Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 137 056. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tola tylko że jestem sknerą i mam chęć zagrć na 40 stawek ale coś mnie"odciąga" i wysyłam pojedyńczą stawkę i potemżałuję że nie posłałem za większą
Padsko ja mam propozycję typowań w lotto i mini możliwośc typowania pewniaka parki itp co ty na to?
tola ja mam takie motto miłość to głupie uczucie zaczyna się na ustach kończy nadup..
można myśleć i całą dobę nad liczbami byle wytypować takie co wylosują
giorgio tak wpisz i potem wyłącz tel i po chwili włącz Numer centrum wiadomości: +48602951111 Typ wiadomości: Tekst/SMS Ważność: Maksimum *Ścieżka odpowiedzi/Odp. Przez to samo centrum: Nie
to szaleje he ja w lotto fram na każde losowanie w mini tez w jokera czasem,w mm też czasem
witam kuponiki posłane zrobilem wyjątek i nie posłałem w ulubionej kolekturze no i problemy co...za ...
U mnie pod koniec tego miesiąca minie 8 lat jak gram jednym zakładem w lotto a wcześniej w dl
z tego zakładu tak trójki i czwórki oczywiscie gram jeszcze zmiennymi zakładami w mini z 3 lata stałym gram w mm mało gram
za zwyczaj kupony posyłam w jednym punkcie dziś niemogłem posłać w ulubionym punkcie i poslalem w innym i się w k...
majklasz nie dość że trwalo to dlugo to jeszcze zamiast puścić kupon skreślony to wbijała ręcznie i zamiast na 10 losowań to na jedno losowanie co za ...
tola