Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 200 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 856 630. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Brak kumulacji w LOTTO Plus to nagonka na Multi Multi bonusa no niebywałe 12/9 z dziesięciu a ja gram to dwa złote cztery sie trafi programy obliczenia na nie na tak na szpak i ..j z tego ...
Coś zatypuje dla sportu bo na wygraną niema co liczyć muszę otworzyć taki konkurencyjny biznes będę sam sprzedawał gry liczbowe będę bogaty a niech ludzie grają umnie ktoś wyskoczył z takim pomysłem
Żeby dali wygrać 10 złotych chociażcamilex dobrze piszesz dac ci wodki nawet pensje już zmieniają codziennie losowanie
Jeszcze mam Ekstra Pensje do środy a potem baj baj sam se tosku graj 5zlotych codziennie na miesiąc=+-150zlotych
Camilex marzyłem i już przestaje już mnie wyleczyli z hazardu kompleksu i dobrze zagram w mini puki tanie bo jak bedzie za 10 zlotych to tyle po ptokach i koniec bujania w obłokach
No to powodzenia w pracy bo jak człowiek sobie nie urobi tymi rękami to nie dadzą a granie to złudzenie optyczne żeby sie lepiej poczuć rozrywka która kosztuje za marzenia też się płaci
Dość narzekania biorę sie za typowania iw realu i w bajce 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
wspieram sport kulturę i sztukę chętnie cegiełkę dam a g...z tego mam
Do mini 2,5,19,34,35-6,15,23,31,39 i ekstra pensja na środę 2,5,8,23,35+2
Ekstra Pensja w środę ostatnie ważne losowanie a potem rozwód z tą grą podobno od 18 go codziennie losowanie
Po ciężkim dniu dowiaduje się że mam dwa złote zwrotudobrze że kasy niema bo przed wyplatą to sobie odpoczne od tego grania nie wygrywania to też jest nużące
Ale koło czwartku będzie nastepnay wypłata to się pomyśli.coza ile
Tak tylko piszę ja Forsami bym nie zagrałjak to muj chleb powszedni
Bonus większy niż pula w mini to zagram w Multi Multi na dziesięć na czternastą aniech się mi raz w życiu uda
Chudy byku ja tam wszystko z bani jak ktoś pisze może dwa razy widziałem ala system iraz od jakiegoś szarlatana z telegazety ulotke info za darmo mi przysłał na te programy systemy trzeba forsy i jest ryzyko wtopy nicma nowego kolego
2,5,8,23,35, 6,15,23,31,39 liczby z pensji i z mini do keno wychodzi nawet5 sle trafić w czas losowania co 4 minuty to jest cud
Kolego niskopochylony niedaje gwarancji ale to co pisalem 2,5,8,23,35,lub6,15,23,31,39odrzucić jedną sprawdzałem dziś losowania keno i 4 z 5 widziałem aja w keno niegram możesz to sam sprawdzić w wynikach
Jak tam Menstar co tam ja po grojce budżet aut na jutro lotto mam na środę pensje i dwa złote do odebrania dołoże 50 groszy i bedzie multi ale lewizna nadciaga wyplata bogata
Żeby mieć kase to trzeba mieć kase a kto jej niema miał nie bedzie musze zamailować wygraną do Rzeszowa Pasko nic mi nie pisze to się przypomnękuponik LOTTO Plus bedzie jak znalazł...
Nie ja jeden inieostatni tutaj nic nie wygrywa albo mało ale jaja muszą być Wielkanoc nadciąga
Jest LOTTO jest zabawa 15 tysięcy kolektór w Polsce no to ktoś wygrywa logiczne Dlaczego JANie....
Kędzior 13 zebowa wróżka cię odwiedzi w nocy zobacz rano pod poduszkę
Puscilem jeden Multi na dziesięć na jedno losowanie i mini też i LOTTO Plus ważne a na jutro ostatniA pensja i po ptokach dziura w budżecie
Widzę tu u tymka na wysokich wygranych że ładna kase zgarnął i tak się gra wygrywa
Kedziorek pisałem ci w nocy a zebowa wróżka była uciebie i nic pod poduszką nie zostAwiła
Dopuki w portfelu coś brzęczy lub szelesci to zagram zawsze nie ważne za ile ale zagram
Witam o wygrane pytam są czy będą no na wieczór LOTTO Plus postawione dwa miliony chętnie przyjme do portfela
Niskopochylony w keno coś nie cośczy coweszło ci ogodz 8 14scie bylo 4 z 5 , 6,15,23,31,39,te co ci pisałem ale dalej nie sprawdzalem
Mulag dlaczego nie typujesz chcesz skończyć na lołhozie jak koza przy wozie my tu z Menstarem mamy postawione
Adamek zrobił swoje w boksie bodajże trzykrotny mistrz świata swojej wagi niepotrzebnie przeszedł do cieżkiej ale szacun za to co osiągnął puki co niema narazie fodnego następcy do swojej wagi
Niechodzi oto że by złapać króliczka tylko go gonić i jest zabawa
Menstar nam to LOTTO z Plusem dystans i zabawa w graniea gardło trzeba odkazic
Przecież itak nie wygramy ale co ztego każda rozrywka kosztuje a wygramy na skrzypcach bedziemy na łołhoziedo us...ny smieci
Menstar dobrze ci radze bierz się za mini i spódniczki ok odżuć na nie i kasa twoja
Mulag jutro podobno idziesz na badania czy się nadajesz do grania
Bajer to ty masz w robocie żeby się nie orobic nie bystre zachowanie
Ja wiem co ja pisze pisze że frajer ten kto zostanie na łolhozie to frajer to nie wtapiaj sie w otoczenie bez potrzeby
Czy ja Menstar kiedyś Ci źle doradzilem mówiłem ci pus to ciele bo cię os.o i co nie pomyliłem się z tym wielorybem
Jutro ja puszczam mini ostatni raz do wyplaty słuchaj weterana w tych sprawach samo życie co ty z pieniędzmi robisz?