Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 244 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 864 607. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Janosik ty masz racje stawiasz obiad i kolacje Kumulacja LOTTO 9Milionów Mulag milionerem
Jak nie tu to tu wiem oco chodzi daje zeta i gram o milion wystarczylo mi tu być raptem tydzień zeby zostać Milionerem nie każdy może zostać milionerem
Wzięli sie i za te automaty łatają dziury budżetowe łapią się wszystkiego w każdej dziedzinie życia
Kędzior oile się nie mylę to już były te automaty też zabrali przywrócili i znowu zabierają
Mulag jak byś mógł to idz do kolektóry i wez tą kartke cennik na zakłady systemowe do LOTTO i LOTTO Plus oraz Mini LOTTO tylko jak się wyspisz
Mulag bierzemy kredyt z Menstarem na granie systemowe i trzeba przyspieszyć to nasze Milionerstwo kupimy na odchodne banany i pomarańcze
Trzeba nam potencjalnego gracza do spółki wchodzisz w to Mulag Panie Milionerze pójdziemy na zakręt do ślicznej Pani dyrektor kawka herbatka ciasteczko i systemik i liczymy kaske z zwyklego grania to Syzyfowe prace
Janosik Mulag dziękuję widziałem już ta strona Multi Pasko to Ocean wiedzy o graniu wiedziałem na jaką strone zaglądać pełen profesjonalizm
No to trzeba korzystać z tego Mulag Przemyśl a później Radomyśl a na koniec Rzeszów ul Geodetów1
Mulag to narazie niech inni się zapisują na kartach historii Multi Pasko
Wczoraj na 21:40 4/6 w Multi Multi i dzisiaj na 14:00 4/6 dwa oboki przez dwa losowania nie wygra człowiek nigdy
Isla i z czego ha cieszysz się że sie komuś nieudaje dziwny z ciebie człowiek
Menstar łeb jak sklep postawione niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Zemsta...
Mulag i Menstar jesteścietrojeczka w mini lotto jeden obibok poszeedł w bok była by czwórka no trzeba zaczekać
Volt jedzmy czosnek pijmy z pokrzywy sok a będziem wygrywać przez cały rok
Volt takie mialem w mini w czoraj z trafika6,22,24,39,42 a wyszło co wyszlo soku się napij z bananów i pomarańczy
Zakłady w LOTTO i Plus postawione Multi Multi swoje liczby na dziesięć na5 ,6 mini a popołudniu jak sieto się coś dopuści 9 Milionów w LOTTO
To co Mulag gotowy na sukces 9 Milionów w LOTTO i milion w Plusa później feta
Nie ma oglądania 1,4,tony bierz się za to granie typuj graj z kolhozu uciekaj wysoki to ja ..
Czego z Menstar em nie jechałes toż to przyszły Milioner to zaszczyt z tAkim jeździćMulag robi się wesoło ludzie pytają kto jest Papieżem
Vidmo myślę że znasz sie na żartach to Papież Vidmo Franciszek z Asyżu ce je banany bez ryżu
Bierzcie igrajcie a wygrajcie nie wiem kiedy 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Mulag ale kity zenisz 6,15,23,31,39 liczby do mini i Multi Multi
To kup banany i pomarańcze jabłka otręby miód suszone grzyby i na wieki wieków
Lewy bo tu jedna nasza koleżanka niechce grać w LOTTO tylko woli kilo pomarańczy a inny goryl kilo bananów prze jaja
no to ładnie tych trafionych w Multi Multi 9/10ludzie szturmują na święta kasa potrzebna i po też bonus fajnie rośnie już 50 tysięcy
Pusciłem sobie dwa Multi Multi swoje liczby na dziś i jutro na 14 kasa się przyda a wieczorem kolejne emocje LOTTO i Plus postawione 9 Milionów dziś nie wyszło nic w Multi Multi
Trzeba bedzie w Wielką sobotę postawić na wiecej losowań bo święta to kolektóry będą pozamykane trzeba przewidywać takie rzeczy
Do Multi Multi na sześć i dziesięć 6,15,23,31,39,. 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 te pusciłem atych nie 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63- 7,9,11,17,20,21,23,27,31,33- 11,13,18,21,25,31,49,57,62,71
Zobacz sibie wyniki Multi Multi 18/9 z 10ciu postawiłem dwa losowania na dziesięć bonus 50 tysięcy moje liczby na dziesięć
Te trzy zakłady to takie co kiedyś nimi grałem czasem siódemki bywały ale zakład kosztował wtedy 1,20,i raz dziennie było losowanie multilotka tak to się nazywało
No na sobotę jeszcze bardziej ludzie zbaranieją będą kupować grać a le tyle się pewnie milionów nie uzbiera z :9 aż 15
No to się postawi dwa zakłady na LOTTO i LOTTO pod te 15 Milionów
Dwie trójki w typowaniu coś tam przeczucie mnie nie myliło szukam pomysłu na sobote jeden mój ten sam od zawsze a drugi
Ale do powtórki moim skromnym zdaniem 45,21,24może 23,39?...nad dwoma
Puszcze LOTTO Plus liczby z typowania poco kombinować jak się ma udać to tak będzie na 15 go kwietnia 15 Milionów w LOTTO takie skojarzenie
Ja sądzę że ktoś tu prowokuje ...kontrowersynymi wypowiedziami zauważyłem że głównie w nocy nie dajmy sie nabrać
Marek tylko jeszcze nikt tu afery nie zwietrzył niby ustawki nie udowodniono w Serbii była afera prezes podał się do dymisji bicie piany nikt nikogo nie zmusza do gry a dowody trzeba mieć na zarzuty pozdrawiam
ALleluja i LOTTO Plus jest nasz i do przodu stawki rozkładają się na ilość os
Mulag Menstar gramy postawimy systemem we trzech po 12liczbami ico przekręcą