Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 187 421. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale to dziwne bo chyba cos mi sie tak zdaje ze mowili ze nie powtórzyła sie taka sama kombonacja w zadnej z gier czy się mylę?
mala557 no to śmiało wysyłaj skoro takie Ci na myśl przyszły pierwsza myśl najlepsza 

korn no to mnie zaciekawiłeś bo ja aż tak się nie wgłębiam w statystyki mini a ile było takich powtórek kombinacji w mini bo to ciekawe jest 

korn o kurde
jak to się mogło stać? w sumie prawdopodobienstwo wyjsciowo pewnie bylo takie samo czyli te 1 na ok 850 tys kombinacji tak sadze, ciekawe czy padła wtedy 5 
jak to się mogło stać? w sumie prawdopodobienstwo wyjsciowo pewnie bylo takie samo czyli te 1 na ok 850 tys kombinacji tak sadze, ciekawe czy padła wtedy 5 
korn zobacz co jest napisane na dole tej stronki Losowanie 3 stycznia 1979 roku nie odbyło się. Zawarte zakłady wzięły udział w kolejnym losowaniu.
czyli jednak nie było mowy o powtórzeniu kombinacji z losowania na losowanie
Cześć wszystkim 
Z 22.15 3/10 plus nie trafiony i joker nie trafiony

Z 22.15 3/10 plus nie trafiony i joker nie trafiony

mala557 
a jak tam u Ciebie to wygląda?
mam nadzieje że będzie lepiej

a jak tam u Ciebie to wygląda?mam nadzieje że będzie lepiej

mala557... masz szczęście do tych misiów w jasiu
pukon ma MM wysłany narazie na godz14 no i lotto i mini też wysłane 
pukon ma MM wysłany narazie na godz14 no i lotto i mini też wysłane 
ja wczoraj puściłem swoje 4 lotto i 2 mini a dziś dałem jeszcze 1 lotto z chybika i 1 mini z chybika i dyche z plusem na 14
korn wszystko ładnie wygląda ale po losowaniu a przed bym o nich nie pomyślał 

na 14 poszła dycha bez plusa pewnie nic nie bedzie
a co do sniezynki to już jest w kolekturach 
a co do sniezynki to już jest w kolekturach 
majklasz masz zobacz sobie jakie są stopnie wygranych
ogolnie godna polecenia zdrapka
http://serwis.lotto.pl/183-4cf60af4a4476.htm
ogolnie godna polecenia zdrapkahttp://serwis.lotto.pl/183-4cf60af4a4476.htm
nie martwcie się mi też kiedyś poszła bokiem 4 w lotto bo mi się nie chciało wysłać a kupony miałem naszykowane byłem później 

nom zgadza się szczęściara przeważnie bedzie się trafiać 1 zl lub 2zł czyli na dalsze drapanie
strategia
strategiabo to tak zawsze jest po losowaniu wszystko się wydaje łatwe i logiczne a przed losowaniem się nawet o tym nie pomyśli 

mala557 - dokładnie ja cały czas poluje na te wyższe a tylko małe na zachete wpadają 

mala557 dziś mam zamiar zakupić jasia i sniezynke wiec moze dziś coś wpadnie 

ma mogliby zrobić kumulacje w mini wtedy by więcej osób grało w co losowanie by 5 padało 

w sumie tylko w mini nie ma kumulacji we wszystkich innych grach jest

nie rozumiem w lotto podwyższyli do 3 zł a praktycznie nic się nie zmieniło jedynie tylko nazwa 

no chyba że teraz dojdzie do świąt bez 6 i taka kumulacja może się zdarzyć jeszcze w tym roku 

Cześć wszystkim 
Tak jak przewidywaliśmy korn kumulacja idzie dalej tylko nie dali 21 mln tylko odrazu 25 mln to jeszcze lepiej dla nas graczy

Tak jak przewidywaliśmy korn kumulacja idzie dalej tylko nie dali 21 mln tylko odrazu 25 mln to jeszcze lepiej dla nas graczy

może do wtorku jeszcze podskoczy kumulacja
już wczoraj powinna być 6 przy takich liczbach 
już wczoraj powinna być 6 przy takich liczbach 
bella im więcej zakładów tym większa szansa na wygraną teoretycznie 

nie wiem jaki jest sens wysłać za 200-300 zł to tak jakby trafić 4