Wpisy użytkownika GOSIA13
Łącznie 1 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 532 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysiu ze musze to napisac zmien słownictwo ,przekroczyłes granice przyzwoitosci
torsanek czytałam kilka twoich wpisów ta najwieksza miłosc moze przyjsc niespodziewanie ,wiem po sobie zpierwsza miłoscią chodziłam 5lat i drogi nasze sie rozeszły
niewiem z tych wisów zrozumiałam ze cos skubneła ja dopiero weszłam
krasnalek widze ze rok rozpoczełas dobrze ,oby tak czesciej zycze ci tego
współczuje jakos sobie do konca nie wyobrazam zyc bez pracy w tych czasach
ja 3lata temu miałam stwierdzoną astme po nie wyleczonej grypie ciezko było przezrok ale po odpowiednich lekach z tego wyszłam z tym ze przy zaziebieniach powraca
bo mnie to sie buzia nie zamykała od kaszlu ja tez jestem alergikiem od kilku lat
wspóczuje ci ja w dodatku po stanach zapalnych szarpnełam serducho teraz mam słabiutkie
ja 3 miesiace temu przeszłam lekki udar jestem przed ponownymi badaniami po szpitalu
szkoda mówic trzeba sie cieszyc kazdym dniem
szkoda mówic trzeba sie cieszyc kazdym dniem
dobrze ze w czsie było pogotowie po lewej stronie ale wróciło do normy
ja dzisiaj nie grałam zrobiłam przerwe bo nic nie szło ale jak wejda te liczby co ostatnio pnie weszły to bedę
miałam ostatnio tak zagrac mini na 10 los ,powiedz zwróciło sie
zbigniew ostatnio wziełam 10 zakładów mini i weszło 2 trójki ale płacili po198 z groszami
faralku powiem ci tak jak sie ma mało szczescia to trzeba dłuzej wyczekiwac
krsia grałas dzisiaj , ja wysłałam rano przed pracą 5 ze stawką 2razy i weszła 4/5