Wpisy użytkownika KrisLot
Łącznie 116 wpisów w archiwum, pokazane od nr 61 693. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Myślę, że nic się nie zmieni w tym kraju, a jeśli już, to po bardzo bardzo wielu latach. Nadal bedzie szerzyła się rzesza złodziei, oszustów, którzy za wszelką cenę wykorzystują naiwność innych ludzi, nadal polityka i ustawy będą głupie, nielogiczne i tylko najkorzystniejsze dla ludzi bardzo bogatych, nadal pensje będą byle najniższe, a ceny w sklepach jak najwyższe, bo przecież przedsiębiorcy muszą mieć kupe kasy w jak najkrótszym czasie, nadal jeśli (nie daj Boże) połamiemy kości, to wykształcona służba zdrowia nas bedzie miała w 4 literach. Coraz częściej bedziemy spotykać tych "najlepszych" kierowców-morderców na naszych wartepach, a panowie policjanci nadal będą coraz częściej cwaniakować. No i nadal nasi polityczni rodzice zamkną nas na klucz w pokoju i nie będą w ogóle reagować na nasze wołanie, przez co coraz większa rzesza ludzi będzie uciekała przez okno na zachód, bo tam znajdą lepszy dom. Coraz więcej osób wejdzie na szczyt, bo będą miały plecy, kupe znajomych, a jak Ty bedziesz miał, to Ci zabiorą. Dlatego też można powiedzieć, że spokojnie 3/4 społeczeństwa polskiego to nieudacznicy i tchurze, bo sami nic nie potrafią załatwić, własnymi siłami, a najbardziej trzęsą tyłkami gdy jest choć trochę źle. Dlatego największy szacun dla tych , którzy dostają największe kopy po d... i SAMI sobie radzą - UCZCIWIE! :)
myślę, że warto to nagłośnić na innych forach, stronkach, nie tylko tu, bo aż tak wielu ludzi tu nie zagląda. Niestety będą tacy, którzy i tak zagrają w DL po podwyżce, bo albo mają za dużo kasy, albo przeszli już pranie mózgu i żyją zasadą, że trzeba za każdym razem grać.
nie warto grać na dany dzień. To całkowcie nieopłacalne. Warto kombinować z zestawami liczb, lepiej poczekać kilka, kilkanaście dni i zgarnąć coś większego, niż od razu 2zł zwrotu. Zresztą pamiętajmy - każdy nasz zakład to kasa ładowana na konta naszych "inteligentnych i sumiennych" polityków, którym i tak wielki pal w d...
Chciałem zagrać dziś, ale nie zagrałem. Myślę, że kiedy indziej zgarnę w MM 10/10 albo w dużego 6/6. Mam czas :)
z czego najwięcej korzystacie, gdy typujecie? z map, ze statystyk?
kupcie sobie maszyne do losowania i sami losujcie o 14 i 22 codziennie i zobaczycie, że nie zdarzają się takie powtórki, albo tasiemce, a jak już to góra 4 liczby obok siebie i to sporadycznie. Troche dziwne nie.
Pechowiec6, ja to nie gram w ogóle w DL (Lotto), gdyż myślę tak jak Ty, że cena zakładu jest za duża, ale też i była za duża. Jeśli kiedyś TS podniesie cene zakładu do nawet 10zł, to ciągle wszyscy będą narzekać i narzekać a i tak będą prawie dziennie biegać do kolektóry grać po kilka zakładów. Wielkie namawianie na tej stronie do tego aby zapzestać grać w Lotto, a później tylko narzekanie w stylu "na 10 zakładów tylko jedna liczba trafiona kurde!!". Żałosne
« Poprzednie 100Kolejne »