Wpisy użytkownika GOSIA13
Łącznie 1 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 539 584. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam cie krasia wkurzający ten ts ale ja tak szybko sie nie poddam
torsanik dzisiaj było troche emocji oglądałam wszystkie mecze siatkówki ale przez dwa ostatnie musiałam robic przerwy w oglądaniu emocje
co taki błogi spokój wszyscy zajeci ja juz odpoczywam ,za20 minut ide na dworek pospacerowac
jak taki zły człowiek funkcjonuje w swoim srodowisku kawał drania wspóczyje rodzinie z takim typem obcowac
krasia ja paliłam słynne caro pózniej rózne przez 18lat rzuciłam w jeden dzień wiecej nie siegnełam po fajki juz kilka lat ładnych nie pale
no nie z tym się pierwszy raz spotykam az siegne wiedzy w internecie
czytam te wpisy i az dziw bierze że dorosli ludzie sie w ten sposób zachowują, chory to nie znaczy że może komuś ciągle mówić że jest śmieciem gdzie tu szacunek
ta cholerna grypa mnie zmogła przez4dni byłam bez kontaktu ze swiatem
a z kieszeni na leki i wizyte u lekarz 170zł poszło,bo tak normalnie to trzeba cudu zeby sie dostac do lekarza
dzisiaj męża mojego rozłożyło na łopatki gorączka 39,8,szpital w domu
brjan mam takie pytanko do ciebie czy masz ulubioną porę dnia na wysyłanie liczb w keno, ja ostatnio tez gram miałam nawet dwie 5 i kilka 4/5