Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 256 861. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
http://www.multipasko.pl/typowania/lestek/multi-lotek/pewniaki/
Skuteczność 50%
Skuteczność 50%

Ej a wy wiecie czemu Pasko zdecydował się zamknąć stronę? Przecież nie może nam tego zrobić po tylu latach... Ja jestem przeciwny temu!
Bardzo fajne jest to, co napisał emeryt. Mam nadzieję że ten październik w sobie coś ma i przyniesie pieniądze. Ja w jedną z sobót października biorę ślub więc liczę na magię 111 

Ciekawe podejście. Generalnie gra na 10 w mm nie ma sensu bo szanse są podobne do Lotto a wygrana znacznie mniejsza.
Pawcio ale co masz na myśli. Co o tym myśleć... Czy to faktycznie zwiększa szanse?
Nie ma 100% metody. Zawsze liczy się dodatkowo szczęście.
Koniecznie opisz metodę. Może uda mi się to oprogramować...
Koniecznie opisz metodę. Może uda mi się to oprogramować...

artur123 to może podzielisz się cudownym sposobem? Btw. gratulacje.
Pawcio gdybyś chciał kiedykolwiek pogadać, mój numer gg jest w profilu. Chętnie każdą metodę przekłuję w kod maszynowy, by komputer mógł za nas szybciej liczyć zestawiki 

Pawcio w wygranych są uwzględnione wielokrotności. Tzn gdy pisze że są 2 wygrane 10/10 to może oznaczać dwie osoby które trafiły 10/10 lub jedną która ma stawkę x2.
Pawcio, numer znasz. Odezwij się to coś przygotujemy.
Pawcio, numer znasz. Odezwij się to coś przygotujemy.
artur123 to jak, napiszesz coś o swojej magicznej metodzie? Czy to raczej kwestia szczęścia?
263230. Lestek 2011-04-06 (09:53) Lotki Duże
artur123 to jak, napiszesz coś o swojej magicznej metodzie? Czy to raczej kwestia szczęścia?
OK artur123 napisz na gg. Chętnie napiszę do tego jakiś program, który w migu policzy to co chcemy za nas 

Mam wrażenie że Totalizator Sportowy mnie śledzi, no bo co tylko skreślę na kuponie, to oni na odwrót. Tak jak by wiedzieli... hihihihi
Oh yeah! Janusz dodał cookies. W końcu nie muszę wpisywać każdorazowo loginu i hasła! ;D JUPI!
artur123 pamiętaj o mnie
Aż mnie ręce świerzbią żeby napisać jakiś kod 
Aż mnie ręce świerzbią żeby napisać jakiś kod 
mężatce obiecałem że jutro będzie 7 powtórek
Zanotujcie i sprawdźcie mnie 
Zanotujcie i sprawdźcie mnie 
xelom
A z tym obiadem to autentyk. Nawet zdjęcia zrobiłem. Dopiero gdy było podane, przypomniałem wszystkim jaka dziś rocznica. Śmiechu było co nie miara!

A z tym obiadem to autentyk. Nawet zdjęcia zrobiłem. Dopiero gdy było podane, przypomniałem wszystkim jaka dziś rocznica. Śmiechu było co nie miara!
Buuu spóźniłem się z typami, więc podaję tutaj: 46,48,20,10,6
Liczę na powtórki.
Liczę na powtórki.
Janusz przecież to jest dozwolone użycie. Można używać znaków do celów informacyjnych.
Gdyby to zrobiło lotto, to strzelają sobie w stopę. Jak by nie było, reklamujesz ich produkty.
Uhm, zobaczymy jak sprawa się potoczy. Ja również jestem zainteresowany tematem.
korn748 dodaj adnotację, że znaki towarowe są własnością TS i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.
korn748 miałem podobną przygodę i to mi pomogło. A miałem przygodę z dużo większą firmą niż TS 

korn748 tak to jest podstawowa klauzula. Informujesz odwiedzających czyją własnością są znaki towarowe i jeśli nie używasz ich w celu zarobkowym to jest wszystko OK.
korn748 korporacje są przewrażliwione na punkcie swoich znaków towarowych. W Polsce może jeszcze mniej ale jak widać też to się dzieje.
Ja w programie mam: "Znaki towarowe gier są własnością Totalizatora Sportowego SP z o.o. i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych."
Pasko ale to nie jest powód dla którego Policja może prowadzić działania. Nawet gdy strona www wprowadza w błąd, Policja nie może ot tak sobie kazać Ci coś zmienić. Może wszcząć postępowanie jeśli wprowadzisz kogoś z wynikami w błąd ale nie profilaktycznie. Ktoś tu wyszedł przed szereg.
Dziś w Prosto z Polski była sytuacja, gdzie przedstawiciel handlowy wprowadzał w błąd starsze osoby mówiąc że wkrótce ich telewizory przedstaną działać z anteny naziemnej i wciskali im satelitę. Policja jest bezsilna w tej sprawie.
Pasko, wykorzystanie Policji to totalne nadużycie. Nie doszło do przestępstwa. W cywilizowanym kraju firma kontaktuje się z właścicielem strony i dochodzi do porozumienia a jeśli nie, występuje na drogę sądową. W Polsce jak widać lepiej odciągnąć Policję od wartościowej roboty i zawracać tyłek... Dziwię się pani aspirant, która podjęła czynności. Powinna przyjąć zgłoszenie a dzień później wysłać polecony o niewszczęciu postępowania.
martini1985 oczywiście że ma. Policja ma co najwyżej obowiązek przyjęcia zgłoszenia a podejmuje czynności tylko wówczas kiedy zachodzi podejrzenie o popełnieniu przestępstwa.
Pasko to bardzo dziwne wezwanie, jeśli to standardowy druczek to pewnie widzisz tam miejsce na §. Powiedz właściwie czego dotyczyła sprawa, znaków towarowych czy tego napisu (wprowadzenie w błąd)?
Pasko więc dodaj informacje o znakach towarowych (sam napis Lotto MM czy Joker również może być zastrzeżony) i finał. Nie zdziwiłbym się gdyby ktoś przyczepił się promocji "zarób z multipasko" bo pewnie zgody Izby Celnej nie masz, ale że znaki... przesada. Daj info bo przecież nadal masz na stronie logotypy...
Izba Celna podejmuje działanie gdy do obrotu są wprowadzone towary z podrobionymi znakami towarowymi. Moim zdaniem nie jest możliwe aby Izba Celna sama złożyła zawiadomienie.
Izba Celna mogłaby podjąć działania w związku z Twoim konkursem bo na to jest wymagana zgoda ale do znaków towarowych na stronie nie powinni się czepiać. Nie oferujesz podrobionych towarów.
martini1985 spokojnie, nie jest tak źle. Obywatel nie ma obowiązku udowadniać że jest niewinny. To służby muszą Ci udowodnić że jesteś winny a Ty masz prawo się bronić jak również odmówić składania wyjaśnień.
Mylisz pojęcia, zasada domniemanej niewinności to zasada wg. której dopóki sąd nie zdecyduje o Twojej winie, dopóty jesteś niewinny.
Co do opisywanej przez Ciebie sprawy każdy kij ma dwa końce. Płaca w administracji publicznej jest stosunkowo słabo płatna. Jeśli funkcjonariusz publiczny miałby odpowiadać swoim majątkiem po prostu nie byłoby chętnych.
Co do opisywanej przez Ciebie sprawy każdy kij ma dwa końce. Płaca w administracji publicznej jest stosunkowo słabo płatna. Jeśli funkcjonariusz publiczny miałby odpowiadać swoim majątkiem po prostu nie byłoby chętnych.
Pasko nie wiem. Z jednej strony to jest podobna zasada co kulki u buka. Też są zabronione. Ty oferujesz wygraną za pewne zdarzenie. Pewnie udowodniliby Ci że osiągasz korzyść z reklam na stronie. Wiesz jak to jest...
Ja kiedyś organizowałem loterię z pulą nagród przekraczającą 2 mln. Wiem ile było cyrku.
Ja kiedyś organizowałem loterię z pulą nagród przekraczającą 2 mln. Wiem ile było cyrku.
zortha właśnie tu są cyrki, obdarowany i obdarowujący
Dlatego teraz jest tak mało darowizn np. na domy kultury itp.
Dlatego teraz jest tak mało darowizn np. na domy kultury itp.W loterii było dokładnie 1,4 mln a w konkursie reszta. Duża ogólnopolska hurtownia sprzętu komputerowego, nagrody dla najlepszych klientów.
Pawcio oczywiście, trzeba było zabezpieczyć w banku wygraną itp. Udział osoby z zezwoleniem w losowaniu. A żebyście wiedzieli jak Izba Celna badała losowość programu losującego. Siwy dym...
Właśnie z tą losowością było najtrudniej. Firma, która pisała program do przeprowadzenia losowania musiała dostarczyć dokumentację. Już teraz nie pamiętam jak to było, ale był brany mikroczas i temperatura procesora komputera do wygenerowania inicjatora. Po prostu masakra.
Od tego czasu minęło mnóstwo czasu ale strona konkursu jeszcze wisi: www.milion.pronox.com
Mylicie pewne pojęcia. Zgoda wydawana jest na podstawie regulaminu, jeśli regulamin jest poprawny to Prezes Izby Celnej musi wydać zgodę. Co innego dalsze działania organizatora.
martini1985 wiesz co, gdybym miał wystarczającą ilość forsy jasne że zorganizowałbym taką loterię bo zyski są nieporównywalnie większe niż koszty
Biurokracja też jest do przejścia, trzeba po prostu być wyczulonym na błędy. Zadziwiło mnie podejście MF do losowości dlatego jestem spokojny co do Lotto
Nasze losowanie było prowadzone za pomocą programu komputerowego, który był sprawdzany na wskroś, szerokość i długość
Próby losowości etc. 
Biurokracja też jest do przejścia, trzeba po prostu być wyczulonym na błędy. Zadziwiło mnie podejście MF do losowości dlatego jestem spokojny co do Lotto
Nasze losowanie było prowadzone za pomocą programu komputerowego, który był sprawdzany na wskroś, szerokość i długość
Próby losowości etc. 
Co wynika z Waszego doświadczenia, parki warto obserwować w zakresie długoterminowym czy tylko kilka ostatnich losowań?
U mnie lipa. 3/10 w mm i 2x1/6 + 0/6 w lotto. Muszę odpocząć od grania. wiesiek5 ładnie poszedł.
Ogłaszam akcję "Puścmy TS z torbami" każdy podaje swój skuteczny sposób i zrobimy z tego mixa 

artur123 jak długo czekasz z jednym zestawem. Jak wiem, robisz go z parek.
artur123 wszystko ok ale generalnie mówisz o rzeczach, które są powszechnie znane. Wiadomo że szansa wygranej 10/10 jest podobna do 6/6 w lotto. Wiadomo że lepiej puszczać do 6 liczb z wielokrotnością.
Wszyscy liczymy raczej na podpowiedź, jak szukać liczb. Wspominałeś o parkach. Byłem chętny do napisania programu. Od tego czasu nic...
Wszyscy liczymy raczej na podpowiedź, jak szukać liczb. Wspominałeś o parkach. Byłem chętny do napisania programu. Od tego czasu nic...
Nie zrozumiałeś tego co napisałem. To wszystko jest wiadome. Chodzi raczej o sposób patrzenia na liczby i nawet nie o gotową metodę ale o podpowiedź...
Pawcio widać interesuje Cię podobne zagadnienie
Sposób wyboru zakresu i dobierania z niego.
Sposób wyboru zakresu i dobierania z niego.A ja własnie się zastanawiam żeby zarzucić grę na jakiś czas. Za dużo tracę i nic nie wygrywam. Tak jak radził artur123 przyglądałem się parką ale bez efektu.
Napisałem kilkadziesiąt skryptów i programów testujących różne metody. Analizy itp. Niestety bez wyraźnych efektów.
Jestem w stanie sprawdzić praktycznie każde założenie do gry, na historycznych losowaniach w ciągu sekundy ale nic ciekawego jeszcze nie znalazłem.
Pawcio a jaka skuteczność by CIę satysfakcjonowała? Czy średnia 6/22 wystarcza?
Skuteczność, czyli masz jakiś zakres liczb, powiedzmy 22 liczby co losowanie i wśród tych liczb trafiasz średnio powiedzmy 6 liczb. Cała sztuka polega na dobraniu z tego zakresu odpowiedniej 6-tki.

LOL!
Liczyłem na więcej.