Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 235 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 861 915. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mulag jakie pomarańcze uwaga na prowokacje nie daj się sprowokować
Mam już pomysł na jeden zakład bo drugi ten co mi dał tyle satysfakcji
Mini dzisiaj puszcze bo już niedziela i zagram o Bonusa w Multi Multi na dziesięć Mulag zagraj ity 550 tysięcy+250podstawy ładna kapusta=800tys za zwykłą stawkę 2,50
Chcesz wypłynąć na wierzchu ułożyć sobie życiegraj w punktach LOTTO nie pomarańcze jabłka otręby miód suszone grzyby i na dziesięć
Ja Mulag mam tyle samo co z kobietą 15 lat stażu w lotto i w dybach
Rzuć jakieś typy na czacie na dzisiaj niech się ludzie pobogacą8,10,16,22,26,28,36,43,46,60patrzyłem w mapy terenowe i drogi nie widze tu 20tu 34 ,46,79,i nic z tego
Prawda czy prowda bo prowda to w maślniczce jak tu nie siedzą dzieci na forum to wiedzą co to jest i do czego służy
Mulag jeszcze nie typowalem a LOTTO Plus zatypuje dopiero w e wtorek poco mają ludziska malpowac moje numeryy
7 Milionów w LOTTO Plus jak 7 darów ducha świętego 7cudów Świata 7 dziewczyn z Albatrosu Mulag zapodaj coś na 7...
Mulag komu chce powiedzieć czy wygram czy nie ja i tak zagram swoje nie słucham nikogo nawet misia gogo
Wizard gdzie ty grasz w jakim country i wco że tu o funtach piszesz Anglia Szkocja?
Żebyś zdążył przed świętami Bo my trzej muszkieterowie Mulag Menstar i Forsami bierzemy sie ostro do du...Panu Bonusowi550w pasie wysoki na 250
No ja tak próbuje ale życia mi chyba braknie karnawału niema ale zabawa jest dzięki LOTTO nie ma nic za darmo
Bo za sto lat nie będzie nas jak na weselu się spiewało przy stole
Wizard tak z ciekawisci gdzie ty widzisz numery że dochodzą czy nie na mapie
O przypomniało mi się 7audi wydawać pomysły na hasła do kumulacji 7Milionów jak...
Puszczam dziś mini dwa zaklady jaden kary drugi gniady 1,4,12,34,35 -,6,15,23,31,39 a tu nigdy nic nie wyjdzie ale itak puszczę
A uszka były a kolanka były a koguty były były a 4 taty moc byly do kotłowni się schowały na dziś
Spokojna twoja wyłysiała dynia siły starczy starego kinomana nie musisz prosić o bezsenność moge nie spać całą noc
Przed chwilą właśnie zagrałem troszkę Multi Multi na dziesięć trzy zaklady jeden z trafika pod tego bonusa550tyś Multi na 6,i5 wszystko na dwa losowania i dwa mini oraz LOTTO Plus postawione pod 7 Milionów
Trzeba palme poświęcić trzeba Kędzior ja już zagrałem czytaj wyżej
Na wielki tydzień Buddystom Ateistom Chrześcijanom Anglikanom i nam wszystkim wysokich wygranych
Menstar zajączkowi też się pomyliło jak szedł przez las i tak spiewał poje ...misie
Menstar ty się pilnuj bo tak Milionerem nie zostaniesz bo jamam dystans robota to głupota picie to jest życie wieczne
No to powodzenia jeszcze ze dwie bele służby co nie dziele Jesień 1996 Rezerwa nie zapomniała że...
Edi 8 na wszystko trzeba mieć pieniądze chodź to może inwestycja która się opłaci
Mit 366 ja online niegram idz do kolektory zagraj masz pewne co jak
Zaraz się okaże ile dobrze tupuje wygrywa a reszta w tym ja to mrzonki o wielkiej kasie
Volt dobrze że to rozumiesz i nie snujesz teorii spiskowych ja też nie
Miliony kombinacji gdy by tak na piechotę pisać zaklady jeden po drugimkto wie o co kaman to
Szkoda że się nie dzieje tak w realu to moje typowanie ns 1 lub 2 w realu jak grać to o miliony
Menstar kup sobie kilo pomarańczy nie napalaj sie goście grają 15 lat tobie wyjdzie zjedz snickersa gwiazdorzysz
Kaskade i super szanse niegram to jest przypadek ja nie mogę decydować o każdej liczbie
Krzysztof c jak mini to tylko nie to tu nigdy nic nie wychodzi6,15,23,31,39
Gabriel Fleszar coś ci to nazwisko mówi czy jesteś g... małolat i nie wież oczym piszę a jak tak to szscunek
W naszym cyrku co sobota polowanie jest na kota Gabriel jak nie wiesz o czym pisze to znaczy jedno jesteś małolat MON Coś ci mówi wiesz o czym pisze
I wszystko Warszawa Skarżysko zaorali Ełk Koza ponim chodzi...Gabriel jak dokończysz ten wierszyk to jesteś Wielki
Jeśli żaliç ktoś się chce żal się babce z PKT Gabrielto trzeba przeżyć
Olewam to itak bede grał do końca życia traktuje granie jak spłatę kredytu wyjdzie to dobrze nie to gram dalej bez napinki