Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 235 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 858 399. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Żebyś jutro przyszedl do lolchozu bo jaki nie BYSTRY stanie na maszynie i zrobi w pory s.a.ie
Podaj swoje typy bo ludzie czekaja na dziesięć 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60Multi Multi
Idz do zardzewialego czytaj mu. Rdza i powiedz że ci to LOTTO Plus
Mini 6,15,23,31,39, 10,20,30,40 41? 42?Menstar zagraj na nie w mini cztery losowania nie pomyliłem się
Ekstra Pensja gram ostatni raz jutro ,2,5,8,23,35+2 codziennie od 18po 5złotych to nie dlamnie
Ja tam się leżeć nie boje Menstar jutro Mulag wraca wypoczety będzie orał
LOTTO Plus postawione na te 3 Miliony oraz dwa mini lotto teraz mogę realnie marzyć
Sebol82 zawsze sam typuje nie uznaje metody chybił trafił raz mialem darmowy system info od szarlatana z telegazety troche pranie mózgu ale też dużo prawdy pisał jak unikać błędów w graniu
Podsstawa to samemu kraslic decyduje okazdej liczbie sam a jak na piszesz że więcej ludzi wygrywa z chybika to racja awiesz dlaczego? Bo dużo niezba zasad np przjdzie laik Pan lub Pani itak mówi e pani dej lotka .cdn.
A wystarczy dołożyć tylko 1 zlotych i grasz o kolejny milon nie kazdy jest swiadomy to sie zdahe na chybił trafił iwiecej ludzi gra tak wlasnie stąd więcej wygranych z chybika
A moje do mini Sebol 6,15,23,31,39, -2,4,19,34,35ten pierwszy to totalna kicha puszczam go chyba z sentymentuna nim nic nie wychodzi
Sebol82 radzilem koledze Menstar owi tak moje liczby na nie 6,15,23-31,39,10,20,30,40i 41?, 42? I w pponiedziałek miał trojka wiem ze to szału niema a le był blisko cz
Dlatego podałem ten mój zaklad na nie bo jak nic nie wchodzi to szkoda bazować rak samo na zerowkach
W ekstra pensje dziś gram ostatni raz gralem wto od początku istnienia no ale soory taki mamy klimat że od 18 kwietnia losowanie pensji codziennieno to mnie niestacć a szkoda przeżucam sie na LOTTO Plus i mini puki tanie
Menstar owilku mowa a Menstar tu puscilem dwa mini i LOTTO Plus 3 miliony się przyda kto niegra to nie wygra
A jak nie jestem gorszy postawiłem Żeby wygrać uciekam z lolhozu
LOTTO wałek od xx lat a mini te same z sentymentów a drugi wymyśliłem 2,4,19,34,35
Menstar bierz puki daje 250 tysięcy moje a już puszczone i bedzie zwycieżone nara ide co zrobi
Ja swoje drzewko szczęścia podlałem mam nadzieję że się odwdzięczy
Niskopochylonyrozumiem że nie wychodzi ale pisałem wcześniej że nawet 5z5 ,ciu się zdarzało tylko się nie opłaci tyle grać bo sie wtopi nie zarobi
10,20,30,40,50,60,70,77,79,80,Multi Multi wszystko się może zdarzyć
Multi Multi puszczę w piątek lub w sobotę pod tego bonusa,8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Puszczę jutro 5 w Multi bo sie znowu pokazały moje było by 20 zlotych 4z5,ciu no ale nie puszczalem 6,15,23,31,39zamiast 6,wyszło 7,może i lepiej bo bym się
Podawałem również numery z ekstra pensji do keno 2,5,8,23,35 i masz tu calą piątke z 22):34 zibacz ale jaja nie ugadnie o fcuk
A z pensją się dzisiaj pozegnalem definitywnie na codziennie granie mnie nie sta
No być tu człowieku mądry i pisz wiersze jak tu pieniądze uciekają z przed nosa
Brian niegram w keno tylko porównuje ale to itak nie ugadnie i sie nie opłaci a patrz grałem w ekstra pensje to nici trojki jedna znumerem ikilka bez dwojki 3 lata inic a tu jak na tacy samo życie
Jutro puszcze ten multi na pięć co wtopiłem 700 zł dziś było 4z5,ciucza zagrać 6,15,23,32,39
Dokladnie niskopochylony to samo mi Menstar mój kolo mówi szkoda kasyna pensje łudziłem się małą iloscia liczb a tu niepotrzebnie
Janosiktu własnie chodzi oten czas właściwy ugadnij co cztery minutycieźka sprawa
Będę grał w LOTTO Plus i mini a czasem Multi Multi sie zobaczy na ile budżet pozwoli
Brjanku tylko że ja nie gram w keno ale jak widze moje liczby kt
Kędzior 13to jest jak najbardziej realne liczby trzeba poczuć wiesz oczym pisze ten gość to robi
Mulag zaskoczyłe$ mnie dziś 4trojki w LOTTO ijedna na początku kwietnia razem pięć ładnie a mówiłem ci graj bo nigdy nic nie wiadomo
Małe straty ponosisz dobrze typujesz nie rezygnuj próbuj dalej Mulag wygranej
LOTTO Plus postawiłem na jutro 3 Miliony jeden zakład sam skre$liłem poco przepłacać jak itak wyjdzie szóstka dla mnie tym razem w realu
To jest jak najbardziej możliwe w 2016 ktoś w Radomyślu Wielkim zgarnął bonusa i w Dębicy w tym roku wszystkie w Multi Multi to odemnie rzut beretem
Lukaszp kolego gram lat 15 i wiem gdzie co padło w dawnym Lider Price Nagawczyna itd wszystko lotto multi w marmaxie
Łukasz to mógł być karzdy i przejezdny ja ja jade np do Jasła Tarnowa Rzeszowa to lubię puścić LOTTO Plus i co tam nie mieszkam a ja by padło to xyz czeski film
Nara Łukasz graj nie odpuszczaj bywają takie psikusy jeszcze pójdziesz do raju
Powodzenia grającym niedługo na drugą zmianę a miedzy czasie sprawdzam czy coś przybyło
Bonus jest jak widzę nie ruszony jutro zagram o niego bo dzisiaj tylko do południa puszczone było a w robocie niema jak postawić chyba że oczy w słup
Mam taki stary zakład na 10 w Multi Multi z ery kamienia łupanego jutro go postawie pod tego bonusa7,17,19,27,29,30,32,39,51,63
Doktor Islandorkajeszcze godzinka czterdzieści coś czuję że na sobotę będzie 5 milionów albo się pomyle
Tak przewidywalem że bedzie 5 Milionów w Lotto Plus na sobotę puszczę jednego na sobote a jutro Multi Multi pod tego bonusa
Ludzie zaczynają myśleć o Świetach wielkim tygodniu a nie o lott lupie Marynie z tąd mała frekwencja
No i bierz mapki studiuj na LOTTO Plus na sobote jesteś urodzonym strategiem