Wpisy użytkownika GABRIEL
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 271 583. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Widzieliście móla chooolerka niedobrze właśnie wyleciał mi spod skrzydeł trza się naftaliną wysmarować bo mi pierze przerzedzi
Zawsze jak to oglądam to aż się popłaczę https://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
To ja powiem po frrrancusku że musze już Kochani to ja że tak powiem trrrę duuupą trrratuarrr tylko trzeba odpowiednio zaakcentować
Strzałeczka Wszystkim i sorki że nie podam rączki bo niosę pączki
Co to jest okrągłe różane po pudrowane w szklanej bańce ? ŁYSY PODCHODZĄCY DO BĘBNA
Pozycja na dziś czyli na pączka Ona stoi za nim i chodzi jej rączka
Jak coś zdaj się na mnie tylko napisz jakie masz obciążenie bo u mnie tylko 150 kg nośności
No no widzę w ML już prawie banieczka w bonusie To trza będzie puścić na 14-tą bo miałem pięęękny sen
Czy ktoś się przyłączy bo ten funfel obok już troszkę nie łączy
Dobra to dopijemy jeszcze co zostało i typujemy na chybił trafił
ooo widze Ktoś zapodaje pewniaki chwilka kurde gdzie mi się ołówek zapodział
No ale kurna za taką trójeczkę to uwentualnie będzie na dobrą flaszeczkę
Oj a bo ja nie w temacie i w ogóle jakiś taki nie fifa rafa jestem
Ale jakbyś Jocia rozwinęła cały kupon to byłbym bardzo wdzięczny oczywiście podział będzie fifty-fifty
Nie nie Jocia dziś nie ma nic za darmo Normalnie u mnie słowo droższe piniędzy Jak powiedziałem Jedziem na te no Karaiby albo Seszele ooo albo na Maczu Pikczu
Bardzo nieładnie z Twojej strony Jocia ...leć se sam i tak postępują Przyjaciele ?
Albo Jocia co tam się będziemy skubać Wyjdę za Ciebie jak trafimy
Mojej babci jedna wnuczka też miała taki wytrzeszcz oczu i jak się okazało babcia po prostu jej za bardzo spięła warkoczyki
Strzałeczka Wszystkim a tak jeśli chodzi o te mapki Zgrywus to tak se jeżdżę palcem po mapie i ...skaży Ty mienia hmmm gdzie tu może być spiryt ?
Ja proponuję strajk rotacyjny zamykać po kolei na dzień każdą kolekturę
Jocia przypodobowywuje się profesorowi chyba ma coś do zaliczenia
Dobra idę sprawdzić numerki bo coś mi mówi że mnie ktoś pokochał
Oj Jocia marny ze mnie ogrodnik nie znam się na przesadzaniu raz miałem przynieść nać pietruszki i był ubaw bo przyniosłem nać marchwi
a propo emeryta dziadzio mowi do wnuczka ...wnusiu ja to w Twoim wieku pracowałem już a wnusio mówi ...a ja dziadziu w twoim jeszcze będę pracował
Zgrywus byle to nie było pudełko z dziurką na którym pisze ZASTĄPI CI ŻONĘ jeden taki takie coś kupił włożył w dziurkę pitaka i nagle CZASK CZASK !!! przyszyło mu guzika
ale będą jaja jak jutro łysy wyjdzie i zapowie kumulację w LOTTo Proszę państwa mamy 2 dychy
To ja się z wszystkimi żegnam że tak powiem po frrancussku ...TRĘĘ DUUPĄ TRRATUARRR
Ale jakby to napisać słownie cztery na dziesięć od razu lepiej brzmi
świeci słonkoleci ptakCzesio się jeszcze trzyma a Franio leży na wznak
Ja kiedyś tak paczkę fajek wyrzuciłem do kosza powiedziałem DOŚĆ a potem wstyd bo musiałem w nim grzebać a chociaż te blankieciki podarłeś ?
A ja tam lubię Film I Uwentualnie Teatr znaczy się w skrócie FIUT
Strzałeczka mrówka uważaj żeby Cięnie rozdreptali taaaki dzisiaj tu ruch
Pytanko mam taki rebusik ...co to jest ? i tak nie zgadniecie to jest kopczyk mrowiska i czający się ten no MRÓWKOJAD
Jaka lypa jaka lypa ?!!! Czesiu daj spokój bo jutro bedzie chrypa
A apropo chrypy kiedyś w obcym mieście idę przez taki tunel w bloku widzę z daleka że stoi w nim kilku typków nogi mi się już ugięły ale idę a że własnie miałem chrype i nieogolony byłem po imprezie to mnie uratowało bo jeden podchodzi i grzecznie mówi...teee ziomuś kopsnij piątaka a ja ochryple odpowiadam ledwo soorki nie mam a ten ich szefo to chyba był mówi ...teee Czesiu daj spokój nie widzisz że swój
a propo piąteczki żulika na osiedlu mam takiego fajnego i zawsze jak go widzę daję mu dwa złote nie więcej ale kiedys wygrałem i z tej radości dałem mu całego piątaka i on tak biedny trzyma go na ręce patrzy na pę piątkę i mowi do mnie ...widzę panie gabrielu żeś pan na nogi stanął
W Lemingach zawsze lubiałem bombiarza bo wszystko wysadzał obił gostek rozpie....duchę
no w Lemingach była taktyka na wysokim poziomie trzebabyło odpowiednio angażować poszczególnych specjalistów aby przejść poziom
taki klapek dobra rzecz można w nim w kontakt rzucić i nie trzeba wstawać aby zgasić światło
baaaa idealnie dopasowany i te ścieżeczki na ekranie to cieniutkie ustawiałem jak żyletki
Ale workbench był niezawodny zero wirusów wystarczyło reseta tylko zrobić i system świeży
błagam tylko nic o aniołach bo to już dla mnie staje się nudne ot imię po babce mam
po prostu trza ją skreślić zaraz dam wam namiary zapiszcie raz dwa..trzy ..piąta kratka u góry od lewej
A co to za organizacja ta COŚ CBŚ to znam raz wpadli do mnie przypadkiem
Jocia znam emotke raz wracam nad 4-tą nad ranem i taka kruszarka nade mną stanęła i mówi ..choleroooo o której to się wraca a ja do niej mówię ..kobieto jakie wraca jakie wraca , ja tylko po gitare
Znam się na biegach łączonych raz zrzutka była wszyscy się połączyliśmy a Czesio pobiegł do monopolowego
Jocia to dziwna kobieta a to się z drzemnie to chrapnie przebudzi coś zagada i znowu zaśnie
Weeeesołe jest życie staruszka hehe gdy idzie z dziewczyną do łóżka hehe
Tak mi kiedyś babcia pogroziła gdy poszliśmy nad staw i rzuciłem bochenkiem chleba oj gabryjelku tak nie można przecież mogłeś zatopić kaczuszkę