Wpisy użytkownika GABRIEL
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 252 867. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mąż wraca na ranem o 4-tej a Kochana do niego i o której się to wraca ?!!!...Jakie wrraca jakie wrraca koobieto - ja tylko po gitarę
Panie Profesorze to dolar być nie może tylko złoty pieniążek tak wyczytałem z książek
Wpada synek z bejzbolem do spożywczaka i sepleni do sprzedawczyni Dawaj kase głupia babo a ona się go grzecznie i spokojnie pyta a jaką kase jęcmienną cy grycaną ?
A ja czuję jak wpuszczają już do tych maszyn dwupierdzian sodu żeby była moc
Proponuję przwiązać łysego do pala i niech mały indianinek woła ..tatusiu tatusiu ja chcę bębenek a łysy wyciągnie gwoździa zacznie się nim trzaskać po glacy i krzyczeć ...NIE BĘDZIE BĘBENKA NIE BĘDZIE BĘBENKA
Spotyka Staszek 2012 Neko w 2015 roku idą sobie tak idą w milczeniu i Staszek mówi ...nawet Neko nie spytasz co u mnie ? - Co u Ciebie Staszek więc pyta Neko - a lepiej nie pytaj - odpowiada Staszek
Wkładam ołówek między palce od stopy może mi się numerki przyśnią
Sąsiedzie a słyszał sąsiad, że ten Czesiu spod 15-ki dygnął w LOTTO ?!!! - Który który ?!!!! - a ten co ma du....z kolektury (oj zapoznał se gościu kobitkę w budce)
Proponuję już wpuszczać dwupierdzian sodu w te bańki Ale zaraz bedzie smród
Zagrałem stawkę 100 jutro o 14 wyjdą prowadzący..łysy w obdartej marynarce Agata w negliżu i ogłoszą upadłość TS
Taj na dobrą sprawę z tych baniek lotto niezły byłby saturator na bąbelki
Tiaaa na razie wesoło nastroje dopisują a potem jak zwykle będzie Póki co skupmy się
No to coś mi się pofiurgało Pewnie przez to że widziałem dziś zataczającą się babcię
Hehe w pewnej chwili wchodząc tu pomyślałem sobie ...ooops jakaś erotyczna stronka mi się zalogowała...eghhhh te uściski przytulania A co tam też dołączę do tego sex gruppen ..aaaa i jak to mowią o seksie grupowym Proszę mnie nie pominąć bo to w nim chyba najważniejsze Też wszystkich
Mój kolega ostatnio wchodził do domu nad trzecią rano na chybił i oczywiście żona go trafiła
Zauważyliście jak łysy gadał sprężyście ? Jak kolega mój w wojsku Padła komenda kolejno odlicz...RAZ DWA TRZY CZTERY a on PIĘĘĘĆĆĆ ..WRÓĆĆĆ NIERÓWNO....RAZ DWA TRZY CZTERY PIĘĘĘĘĆĆĆĆ ...PIĄTKA WYSTĄP !!! JAK SIĘ NAZYWACIE ? ....SPRĘĘĘŻŻŻYNAAAA
Medea a jak ja bym się urodził no bodaj np w 1410 bo ciągle walczę to kiedy wygram ?
Mi wyszło że wygram dokładnie jak mojsiu co na wesele prosił ...Jakbyście chcieli to koło niedzieli a jakby nie tego to koło 15-go
A mi pokazała ostatnio waga przemysłowa jak przez nią przejeżdżałem rowerem że ważę 55 kg i zaznaczam rower nie miał dzwonka ani pompki
Dusia nie strasz myślałem że ta emotka to już ktoś świeczki nad Tobą zapalił
dla bastka wyniki ML
06
09
13
22
27
30
31
34
37
39
40+
43
48
61
62
63
65
67
69
70
06
09
13
22
27
30
31
34
37
39
40+
43
48
61
62
63
65
67
69
70
Bastek po prostu jutro bierz do kolektóry największy wór na kasiore
Bastek albo zrób tak zagraj za miliona daj kupon i powiedz reszty nie trzeba
A ja tam bym nie był ciekawy ile wygrałem po prostu nadastawiam wór a tam brzdęk o podłogę pińć złotych