Wpisy użytkownika Kubulek
Łącznie 558 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 783 712. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wiatrak20 ja mini lotto z chybika systemem 7 troje trafiłem na szczęście mieli tyle kasy
Biedroneczka1977 u mnie jest tak że w żabce osoby grające w keno lub szybkie600 nie moga przebywać w sklepie
Niestety ale to dobry pomysł czyli na wyniki keno trzeba przed sklepem czekać
U mnie w większości sklepach jest lotto ale kobity wyłączają i kartkę pisze lottomat nieczynny
Wiem bo nie raz tak robiły nawet przed tym całym syfem które obecnie panuje
a jak działa i podaja kupony to z daleka jakby mogli to na chwytakach do węży by podawali
Starsi ludzie nie znają tak technologi dzisiejszej i tego ze mozna wysylac przez internet także TS to już jest koniec
Trzeba uwzględnić to że z klimatem coś się dzieje.. nie ma wiosny, od razu lato Bociany przyleciały wcześniej niż kiedykolwiek hmm....
Aa koronawirus to przed wyborami... zresztą nie o to chodzi.. selekcja naturalna
Od wieku człowieka zalezy jak to zniesie, tylko że to jest bardzo nagłośnione i ludzie biorą bardzo do siebie
Ten wirus jest tak jak RLS zespół niespokojnych nóg wykupuje leki i wszystko co reklamuja i o czym mówią
I będzie tak że okaże sie że to koniec 500plus bo nie ma na walke i szczepionki z koronawirusem a tak na prawde bedzie chodzilo o to że rzad nie wie jak skonczyc i uswiadomic ludzi ze to koniec 500plus
GABRIEL ja to sie mini lotto podcieram to jest chamstwo te całe mini lotto
Wiatrak20 myślisz że jest szansa na to by trafić chociaż trójkę tym sposobem ?
Zgadzam sie z Tobą gdy umierała moja babcia na nowotwór złosliwy lekarze nie byli w stanie pomóc tylko powiedzieli ze trzeba być przy tej osobie
Max kolonko i jackowski przewidzieli co sie wydarzy w najbliższych latach