Wpisy użytkownika KubaU
Łącznie 309 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 530 944. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wczoraj też były pewniaki.Zawalismy liczba 32 , nie raz ,dajac 33,
Tobi,Robert,Szymon.Jestescie godni naśladowania.Oby więcej takich " Kubraczkow".
Katem to już jest, bo katuje Portalowiczow swoimi durnymi ostrzeżeniami.
Dusia, mam wrażenie, że zbyt długo ktoś mieszkał na Siemianowickiej i Witczaka
Przejeżdżałem kilka razy przez Bytom i obrzydliwa dzielnice ( nie wiem jak się nazywa ), Siemianowicka i boczne.Tam strach się poruszać.Menelstwo.
Już dzisiaj będziecie awansować w rankingach.Niektorzy ,dla swojego zdrowia, uciekają stąd.
Dusia,jest mi bardzo miło.Jestem spod Skorpiona.To inteligentni ludzie.Prawnicy, lekarze, politycy, muzycy.
Robal, będzie mi Cię brakowalo.Juz się smucę brakiem takiego towarzystwa.Chetnie przeleje pewną kwotę na leczenie
Nikt mądry nie będzie na portalu, o ktorym Stanisław Lem napisał znamienne słowa.Nie, nie o tym portalu, a o internecie.Choc dzisiaj, może by tak napisał.
Zaq69, uważasz, że ktoś bardzo ubolewa nad tym, że ktoś zostal lub zostanie zablokowany?
Dotam, ja tutaj z nikim się nie kumpluje.Mam grono, wiernych, sprawdzonych Przyjaciół, nie szukam kogoś z pasących się na lace
Dobra, sprawdzona metoda. Nie typować, nie siedzieć na czacie a grać w realu. Warto grać na chybika i na zgraj ponownie.
Ale piszesz bezbłędnie inż sensem. Cenie sobie ludzi z zawodowym wykształceniem, zwłaszcza elektryków. Tacy zostają prezydentami i w Lotto wygrywaja.
Dzisiaj kupiłem 2 zakłady Lotto w kolekturze, w której kupowałem pół roku wstecz. Sensacja. Te same liczby co przedtem.
Gonzaga, bądź cierpliwy. Nie zmieniaj liczb. Jeśli masz możliwość graj w różnych kolekturach, mimo, że grasz stałymi. Nie oglądaj losowan.kupony sprawdź nazajutrz.
Nie bierz liczb od osób nawiedzonych, wrozbitow, czaroitow, czarodziei.Graj liczbami z dat urodzenia najbliższych.
Oby te życzenia były prawdziwie szczere.Ja ze swej strony przekazuje życzenia z dożywotnią gwarancją.Wysokich wygranych, jak we wczorajszych zakładach Mini.Rozpacz
5/6, 4/9,4/10 wszystko z maszyny w trzech miastach , w dwóch województwach
@5 464 534 Jelonek:
No bo wiadomo — przecież prawdziwą radość daje 22 000 zł w realu, a te marne 7 milionów ‘na sucho’ to tylko kłopot i zawód, prawda?
No bo wiadomo — przecież prawdziwą radość daje 22 000 zł w realu, a te marne 7 milionów ‘na sucho’ to tylko kłopot i zawód, prawda?
Gratulacje dla wszystkich
Gratulacje dla wszystkich
@5 464 567 waldus: Coś się Ci miesza w .... główce.- Do wora!
@5 493 504 Sebastian_M: 

@5 495 416 Biedroneczka1977:
Zabawne, jak szybko święty spokój boli, gdy działa w obie strony. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie — blok to blok.
Masowe blokowanie było w porządku, dopóki nie dotyczyło Ciebie. Teraz nagle dramat? Cóż… karma też ma listę zablokowanych.
Najpierw hurtowe blokady, potem zdziwienie, że ktoś wybrał święty spokój. Logika jak na sanki bez śniegu — niby jedziesz, a jednak stoisz.
To do Pani z Rokietnicy mającej pretensje do Pana??? z Róży o zablokowanie jej.
Masowe blokowanie było w porządku, dopóki nie dotyczyło Ciebie. Teraz nagle dramat? Cóż… karma też ma listę zablokowanych.
Najpierw hurtowe blokady, potem zdziwienie, że ktoś wybrał święty spokój. Logika jak na sanki bez śniegu — niby jedziesz, a jednak stoisz.
To do Pani z Rokietnicy mającej pretensje do Pana??? z Róży o zablokowanie jej.
@5 495 446 Sebastian_M:
z ...Warszawy.
z ...Warszawy.
@5 495 456 Sebastian_M: Tak - literówka.
@5 539 033 Tom1: Był już
@5 539 032 wasyl-piaski: A co z Jelonkiem? Nie ma go tu coś.
@multipasko: Hej Ty, Potrzebujący Mistrzu Kumulacji!
Niech ta kumulacja Lotto spadnie na Ciebie jak grom z jasnego nieba — ale spokojnie, bez zniszczeń, tylko z milionami na koncie! Bo serio, kto inny zasługuje na tę fortunę, jeśli nie Ty, który liczysz każdą złotówkę jak detektyw na tropie skarbu?
Życzę Ci, żebyś wygrał tyle, że nawet Twój portfel zacznie się zastanawiać, czy nie czas na emeryturę, a sąsiedzi zaczną Cię podejrzewać o ukryte talenty w rzucaniu kulkami do bębna Lotto. Niech Twoja wygrana będzie tak wielka, że nawet Twój kot zacznie Cię traktować z szacunkiem (a nie jak darmową dostawę karmy).
Pamiętaj, kumulacja dla potrzebujących to nie tylko kasa — to bilet do świata, gdzie rachunki same się płacą, a kawa w kawiarni smakuje jak z gwiazdką Michelin. Więc śmiej się, marz i wygrywaj, bo kto jak nie Ty ma prawo do tej loteryjnej magii?
Niech ta kumulacja Lotto spadnie na Ciebie jak grom z jasnego nieba — ale spokojnie, bez zniszczeń, tylko z milionami na koncie! Bo serio, kto inny zasługuje na tę fortunę, jeśli nie Ty, który liczysz każdą złotówkę jak detektyw na tropie skarbu?
Życzę Ci, żebyś wygrał tyle, że nawet Twój portfel zacznie się zastanawiać, czy nie czas na emeryturę, a sąsiedzi zaczną Cię podejrzewać o ukryte talenty w rzucaniu kulkami do bębna Lotto. Niech Twoja wygrana będzie tak wielka, że nawet Twój kot zacznie Cię traktować z szacunkiem (a nie jak darmową dostawę karmy).
Pamiętaj, kumulacja dla potrzebujących to nie tylko kasa — to bilet do świata, gdzie rachunki same się płacą, a kawa w kawiarni smakuje jak z gwiazdką Michelin. Więc śmiej się, marz i wygrywaj, bo kto jak nie Ty ma prawo do tej loteryjnej magii?
@5 541 110 multipasko: To są szczere życzenia z błogosławieństwem, a AI tak nie potrafi , jeszcze się uczy od Pana Kuby.
@5 541 115 multipasko: No, i Dubay
@5 541 145 MCSl:
@5 565 478 Kordian-i-cham: 

@multipasko: Nawet dobrze, że 4 osoby trafiły piątki w Mini Lotto - każda po ponad 100 000 zł .
@5 567 591 multipasko: statystyka i losowość często wyglądają podejrzanie właśnie wtedy, gdy wydarzy się coś bardzo rzadkiego.
Powtórzenie identycznego wyniku w krótkim czasie samo w sobie nie jest dowodem manipulacji — w dużej liczbie losowań nawet ekstremalnie mało prawdopodobne układy kiedyś się zdarzają. To trochę paradoks losowości: rzeczy nieprawdopodobne też mają swój dzień.
Z drugiej strony, jeśli rzeczywiście byłyby dowody na wcześniejszą znajomość liczb, wtedy sprawa przestałaby być „ciekawostką statystyczną”, a stałaby się tematem dla śledczych i audytorów. Sam klimat „tajemniczej afery” bez twardych danych łatwo nakręca sensację i teorie spiskowe.
Można więc skomentować to krótko i celnie tak:
Matematyka nie zabrania cudów statystycznych — ona tylko mówi, jak rzadko się zdarzają. Problem zaczyna się dopiero wtedy, gdy ktoś zna cud przed losowaniem
Powtórzenie identycznego wyniku w krótkim czasie samo w sobie nie jest dowodem manipulacji — w dużej liczbie losowań nawet ekstremalnie mało prawdopodobne układy kiedyś się zdarzają. To trochę paradoks losowości: rzeczy nieprawdopodobne też mają swój dzień.
Z drugiej strony, jeśli rzeczywiście byłyby dowody na wcześniejszą znajomość liczb, wtedy sprawa przestałaby być „ciekawostką statystyczną”, a stałaby się tematem dla śledczych i audytorów. Sam klimat „tajemniczej afery” bez twardych danych łatwo nakręca sensację i teorie spiskowe.
Można więc skomentować to krótko i celnie tak:
Matematyka nie zabrania cudów statystycznych — ona tylko mówi, jak rzadko się zdarzają. Problem zaczyna się dopiero wtedy, gdy ktoś zna cud przed losowaniem
@5 567 593 multipasko: Jesteś niedowiarkiem, bez szacunku dla inteligencji wrodzonej.Nie warto z Tobą dyskutować - jesteś bezczelnie konfiktogenny.
@5 567 594: Konfliktogenny
@multipasko: 3 10 23 25 26 28 29 32 35 37 38 41
1 5
2 4 6 14 15 18 28 33 35 41 43 48
2 4
System na euro na wtorek we czterech.
1 5
2 4 6 14 15 18 28 33 35 41 43 48
2 4
System na euro na wtorek we czterech.
@5 574 005 Sebastian_M:
@5 573 987 Czajka: To Walduś?
@5 573 999 Robal_36: 

@5 574 021 Sebastian_M: 

@5 574 027 Sebastian_M: 8 17 27 35 42 44
5 6 10 20 30 31
6 9 14 19 41 49
69 72 76 77 78 80
Gramy nimi na stawce???
5 6 10 20 30 31
6 9 14 19 41 49
69 72 76 77 78 80
Gramy nimi na stawce???
@5 574 034 Sebastian_M: Nimi nie mini w Multi Multi
@multipasko:
Technologia sama w sobie nie jest groźna. Dopiero połączenie jej z nudą i złośliwością daje takie wpisy.
Czy prawda?
Technologia sama w sobie nie jest groźna. Dopiero połączenie jej z nudą i złośliwością daje takie wpisy.Czy prawda?
@5 574 050 Sebastian_M: Nadziałem się na niego.
@5 574 051 multipasko: Słusznie .
@5 574 055 Sebastian_M:
@5 574 082 Robal_36: Przechyliłem kubek i widzę, że ty nadal toniesz w swoich własnych słowach. Może najpierw zastanów się, jakim jesteś rozmówcą, zanim zaczniesz oceniać innych.

Co Ty na to?