Wpisy użytkownika GOSIA13
Łącznie 1 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 562 269. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
greg witamjestem z wami krótko ale z wpisów widze ze niektórzy mają w genach lekceważenie innych ,wybrał akurat jedną z najfajniejszych na czcie należy wszystkim dac mu do zrozumienia inie reagowac na jego wpisy,
krasnalka czytam ze u ciebie tez słabo ja w typowaniu wreszcie 5/5 i nie wysłane
niby mam kilka trafnych liczb tylko zawsze ich porozwalam po kuponach i jest d.........
wasylku to zabezpiecz się bo bedziesz miał dodatkowe przyjemnosci
brjan z mojej obserwacji to czesto sie powtarzają te same liczby tylko trzeba miec czas na podpatrzenie
drapekodnosnie wygranych w keno albo sa stałymi obserwatorami albo mieli szczescie co w/g ciebie jest prawdziwsze
ja ostatnio grałam na 5 ale bez wiekszyvch sukcesów natomiast w zeszłym roku kilka5 wpadło w keno
witam po dłuzszej przerwie
dusia
greg
papasmerf
panoramix
mocca i pozostali
dusia
greg
papasmerf
panoramix
mocca i pozostali
dusia jak sukcesy ,widze ze greg moze byc tylko zadowolony bo go Ania wspiera
bo u mnie w mm wielkie g...........
w mini ostatnio 4/5,ale jak zwykle jak ja trafiam to mało płacą
w mini ostatnio 4/5,ale jak zwykle jak ja trafiam to mało płacą
papasmerf dzieki ty mi nie porzucaj o tej porze słodkosci bo moje postanowienia sie nie zrealizują
cały czas sobie postanawiam tylko na wadze słabo spada ,ogólnie nie jest tak zle do puszystych nie należę
krasia u ciebie jeszcze zima ,ja dzisiaj byłam pierwszy raz w tym roku na działce pieknie tulipany ,żonkile powychodziły
chyba to raczej niemożliwe zeby juz po zimie ale święta wczesnie