Wpisy użytkownika Kubulek
Łącznie 558 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 697 131. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Byle do 14 zobaczymy co będzie 4x multi na 8liczb bez plusa i 2x Kaskada
Żona z meżem uzgodnili ze jak będę chcieli uprawiać sex to będą mówić do siebie czy robimy pranie. Pierwsza noc, mąż do żony i jak kochanie robimy pranie a żona No wiesz nie dziś bo się pralka zepsuła, następna noc, żona do męża kochanie robimy pranie a mąż na eeee tam ja już ręcznie wypralem
Jeżeli się czegoś chce to trzeba po to sięgnąć inaczej życie wywinie ci numer. Czas szybko leci
Przedwczoraj zagrałem z ch-t jeden zakład 50zł wpadło ale nie gram juz w to
Dla Wszystkich kobiet na zielonej stronie wszystkiego najlepszego z okazji waszego święta
Tomi77 jesteś z województwa wielkopolskiego ? nie chodzą po domach i nie pytają czy nie potrzeba papieru toaletowego ?
Może dzisiaj chociaż trojeczka w mini bedzie skromnie 2x mini z ch-t
Wczoraj miałem 2/5 w mini dwa razy w lotto 2/6 3 razy też kiepsko
A co do mini lotto i lotto, to w lotto jest większe prawdopodobieństwo trafienia trójki, czwórki i piatki niżeli w w mini lotto tróje lub czwórkę
No ale zawsze coś najczęściej to z chybika wchodzi trojka czasem czworka
Sebastian M masz racje nie wychodzić z domu jeżeli nie ma takiej potrzeby
Uważam że na dłużej powinny być zamknięte szkoły oraz przedszkola
Walduś dzisiaj i mini lotto system 7 z ch-t zobaczymy co będzie
Poniedziałek trzeba jakoś zacząć mimo tego że nie zaczął sie fajnie
W pracy dzisiaj opona je..łaa a że autem zastępczym jechałem dziś to nie było w aucie nawet lewarka i klucza i bym wjechał komuś w cztery litery haha
Jasne że tak a na dzisiaj masz waldus jakies kupony puszczone ?
Tomi77 widziałem na profilu u Ciebie że jesteś z województwa wielkopolskiego to własnie tam mi się stało dokładnie w Chwałkowie
Teraz coś o lekarzach
Okulista- Do Widzenia!
Laryngolog- Do Usłyszenia!
Ginekolog- Jeszcze do Pani zajrzę!
Okulista- Do Widzenia!
Laryngolog- Do Usłyszenia!
Ginekolog- Jeszcze do Pani zajrzę!