Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 235 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 859 891. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lewy budżet zasilony to trzeba coś zagrać popróbowac jutro te dwa na dziesięć pójdą co napisałem wcześniej i na sześć i na dziesięć
Brjan dzieki i tak go puszcze tu nie ma co myśleć spekulować itd itp tu trzeba zagrać poszło w maszyne i już
Ja itak jestem uparty bardziej niż stado osłów postawie na swoim
Razu jednego dałem sie zwieść innymi liczbami do lotto swoje odpuscilem wziąłem kolegi z forum jego nic a moje 100 zlotych poszły sie yee
Niegram na chybił a też nie robie z tego tajemnicy kto chce niech bierze najwyżej utopimy
Brjan powałkuje ten zakład do Multi na pięć i ma wyjść6,15,23,31,39
Brjan jak widzę wasze wysokie wygrane to mi skrzydła rosną co mi z typowania jak to się nie przekłada na moje wygrywanie w realu
15lat to czasu szmat od 2002 kilkanaście trójek w lotto kilka czwórek w mini trójki kilka w Multi kilka siódemki raz 700 zlotych ja tu chce złowić wieloryba atu wpływa mała ryba Brjan
Lewy i to już niestety nie jest zabawa tylko hazard brać siana od bociana na granie to cza mieć w głowie s.anie
A w kontakcie było spiecie i zrobiło lupy zdjęcie nie będę szurał po nocy jak szczur
Mulag zagraj se w Multi Multi bonus jest duży na dziesięć skreślenia na dwa losowania na trafił albo skreślić masz kolekt
Ja tam też w czoraj nie wygrałem 4 zlotych zwrotu z Multi a le dziś zaszalałem postawiłem 3mini 2LOTTO 4 Multi na dziesięć jeden wyjątkowo zchybika na sześć i na pięć multi zasiałem pora na żniwa
Bonus 510 5 Milionów wlotto takie skojarzenie jak 500+ tym razem dlamnie bo moje dzieci już 500+biorą a bonus i LOTTO Plus dlamnie
Brjan zlamalem swoją zasade i pusciłem jeden Multi Multi na dziesięć na dwa losowania jak wczoraj radziles
Menstar jak ci. Coś powiem na kolchozie to padniesz ta lejdis są naprawde
Brjan ty podałeś w czoraj trojke tak to było do multi to do puszcze 2,3,7,tak to było
Menstar w lolhizie posmiejemyna prawde poje.......dnych pieniadzach
Z tymi co jeżdżę no rozbroiły mnie w czoraj na cpn ie swoimi gadkami
Dionicos a kto bogatemu zabroni ja też już nadalem za zwykłą stawkę na początek starczy na rozruch
Hurrem ładny masz wierszyk na profilu lubię wiersze .i wygrane stopnia pierwsze
Dusia ładna ta kasa w mini250tysięcyDusia przyjdzie czas na nas
Zag69 te w mini 15 ,23 to czarno to widzę a ja gram takie 6,15,23,31,39,i,total kicha ale powodzenia nie musi tak być
Umnie zwroty w sumie 6złotych bonus jest nadal realna szansa na wieczór istnieje
Jutro się spuznie do lolhozu to horknij zamniea wygrana bedzie nam dana dana
Szofer witaja cie mulag Menstar i Forsami trzej Muszkieterowie co mają miliony w głowie
A może kareta złota czy tendy nie jechała7,17,19,27,29,30,32,39,51,63
Mulag warka mocne na topie zgadłem masz dobrze ja w pracy to nie
Junak 56 nie atakujesz bonusa połącz trójki w dyche ijużkasiorka leci
Junak trzeba to zgarnąć ja mam cztery dychy na wieczór Multi Multi postawione zobaczymy
Ludzie Bonus 520 tysięcy+ wszyscy na dziesięć na bonusa Multi Multi
5 Milionów w LOTTO Plus a reszta mi lotto właśnie że będę islandorkato co mnie podnieca to się nazywa
Zamita ja miałem na dwa losowania 2,3,7,na14tą było 2/3ateraz1/3to się nazywa mieć zezowate szczęście
Pie..e małe liczby nie mam do nich wyczucia stawiam jutro na dziesięć pod tegi bonusa 530 tysięcy
Kedzior13,5,10,15,to był program dla młlodzieży w tv zbyt oczywiste żeby wchodziły chodź wszystko jest możliwe
Stawiam jutro Multi Multi na dziesięć wydałem dziś na gre ponad50 ztego mam zwrotu 6 zlotych poje ...takie granie LOTTO ważne mini sie dopusci i gitara niema co szarzowac bo budżet zaraz wykituje
Ja wiem że wszystko wychodzi tylko trzeba by być jasnowidzem żeby to puszczać kiedy mają wyjść zbyt piekne było prawdziwe
W mini nie daje tych liczb a itak nic nietrafiam 6,15,23,31,39,10,20,30,40i41?,42?
Jutro pójdę do innej kolektory mam do sprawdzeni kupony grubości książeczki do modlitwy wiem że tam nic niema ale tak na wszelki wypadek no 10zlotych do wybrania
Kedzior nielubie w swojej sprawdzać bo by ludzie zaraz gadali a w końcu gram za swoje
Tyle znajomych też gra i rzadko słyszę żeby ktoś wygrywał no ja nie wiem czy to jest realne zjednej strony juz mnie to tak w... zebym dał spokój a zdrógiej chcesz iść na skróty lewa kasa by sie przydała
Kędzior nie jeden tak mówi trzeba olewać takich pacjentów a ilu jest hetnych na gotowe pieniądz a grać niechcą trafić jest ciezej niz przerobic dni
Dniowke gotowe pieniądze do reki to karzdy chce ja tam nic nikomu nie dam do kolektory i gra