potrafimy tego dostrzec w typowaniu liczb... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
jocia bo w życiu trzeba być twardym a nie mientkim!
Nie no jak nic nie wpada tak długo, trzeba odpuścić...
Nie no jak nic nie wpada tak długo, trzeba odpuścić...
Eeee no to w kaskadę chętnie zagram. Ale inne gry ogromnie mnie zniechęciły...
tak ale jeśli kaskada będzie z maszyny to klapa
o tym nie wiedziałem
o tym nie wiedziałemJoker zyskałby klientów, gdyby można samemu typować. Kaskada też polegnie z tego samego powodu. Ja tam nie ufam maszynie.
Zatem nigdzie nie jest powiedziane że w każdym losowaniu musi paść główna wygrana.
W jokera zawarto ostatnio ok 96 885 zakładów. Do miliona trochę brakuje...
Bardzo liczą na popularność. No chyba że faktycznie będzie łatwo wygrać to wtedy znajdzie się odpowiednia ilość klientów.
Bardzo liczą na popularność. No chyba że faktycznie będzie łatwo wygrać to wtedy znajdzie się odpowiednia ilość klientów.
Ciekawe jak będzie wyglądać transakcja. Klient zamawia dwa zakłady, zatem otrzymuje dwie kolejne kombinacje czy jakieś losowe z puli?
Wędworco mój sen z dzisiaj:
cmentarz, zwłoki, ekshumacja, błoto, trumna, mur cmentarny, brama cmentarna, pusty grób, wstający zmarły, wesele (na cmentarzu), suknia, kapelusz
cmentarz, zwłoki, ekshumacja, błoto, trumna, mur cmentarny, brama cmentarna, pusty grób, wstający zmarły, wesele (na cmentarzu), suknia, kapelusz
jocia: puste butelczyny pozostały w knajpie. Ja otwarłem puszkę. Po trzech łykach nie smakuje mi.
ale do tego ja jestem jeszcze zmieszany, gdy pomyślę jak można było przepuścić tyle forsy :|
o! o! a skoro o ślubie to zobaczcie oficjalny trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Kav0FEhtLug
lila kiedyś William był przystojniejszy, dziś Hary jest bardziej wyjściowy
Jeśli byłbym pewien kiedykolwiek liczb, siedziałbym teraz na Bahamach i klepał po pupie piękne panie 

Cóż to był za ślub, niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem przybyć na zaproszenie Jej Królewskiej Mości 

eee lila zobacz ile Królowa Matka się trzymała. Codzienny dżin i hazard...
Aż całe 4 zł. Właśnie przekopuję wszystkie kieszenie żeby znaleźć brakującą złotówkę na 14:00. Nie chce mi się iść do bankomatu...