Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 172 457. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja mam 1 zaklad mini i 1 zaklad lotto no i chyba bede musial isc puscic 2x dyche z plusem na 22 MM
moja najwyższa wygrana to 637 zł 90gr dokładnie było to 31.01.09 do dziś trzymam potwierdzenie wypłaty aj to było a teraz posucha drobnica
puściłem dwie dziesiątki z plusem mam nadzieje ze cos bedzie
i kilka zdrapek zakupiłem
i kilka zdrapek zakupiłemja tez gram za wygrane ale jakbym wygrał 1800 też bym nie grał ale ze 200 bym przeznaczył na gre a za reszte własnie cos kupił
Witam
U mnie było 3/6 lotto, 0/5 mini, 2/10 z plusem i 3/10 bez plusa
Na godz 14 poszła dycha z plusem, by otrzymać trzeba dać
U mnie było 3/6 lotto, 0/5 mini, 2/10 z plusem i 3/10 bez plusa
Na godz 14 poszła dycha z plusem, by otrzymać trzeba dać

Robal_36 - mówisz 1 zakład nie zaszkodzi
mniej ale w tyś liczone ?
mniej ale w tyś liczone ?dzięki majklasz czyli jeszcze nie ma, w takim razie wyśle sobie dwie dziesiątki z plusem na 14 

80 to wygrałeś a wydałeś 50 zł więc 30 zł na plusie jak narzie jesteś
każdy ma równe szanse przed losowaniem a po losowaniu okazuje się że 1 osoba wygra na miliony graczy
Robal_36 - moja metoda przestała działać od kilku losowań nie moge utrafić plusa ale gram twardo a u Ciebie jak tam? jakies wygrane ostatnio ?
Jeżeli miałbym być konsekwentny to musiłabym wysłać ok 10 zakładów a to już jest koszt więc wole wybrać jedną dziesiątkę ale z plusem mniej przegram 

Bardziej mnie interesuje 8/10 + lub 9/10 lub 9/10+ bo 10/10 za wysokie progi tylko dla wybrańców hehe 

dokładnie dobrze kombinujesz 
mini gram ostatnio z tylko z cbybika ale przeważnie kreśle swoje jak z map coś wychodzi

mini gram ostatnio z tylko z cbybika ale przeważnie kreśle swoje jak z map coś wychodzi
jak że by inaczej szóstka na chybił-trafił smieszne co on tak powtarzał tą wygraną?
chyba spróbuje inną metodą doboru ale też będzie to dyszka z plusem