Wpisy użytkownika Hoppers2026
Łącznie 71 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 574 935. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
@5 574 934 multipasko: czy chodzi ...identyczna sytuacja wydarzyła się między losowaniami:
09.05.2026 1,2,8,28,35,47
07.05.2026 24,25,33,36,40,45
również bez żadnej powtórki.
09.05.2026 1,2,8,28,35,47
07.05.2026 24,25,33,36,40,45
również bez żadnej powtórki.
Multipasko Ekspres losy ,które najczęściej wygrywają?
czy dziś są otwarte punkty lotto?
Kto gra w ekspres losy i może podzielić się radami ,które warto grać a których nie kupować bo się przegra.
czy dziś są otwarte punkty lotto?
Kto gra w ekspres losy i może podzielić się radami ,które warto grać a których nie kupować bo się przegra.
@5 585 305 multipasko: Proszę wskazać 3 konkrety do rozważenia Ekspres losów?
super 25 milionów
no to gramy dalej
kulka już jest gotowa
no to gramy dalej

kulka już jest gotowa
multipasko czy AI to cyfrowe oszustwa żerujące na marzeniach?
Omega jaki będzie wynik meczu portugalia - DR kONGA w pierwszej połowie ?
@5 595 004 nicolla15: Brawo jedna kobieta która najlepiej typuje liczby do totolotka i mecze. Jestem pod ogromnym wrażeniem BRAWO SUPER
Multipasko Rekordowe wynagrodzenia dla twórców i rosnące zagrożenie ze strony AI Skąd wzięło się 677 mln zł dla artystów.
Czy sztuczna inteligencja w muzyce to "pasożytnictwo"....
Czy sztuczna inteligencja w muzyce to "pasożytnictwo"....
@5 595 469 multipasko: Czy rozwój sztucznej inteligencji i muzyki generowanej przez AI to bardziej zagrożenie czy szansa?
multipasko Czat wynagrodzenia? Ile w Polsce zarabia Czat?
@5 595 882 multipasko: Jeśli spojrzymy na statystyki wynagrodzeń na stanowisku Czat w Polsce w okresie od 17 czerwca 2026, przeciętny pracownik zarabia rocznie 65 400 zł. Dokładniej mówiąc wysokość wynagrodzenia to 5450 zł na miesiąc, 1362 zł na tydzień, lub 34,06 zł na godzinę.
@5 595 888 multipasko: Stawki wynagrodzeń mogą się różnić w zależności od miejsca zatrudnienia. Przy wyliczaniu średniej płacy, najniższe roczne wynagrodzenie to 62 808 zł, a najwyższe to 67 812 zł.
@5 595 895 multipasko: Podaj Top 10 lokalizacji z najwyższymi wynagrodzeniami dla Czat w Polsce?
Średnie wynagrodzenie na stanowisku Czat w regionach?
Średnie wynagrodzenie na stanowisku Czat w regionach?
@5 595 900 multipasko: Czat Łagiewniki-Borek Fałęcki, Kraków =7662zl
@5 595 910 multipasko: Ile pieniędzy mogę zarobić jako Czat na godzinę w Łagiewniki-Borek Fałęcki, Kraków?
takie pisanie ,siedzenie i marudzenie na czacie kosztuje 7662 zł miesięcznie, to na godzinę wychodzi około 47,89 zł brutto
super robota
super robota
mecz Holandia - Szwecja 4 :0
mecz Holandia - Szwecja 5 :1
@5 598 675 Mulag: Masz najładniejszą działkę z Multipasko
Nie potrzeba żadnych palm ani kuzwa Turcji
Nie potrzeba żadnych palm ani kuzwa Turcji
multipasko hej napisz coś więcej o tej Loterii Lotto ?

@5 599 836 multipasko: a mogę kupić\otrzymać za to kupon lotto? czy nie....
@5 599 838 multipasko: ok jasna sprawa
@5 599 842 multipasko: tak podrzucić jakiś strzał na Lotto dzisiaj?
Nie żyje znana influencerka Jill Smokler. Założycielka "Scary Mommy". Zabił ją glejak. Miała 48 lat.
multipasko mam zakręconą loteriadę siala lala la zabawa trwa
jak mam to zarejestrować...tak jak poprzednio?
jak mam to zarejestrować...tak jak poprzednio?

Od jutra czarny dzień na stacjach. Koniec z tanim tankowaniem. Ceny paliw mogą wzrosnąć o około 30-40 groszy na litrze,
nie gram w takich kolekturach bo kupony nigdy nie wchodzą i nic się nie wygra ,chyba że Pani z kolektury to znajoma i wie co obstawić bo widzi kupony puszczone graczy
Szok na stacjach benzynowych! Koniec taniego paliwa, ceny wystrzeliły po północy.
Benzyna i diesel przekroczyły już 7 zł za litr.
Benzyna i diesel przekroczyły już 7 zł za litr.
Na większości stacji Orlen za litr benzyny 95 kierowcy płacą obecnie około 6,82 zł. Jeszcze droższa jest benzyna 98. Na stacjach Moya jej cena sięga 7,72 zł za litr, natomiast za paliwo premium Verva 98 na Orlenie trzeba zapłacić około 7,61 zł.
litr diesla kosztuje już od 6,80 zł do nawet 7,09 zł. W przypadku paliw premium ceny są jeszcze wyższe – za Efecta Diesel na Orlenie trzeba zapłacić około 6,99 zł za litr, natomiast Verva Diesel kosztuje już około 7,19 zł za litr.
litr diesla kosztuje już od 6,80 zł do nawet 7,09 zł. W przypadku paliw premium ceny są jeszcze wyższe – za Efecta Diesel na Orlenie trzeba zapłacić około 6,99 zł za litr, natomiast Verva Diesel kosztuje już około 7,19 zł za litr.
Anglia zmierzy się z Meksykiem w 1/8 finału mistrzostw świata. Ogromnym problemem dla Europejczyków jest wysokość, na jakiej przyjdzie im grać – to ponad 2000 metrów nad poziomem morza. Pojawiły się nawet sugestie, że Anglicy mogliby się wspomóc… viagrą.
pomaga ona obniżyć ciśnienie krwi w płucach, co zapobiega zmęczeniu, a także zawrotom głowy. A to dolegliwości, które męczą Anglików na wysokościach.
pomaga ona obniżyć ciśnienie krwi w płucach, co zapobiega zmęczeniu, a także zawrotom głowy. A to dolegliwości, które męczą Anglików na wysokościach.
Estadio Azteca znajduje się na wysokości ok. 2240 m. n.p.m. Ciśnienie atmosferyczne na tym obiekcie to ok. 770-780 hPa. Powietrze jest rozrzedzone, do płuc dociera mniej tlenu, co utrudnia oddychanie i zwiększa tętno. Meksyk na tym legendarnym obiekcie przegrał zaledwie dwa razy w ciągu 56 lat.
jestem przeciw
ANGLIA GOL hurraa
A. Gordon
55'gol
55'gol
Cicha prywatyzacja ochrony zdrowia w Polsce. Może być jak w USA: "Bogaci są zdrowi, a biedni umierają".
Prywatna ochrona zdrowia zaczyna stosować mechanizmy znane z bankowości, dzieląc pacjentów na klientów typu VIP oraz pozostałych, którzy muszą czekać na infolinii.
Nadmierna prywatyzacja niesie ze sobą koszty społeczne. - Brak powszechnego dostępu do leczenia może prowadzić do poważnych problemów, takich jak wzrost przestępczości czy uzależnień, co obserwujemy na przykładzie kryzysu fentanylowego w Stanach Zjednoczonych
Nadmierna prywatyzacja niesie ze sobą koszty społeczne. - Brak powszechnego dostępu do leczenia może prowadzić do poważnych problemów, takich jak wzrost przestępczości czy uzależnień, co obserwujemy na przykładzie kryzysu fentanylowego w Stanach Zjednoczonych
Grecja wprowadziła zakaz korzystania z hulajnóg elektrycznych dla osób poniżej 17. roku życia. Użytkownik hulajnogi elektrycznej w Grecji musi posiadać obowiązkowe ubezpieczenie OC, a jazda jest zabroniona na drogach z ograniczeniem prędkości powyżej 50 km/h.
Za złamanie nowych zasad grożą drakońskie kary finansowe, w tym mandaty do 150 euro za brak kasku, używanie słuchawek lub telefonu, a nawet 250 euro za brak OC.
Za złamanie nowych zasad grożą drakońskie kary finansowe, w tym mandaty do 150 euro za brak kasku, używanie słuchawek lub telefonu, a nawet 250 euro za brak OC.
Przydałoby się w Polsce też wprowadzić nowe zakazy z udziałem hulajnóg.
i jeszcze Przedsiębiorcom, którzy zdecydują się sprzedać lub wypożyczyć hulajnogę osobie poniżej 17 lat, grozi gigantyczna kara w wysokości 1000 euro. Sam nieletni przyłapany na jeździe zapłaci 150 euro mandatu.
i jeszcze Przedsiębiorcom, którzy zdecydują się sprzedać lub wypożyczyć hulajnogę osobie poniżej 17 lat, grozi gigantyczna kara w wysokości 1000 euro. Sam nieletni przyłapany na jeździe zapłaci 150 euro mandatu.
Grecja zaostrzyła jazdę na hulajnogach a teraz jeszcze Macedonia Północna znacząco zaostrzyła przepisy dotyczące hulajnóg elektrycznych. Od wtorku mogą z nich korzystać wyłącznie osoby pełnoletnie, a za złamanie nowych zasad grożą nie tylko mandaty, ale nawet czasowa konfiskata pojazdu.
Macedonia Północna wprowadziła surowe zasady dla e-hulajnóg, podnosząc wiek do 18 lat i wprowadzając obowiązek noszenia kasku oraz kategoryczny zakaz przewożenia pasażerów.
Za łamanie przepisów w Macedonii Północnej grożą nie tylko grzywny, ale także możliwość czasowej konfiskaty hulajnogi na okres do 30 dni przez odpowiednie służby.
Macedonia Północna wprowadziła surowe zasady dla e-hulajnóg, podnosząc wiek do 18 lat i wprowadzając obowiązek noszenia kasku oraz kategoryczny zakaz przewożenia pasażerów.
Za łamanie przepisów w Macedonii Północnej grożą nie tylko grzywny, ale także możliwość czasowej konfiskaty hulajnogi na okres do 30 dni przez odpowiednie służby.
Jak na tle nowych regulacji wyglądają przepisy obowiązujące w Polsce?
Polskie przepisy pozwalają na jazdę osobom od 13. roku życia, a od 3 czerwca obowiązuje wymóg jazdy w kasku ochronnym dla użytkowników w wieku do 16 lat.
Polskie przepisy pozwalają na jazdę osobom od 13. roku życia, a od 3 czerwca obowiązuje wymóg jazdy w kasku ochronnym dla użytkowników w wieku do 16 lat.
Jak informuje Gazeta Wyborcza, totalizator Sportowy nie komentuje bezpośrednio zmian cenowych. Wygrana w lotto mniej opłacalna. Rząd intensywniej szuka pieniedzy. Bedzie wyższy podatek od wygranych.
W planach jest m.in. wprowadzenie nowej zdrapki z rekordową, jak na ten segment, wygraną 4 mln zł. Podniesienie podatku od gier losowych z 10 do 15 proc., co oznacza, że gracze będą musieli państwu oddać większą część wygranej.
a benzyna ma kosztować 10zł
Wczoraj z tego wszystkiego skupiłem się na podwyżce w Lotto i nie puściłem kupona tylko duży lotek
zamiast wysłać Multi multi to wysłałem duży
I uciekło 8z10 w stałych zapisane 6,18,25,27,40,57,58,62,64,67 ..... 8/10 PLUS ..... 1520 zł 💰
zamiast wysłać Multi multi to wysłałem duży
I uciekło 8z10 w stałych zapisane 6,18,25,27,40,57,58,62,64,67 ..... 8/10 PLUS ..... 1520 zł 💰
zakreciłem loteriadą i dostałem voucher euro jackpot. Zeby otrzymać nagrodę kupon trzeba pokazać kod kreskowy. I faktycznie dostanę kupon za darmo na Eurojackpot??czy bedę musiał zapłacić...
Byłem dzisiaj w lesie i są u mnie trujaki ale sucho jest...czy sa już grzyby?

Czemu Mulag konto usunął?
@5 639 617 johno: Najlepiej typujacy parki na Multipasko Brawo gratki
A jak wygrane będą w LottoPlus?
czy za 3\6 w lotto plus bedzie 10zł
a za czwórkę 100zł
czy to się zmieni...
czy za 3\6 w lotto plus bedzie 10zł
a za czwórkę 100zł
czy to się zmieni...
@5 640 455 nicolla15: Hej świetny jest ten nowy generator do liczb, nareszcie coś fajnego mamy dla graczy extra zadowolony jestem z pomysłu Pasko
idę sobie zatypować do pozostałych gierek na stronce ...lotto,mini,extra pensja i Eurojackpota
@5 640 515 nicolla15: Pisała Pani o nowym wynalazku Pasko a ja akurat to przeczytałem ...i typując na swoim koncie zauważyłem nowy generator i dlatego napisałem.
To było tylko odniesienie się do tego generatora. Nie chcę Pani zaczepiać jak tak to Pani odebrała to bardzo przepraszam
To było tylko odniesienie się do tego generatora. Nie chcę Pani zaczepiać jak tak to Pani odebrała to bardzo przepraszam
Nareszcie ktoś dosadnie i dobitnie powiedział to co mysli. Brawo dla Forsami i Mulaga. Ten Team mi się podoba Szacun
Co się stało że nie ma wyników ekstra-premia/ a wyniki ekstra pensja wiszą w karcie gracza....wszystkim
znowu ktoś zawalił z obsługą strony
Jednak Forsami miał rację że zrobił awanturę o aktualizację wyników na stronce multipasko
znowu ktoś zawalił z obsługą strony
Jednak Forsami miał rację że zrobił awanturę o aktualizację wyników na stronce multipasko
na stronie mega lotto są Ekstra Premia
7
12
17
23
30
1
7
12
17
23
30
1
jak to mówią :"Bez pracy nie ma kołaczy" ale wiadomo ze ludzie kombinują i idą na łatwiznę....jakby się nie narobić a kasę dostać.
i pojawiły się grzyby w przerwie na śniadanie wyszedłem sobie...w sobotę trza uderzyć do lasu zaraz raniutko i będzie sos grzybowy z makaronem 

@5 655 255 Forsami: W całej historii Lotto ani razu nie wypadło sześć kolejnych liczb czyli żadna z kombinacji
1-2-3-4-5-6
2-3-4-5-6-7
3-4-5-6-7-8
1-2-3-4-5-6
2-3-4-5-6-7
3-4-5-6-7-8
ale np.40,41,42,46,47,49 Było to jedyne losowanie, w którym wszystkie sześć liczb było co najmniej 40.I padła na te liczby szóstka w lotto coś niezwykłego
Forsami skoro ty grasz takimi 1,2,3,4,5,6
to ja wybrałem sobie koniec liczb czyli 44,45,46,47,48,49 tez w tej kombinacji nie padła 6
to ja wybrałem sobie koniec liczb czyli 44,45,46,47,48,49 tez w tej kombinacji nie padła 6
Dzień Dobry dlaczego Gosia__77 USUNEŁA KONTO IDĘ płakać
ale wczorajsze wyniki pokazały głupotę
żeby Mini lotek 2zł i za czwórkę płacili 900zł
a Lotto czwórka 5zł i zapłacili ludziom 90zł
no po podwyżce faktycznie opłaca się grać w Lotto bo się wygrywa 4 po 90zł
żeby Mini lotek 2zł i za czwórkę płacili 900zł
a Lotto czwórka 5zł i zapłacili ludziom 90zł
no po podwyżce faktycznie opłaca się grać w Lotto bo się wygrywa 4 po 90zł
Mulag nie ma naszej Gosi 77 z Multipasko usuneła konto
wasyl piaski znajdz Gosię ....nie wiem czy ją kto porwoł czy jak ...
wasyl piaski znajdz Gosię ....nie wiem czy ją kto porwoł czy jak ...
Nie wszyscy mogą tak jak Zbigniew G wygrywać tylko wybrani.
Od jutra paliwo droższe nawet o złotówkę za litr! W poniedziałek kończy się rządowy pakiet CPN, a to oznacza nieuchronne podwyżki cen paliw. Już od 1 września 2026 roku ceny paliw na stacjach mogą skoczyć nawet o 90 groszy na litrze, bo wraca standardowa, 23-procentowa stawka VAT.
Wzmożony ruch przy granicy z Niemcami ,niemry przyjeżdzają i tankują oraz kupują Zigaretten biznes kwitnie
Wzmożony ruch przy granicy z Niemcami ,niemry przyjeżdzają i tankują oraz kupują Zigaretten biznes kwitnie
100 lat w dniu urodzin i spełnienia marzeń 

Hurrraaaa Gosia 77 super nareszcie
Gdzie ty byłaś jak ja się martwiłem
Bardzo dobrze ze już jesteś
Pisałem wolałem tutaj Mulag i Wasyl Piaski żeby cię szukali
nie wyobrażam sobie Multipasko bez Naszej Gosi
Bardzo dobrze ze już jesteś
Pisałem wolałem tutaj Mulag i Wasyl Piaski żeby cię szukali
nie wyobrażam sobie Multipasko bez Naszej Gosi
@5 658 410 johno: Gratulację super Pan typuje 5z 12 Miniak WIELKIE BRAWA DLA PANA JESTEM POD WRAŻENIEM
« PoprzednieKolejne »