Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 240 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 862 851. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Menstar niedaj się podpuszczać dzieciom granie w gry liczbowe dozwolone od lat 18
Menstar ja mam liczby swoje ty masz swoje nie wygramy naraz dwoje
Menstar postawilem dwa mini na wieczór multi 3 ważne do wieczora i LOTTO Plus na wtorek dwa zaklady jeden co zwykle a drugi wymyśliłem będzie deputat na święta to się machniom
Ole ...wam trzy lata czekania utopi ułudy 35 liczbami i nic a ni czw
Pierwsza nocka to dasz rady ja idę dorobić u gościa też z roboty do lolhozuMenstar na granie też trzeba zarobic
Menstar też mialem we czwartek 6,/10 w Multi Multi ale ci nie m
No ja też miałem w realu ale bez szału poszło z powrotem w obieg i już zapomniałem że był zwrot
Bonus 560 tysięcy moje liczby na dziesięć? ajak braknie Menstar na granie to deputat machniom
Tak zagram na dziesięć w Multi Multi swoje ale z bonusem 10tysięcy
No nic wtorek 7 Milionów LOTTO Plus cza robić przerzuty jak Rak
Witam wszystkich do piero z fuchy wróciłem a zaraz na nocke trzeba się będzie zbierać KRIS KROS jaka cyfra taki los puszczone mini maxi multi mikro
Dobrze że ktoś tu czai ..a Kris i Kros to byli raperzy kto nie wierzy niech sprawdzi na Inter...
Idę spać żeby za godzinę wstać do roboty {{hej} do przerwy o godz 2:30
7 Milionów LOTTO Plus już dzisiaj wtorek chce wygrać pieniędzy worek
Kto gdzie kiedy Cię puścili tu Multi Multi odchodzi a nie7,9,11,17,20,21,23,27,31,33
Niegrzecznym dzieciom mówię dobranoc Multi Pasko dozwolone od lat 18stu
Nie pekaj dzi 7 Milionów w LOTTO Plus jest moje dwa zaklady postawiłem ładnie wytypowałe$ czwórki
Patrzycie na mape Multi Pasko i nic a ja patrze na mape Polski i świata gdzie tu pojechać jak wygram 7 Milionów w LOTTO Plus dziś
Kędzior smacznegoja osobiście twierdze że ta mapa to pic na wode fotomontaż liczba która dziś wyszła nie musi znów wyjść błędne myślenie każdy robi jak uważaja sam kresl
Zbyt dużo kombinacji kilka naście milionów ale trzeba próbować Grajcie a Wygracie
Menstar ty się podrap po głowie coś ty zrobił a ja mam cztery zakłady mini i Multi Multi swoje liczby na dziesięć na 5,i 6
Kup sobie kilo pomarańczy i kilo bananów Menstar jak przyjdziesz na lolhoz to cię do pionu postawie
Czujesz w sobie będzie deputat to machniom ja tak pisze i już machniom machnąć możesz klapką na muchy buuułuuuuu
Ale ktoś inny lubi i nie wygra nigdy będzie ye...na kołchozie całe życie
Cudze chwalicie swego nie znacie poco się do Krzyżaków pchać unas nie idzie wygrać a tam lepiej no niewiem
Wszędzie te same zasady gry a może troszkę inne a le niestety Miliony kombinacji
Napedzajmy rynek TS lokalnie ja gram tylko w swojej kolektórze obok domu dobrze by się utrzymała bo to duża wygoda jak dlamnie nie muszę grać na dużo losowań moge codziennie sobie postawić na świeżo
Krasnalek niesie mi nie idzie 15lat i olewam dilerów maklerów T.Love.Czekasz na tę jedną chwilę .Czerwone Gitary... luzik
Master zrozum że tu chodzi o kase dali 500+ to szukają wszędzie gdzie tylko się da żeby wplywalo przecież polityk nie odda pół swojej wyplaty że zarabia za dużo tylko od zwykłych ludzi drą bez litosci
Menstar nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika przyjdziesz do kolhozu to się nie będziesz nudził
Menstar jak kiedyś odejdziesz z lolhozu to pamietaj że znałe$ takiego jednego Milionera
Lepiej się ukrywać boby trzeba było goryli wynająć mogli by na banany nie urobić
Rooobert przyjdz do kolchozu dostaniesz widły do reki i zrobisz 5 ton mdom to ci sie odechce albo pujdziesz na trybowanie
Just Five jedna na milion Isla Bonita nie chcesz wygrać twoja sprawa nie dołuj ludzi
Gramy dalej w LOTTO Plus jest 9 Milionów złotych do wygrania postawiłem dwa sam kresliłem w Dębicy wyjątkowo nie usiebie a tak przy okazji ale to bez znaczenia gdzie byle wyszło teraz trzebapo nocy