Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 270 340. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak, jest tych kombinacji sporo. W tym rzecz żeby w 2,3 zakładach to trafić.
Kiedyś pracowałem w ogólnopolskiej hurtowni sprzętu komputerowego. Bardzo wysokie dzienne obroty.
Jeszcze wcześniej pracowałem w złocie. Miałeś kiedyś w ręku kilogram złota? Własnego?
Dlatego Pawcio, jak już pisałem wczoraj, nasz konkurs gdzie wygraną był 1,4 mln zł to był pikuś 

Kiedyś były czasy, kilo złota kupowaliśmy za ok 40 tyś. a szło za 70 tyś.
Srebro w hurcie jest tanie jak barszcz. Półprodukt kosztuje ok 30 groszy za gram. Po przerobieniu na wyrób jubilerski, jest warte ok złotówki za gram. Jubiler daje narzut i płacisz 4-6 zł za gram 

artur123 w wolnej chwili napisz skąd się to wzięło
Żebyśmy i sami mogli spróbować 
Żebyśmy i sami mogli spróbować 
To powodzenia. Sprzedaj za tyle. Jubilerowi bardziej opłaca się wyrafinować niż kupić na giełdzie.
21,49,33,
5,22,41,50,69,77
21,49,33,5,22,41,50,69,77
21,49,33,5,22,41,50,69,77,31
5,22,41,50,69,77
21,49,33,5,22,41,50,69,77
21,49,33,5,22,41,50,69,77,31
21,49,33 - 0/3
5,22,41,50,69,77 - 5/6 z plusem stawka x2 (640zł)
21,49,33,5,22,41,50,69,77 - 5/9 z plusem (22zł)
21,49,33,5,22,41,50,69,77,31 - 5/10 (4zł)
5,22,41,50,69,77 - 5/6 z plusem stawka x2 (640zł)
21,49,33,5,22,41,50,69,77 - 5/9 z plusem (22zł)
21,49,33,5,22,41,50,69,77,31 - 5/10 (4zł)
Dla mnie to ważna chwila bo miałem mega kryzys :|
Chociaż na trochę poprawił mi się humor...
Chociaż na trochę poprawił mi się humor...
krzysio744 ja wygrałem 5/6 z plusem stawka x2 do tego 5/9 z plusem i 5/10. Łącznie 666zł
Niestety artur123 nie zalapalem sie dzis na Twoje liczby. Puscilem inne. Odezwe sie za pare minut.
Ja dziś poszedłem w takie liczby:
7,27,44,54,64,67,74
21,42,51,53,74,80
Niestety dziś nie udało mi się skontaktować z arturem więc spróbowałem samodzielnie coś podziałać...
7,27,44,54,64,67,74
21,42,51,53,74,80
Niestety dziś nie udało mi się skontaktować z arturem więc spróbowałem samodzielnie coś podziałać...
No artur123 swietnie, puściłem tak jak radziłeś, z plusem x2. Wygrane 640zł! Do tego jeszcze puściłem dwa inne zakłady które przyniosły 26zł. Łącznie wygrałęm: !!! 666zł !!! Hihihi
Jeśli masz chwilę, zagadnij na gg. 686757 powiem jak ja dziś zatypowałem. Tzn jaką obrałem strategię. No i moja oferta wciąż aktualna, jeśli trzeba CI jakiegoś przyspieszacza typowań napisać, podejmę się tego.
Dziś Twoich numerów nie puściłem bo naprawiałem auto i po prostu nie zdążyłem.
Jeśli masz chwilę, zagadnij na gg. 686757 powiem jak ja dziś zatypowałem. Tzn jaką obrałem strategię. No i moja oferta wciąż aktualna, jeśli trzeba CI jakiegoś przyspieszacza typowań napisać, podejmę się tego.
Dziś Twoich numerów nie puściłem bo naprawiałem auto i po prostu nie zdążyłem.
artur i jak, masz coś? Ja lipa. Patrzyłem w parki jak zaczarowany.
Eee nie na browara, auto się popsuło. W sam raz na części.
Jeśli możesz napisz na gg.
Jeśli możesz napisz na gg.
Wiem o co chodzi i rozumiem. Ja Ci chciałem po prostu zaoferować pomoc i napisać program który przyspieszy w typowaniu.
To jest jak z rybą i wędką. Ty dajesz rybę. Może podpowiesz na co patrzeć. Wspominałeś o parkach ale w jakim przedziale czasu i czego tam szukać?
To jest jak z rybą i wędką. Ty dajesz rybę. Może podpowiesz na co patrzeć. Wspominałeś o parkach ale w jakim przedziale czasu i czego tam szukać?
Dlatego chciałem dopytać i na podstawie tego co powiesz, napisać jakiegoś typera dla wszystkich.
I tu tkwi sekret. Artur chyba coś wspominał że często stawia na nieprawdopodobne typy 

Wiedzieliście że użytkownicy częściej stawiają na liczby leżące na krawędziach kuponu?
plusikx10 kupiłem czteropak Warki ale wygranej jeszcze nie odebrałem 

Odbiorę jutro, narzeczoną zabiorę na kolacje a reszta zostanie na naprawę auta.
artur123 ja długo zawsze siedzę. Chętnie bym pomnożył wygraną ale z moim szczęściem... Chociaż jeśli podasz liczby chętnie skorzystam!
plusikx10 auto ma trzy lata a już drugi raz wysiadła skrzynia...
Zawaliłem przegląd gwarancyjny i teraz muszę naprawiać we własnym zakresie.
plusikx10 auto ma trzy lata a już drugi raz wysiadła skrzynia...
Zawaliłem przegląd gwarancyjny i teraz muszę naprawiać we własnym zakresie.plusikx10 ja też japońca mam, suza. Obawiam się że ze względu na tsunami mogę mieć problem z częściami. Mam żadko spotykany w Polsce model :/
Mam Swifta w wersji 4x4. Ta wersja jest produkowana tylko w Japonii a różni się od europejskiej. Dlatego mam ogromny problem...
Artur123 koniecznie zatypuj
Wspomóż potrzebującego hihi
Artur123 koniecznie zatypuj
Wspomóż potrzebującego hihiAuto cudowne ale skrzynia zupełnie niedostosowana do przenoszenia napędu na obie osie.
Potrzebuję aktualnie wybierak pierwszego biegu i dwa łożyska. Z łożyskami nie ma problemu ale o wybierak się martwię. Poprzednio części sprowadzałem z JP bo Suzuki ma taką strategię, że części nie można kupić nigdzie na rynku, tylko u nich... tragedia :/
http://img811.imageshack.us/f/zdjcie1.jpg/ tak obecnie wygląda mój garaż 

wesoły dziś zagrałem i wygrałem ale nie w tym rzecz. Nie można wisieć ciągle na arturze123 bo nie zawsze będzie mógł podać typy.
Pamiętasz Dyzmę? Dać rybę a dać wędkę? Ja wolę wędkę i spróbować pogłówkować samemu. Artur ma jakiś sposób, gdyby tylko uchylił rąbek tajemnicy, my wszyscy razem moglibyśmy zrobić burzę mózgów i ograć tę całą bandę z TSa!
Pamiętasz Dyzmę? Dać rybę a dać wędkę? Ja wolę wędkę i spróbować pogłówkować samemu. Artur ma jakiś sposób, gdyby tylko uchylił rąbek tajemnicy, my wszyscy razem moglibyśmy zrobić burzę mózgów i ograć tę całą bandę z TSa!
No to rozpocznę ja, może się przyłączycie.
Ja całkiem niedawno obserwowałem parki, które w ostatnich 50-ciu losowaniach wypadały 8 razy. Trafiałem przez kilka losowań z rzędu plusa i max 6/10. Później coś się nagle zmieniło.
Ja całkiem niedawno obserwowałem parki, które w ostatnich 50-ciu losowaniach wypadały 8 razy. Trafiałem przez kilka losowań z rzędu plusa i max 6/10. Później coś się nagle zmieniło.
U lilka uciekła
qrcze...
wesoly ja kiedyś bardzo nie lubiłem chata. Ostatnio się przełamałem i częściej zaglądam. A przez prawie rok unikałem jak ognia. Kiedyś zresztą były tu straszne cyrki i może dlatego...
A ja tam zawsze jestem otwarty na nowe znajomości
qrcze...wesoly ja kiedyś bardzo nie lubiłem chata. Ostatnio się przełamałem i częściej zaglądam. A przez prawie rok unikałem jak ognia. Kiedyś zresztą były tu straszne cyrki i może dlatego...
A ja tam zawsze jestem otwarty na nowe znajomości

Na Comedy Central zaczynają się Lody na patyku. Hihi, lalalala.
Co do typów. Bardzo fajnie wyglądają liczby pierwsze. Czy ktoś się temu przyglądał w MM?
Co do typów. Bardzo fajnie wyglądają liczby pierwsze. Czy ktoś się temu przyglądał w MM?
Liczby pierwsze (w mm jest ich 22) padały ostatnio średnio 5,2 raza.
Zauważyłem że Artur wybiera takie zestawy w których ostatnio nie wystąpiło więcej niż 3/6
Ja sobie dziesiątki wybiłem z głowy... Już łątwiej wygrać w Lotto.
Pawcio, no to zgadajmy się jutro na gg.
martini1985: hmmm wczorajsze 666zł mnie bardzo satysfakcjonuje
martini1985: hmmm wczorajsze 666zł mnie bardzo satysfakcjonuje

Dzięki pomocy Artura miałem wczoraj 2x5/6 z plusem. 5/9 z plusem i 5/10. Łącznie szatańskie 666zł

Istnieje ale często się upija i zasypia gdzieś w rowie. Można je wówczas szukać i szukać...
Pawcio to w końcu co mamy zrobić? WYbrać coś z tej dziesiątki, czy słać Twoje szóstki?
No ja mam swoje propozycje:50,61,4,80,77,36 ewentualnie 76. Jak Ci się to widzi?