Wpisy użytkownika GABRIEL
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 255 438. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
KŁAMIĄ KŁAMIĄ MIAŁEM SZÓSTKĘ !!! choolera musze przestać pić bo mi się podwaja
A ja bym tam na górnym pasko jednak coś zmienił nie wiem co ale ooo mam np reklamę stronki www gołe stwory pl
Witam Wcześniaków To ja gimnastyka potem ząbki umyć i sprawdzimy czy coś wygraliśmy wczoraj
Byle nie łysy losował bo jest większych gabarytów i w studiu ciśnienie zwiększa i same wysokie liczby będą
A jakby tak zagrać za 29 milionów to i tak bańka byłaby do przodu Tylko kuźwa do wieczora nie zdążę wszystkiego skreślić Ktoś pomoże ?
A jak ja mam samego plusa bo cyferki zapomniałem skręslić to coś wygrałem ?
A ja to se kupię jak wygram wypasione skrzydła turboodrzutowe i duuużo dużżooo piciu piciu i zaproszę wszystkich
Proszę zapiąć szelki i jazda https://www.youtube.com/watch?v=z77Fspd5hlg
i perkusja i
i perkusja i
Ale ładnie Zbysiu Zamachowski śpiewa kurde no wypisz wymaluj Zbysiu
Ale pomyślta no normalnie by człowiek się rozpił i z nadmiaru i seksu szybko by się i pora
po niedzieli jadę oddać do IKEI trzydrzwiówkę którą kupiłem na kasiorę
oooo właśnie zaśpiewa na uspokojenie Zbysiu Zamachowski https://www.youtube.com/watch?v=jpowvCe1xsQ
Jutro podadzą w wiadomościach że za kawałek papieru ktoś zabił 5 osób
A mnie to się marzy hmmmm ooo już wiem kupiłbym sobie ten no MOPOLOWY i piłbym sobie w pracy
ile trza wydać na wszystkie kombinacje ? Może już ten ktoś kreśli na następną kumulację za 29 000 000
Ale trza wziąć pod uwagę podczas kreślenia za 42 MLN zł jeszcze spanko sranko i takie tam
Prośbeńkę mam czy ktoś się podejmi rozpisać mi wszystkie kombinacje ? zapłacę oczywiście po losowaniu
Albo weźmy sytuację że wygrałeś w końcu a tu do drzwi po ciebie puka i mówią proszę się pakować
Pewnie że analizowanie nie ma sensu Kolega przed ślubem analizował sobie jak to będzie i co ?!!! teraz lipa
Murzyn to skopcony człowiek Jeden koszykarz ratował murzyna z wieżowca brakło drabiny poprosili go strażacy wszedł podają mu ludzi przez okno i NAGLEEEEE na ręce wyrzucają mu murzyna - a on tego murzyna wyrzucił i krzyczy eeee ku....spalonych mi nie rzucajcie
Dobra Kochani to ja lukne se jeszcze na www gole stwoory pl i ide
Prawdopodobnie jest tak ze sie czlowiek w końcu wkurzy zmieni cyferkę a tu klopsik
Kochani co ja nie próbowałem przesuwałem obok cyferki po skosie baaaa po łuku od cyrkla i dupcia
Teraz typuję na śpiocha zamiast latarki czołówki przyczepiam se ołówek kupon na stałe do blatu i jak głowa poleci to masz prawie jak na chybił
Oczywiście Kochani Dzisiaj Wszyscy Wygrywają Już ja nad tym czuwam
Mówisz Isia że i łysemu tam też samrują maścią ? przed losowaniem ?
Kuuurde chwilka łooo matko za duży plaster powiesiłem Słonina spadła i przygniotła sikorkę
Ona do niego - Kochanie ale się dziś dla mnie ładnie wybziukałeś a on tylko sobie pierdnął różankowo
Dzisiaj wieczorem zamiast ping pongów będą pączki Ja obstawiam te z dźemikiem
On do niej - Kochanie umówisz się ze mną ? a Ona - TURLAJ PĄCZKA
Co to jest ? okrągłe wypudrowane i różane ? PROWADZĄCY LOSOWANIE LOTTO ŁYSY
https://www.youtube.com/watch?v=z77Fspd5hlg Perkusista też jest dobry