Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 174 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 836 066. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jesli omnie hodzi to nie korzystam z rzadnych programów a na cybil trafił nie gram samemu lubie decydować o karzdej liczbie zauważyłem itak ze wiekszosc gra na chybika bo nie wie co skreslic albo nie zna zasad
Dołączam do życzeń drogie Panie zdrowia i uśmiechu samych radosnych chwil
Pozdrawiam w szczególności moje drogie Panie Gloria Wiktoria Euforia Fortuna bądźcie zawsze przymnie do końca
Zaklady puszczone Multi na dwalosoewania na 10 ,dwa zakl pojednym na 6,i5jedno losowanie pensja 2zaklady lotto z plusem dwa zaklady na jutro kolega tez puścił a niech wygra
A puzniej sie zatypuje po wieczornum losowanku w wirtualu a niech nam wszystkim wyjdzie w realu
wasyl-piaski zwirtualnym to nic niespodziewałem sie chodz gram lata zanim tu bylem na forum to skreslalem systema na kartce to nic nigdy nie wyszło a tu prosze wiem ze mozna wygrać na to trzeba inwestycji wiadomo jest ryzyko a le tez mozna wygrać korzystam g,lownie z telefonu tam wiadomo wszystko w wersji mini no alestaram sie jak moge w czoraj myslalem ze sobie moze jaja robicie udalomi sien wejsc i zdebiałem znam z opowiadań kolektora ze byl taki gosc ktory zekomo gra systemowo na duzego i nie zle ztego zyje ja wiem ze to jest mozliwe tylko mi na to kasy brak apriorytety wazniejsze pozdrawiam
Jak większosc zauważyla to lubie tu pozartowac w formie pisemnej proszę mi tego nie mieć za zle taka forma mojej rozrywki wkoncu to fajne forum jest tym co lubie czyli gry liczbowe a zanim tu sie zarejestrowalem to już gralem długo pozdrawiam
Ote 18 milionów warto zagrać ta wymiana sie opłaca 4zlotych na 18 milionów postawione w typach realu dwa zaklady
A propo teori spiskowych ile jest kolektór w waszych miastach bo w Warszawie ponad 900 a pomalych miejscowosciach nawet jedna inawet niema tylu mieszkańców co kolekt
Zapraszam Panie do mnie Gloria,Wiktoria,Euforia,I Fortuna przybywajcie ale w koło jest wesoło
Muszę uciulac na system na 12 tobedzie szansa wygrać lotto szympansa
Poczułem już weekend a w pniedzialek na Rzeszów po kase no ja myślę
W piątek ważnych decyzji sie nie podejmuje np nie wyprowadza sie nie w prowadza nie otwiera nowego biznesu itp itd spytaj? Mądrych doswiadczonych dlazczego ? Ja jade w poniedziałek rano
Jak nie zagrałeś to zrób to zagraj o 18 milionów zbawionego świata nie zbawiajcie to mi to lotto przez18 milionów plus
Widze że nie chcą tu wygrywać zrobie to ja 18 milionów dla mnie
Moja ekstra pensja obstawiona na 8 losowań ważna do 26 marca dziś puszczona stały fragment gry kazdy temat lepszy niż po..t.a
Chłopaki idźcie zagrać w gry liczbowe bo zawracacie gitare igłowe
Niech to robi kto chce byle bysmy wygrali i się z radości posmiali
Wszyscy czekamy zawsze są fajne emocje przed i w trakcie a później znowu plany i nadzieje los niweczy raz poraz....
Na sobotę jest milionów 23 mogę wygrać ja morzesz wygrać Ty.Powodzenia wszystkim jedyne cztery złote
Zato dziś ekstra pensja obstawiona od dziś na osiem losowań moje cyferki pasuje wygrać by przez 20 lat mieć 5000 plus kto niegra ten nie wygra i niech nie zazdrosci
Jak komuś coś to niech skarpety ceruje forum dla graczy wiec oco kaman
Lukaszp we wszystko jest trudno trafić a kaskada jest typową loterią gdzie samemu nie mozna skreślić niby 12 z 24 anic się nie klei do piero za 8 placą dwa złote dla mnie ta gra to nabijanie kasy dla Ts-a
Wirtualny pewniak wszedł 7 wrealu niegram na małe liczby jak grać to grubą kase o miliony mini postawione na wieczór
Typowanie traktuje jako zabawe bez napinki pełen spontan na real to cza mieć kase izawsze jest ryzyko że wtopisz a le gra się dalej może kiedyś sie uda
Na sobote mam swój typ na dużego z plusem coś mi się ułożyło w pracy dodatkowo to co zwykle nie ważne ile w puli każdą kase przyjme hihi co kolwiek
Zag chcesz wiedzieć ajak zagajam pisanie do ciebie to sciemniasz na pisz co w realu to ci odpisze ty wygrywasz wiem że wy sie tu znacie ka tu od nie dawna zanim obczailem multipasko to gram dlugo tak jak pisze gryks
Kazdy ma swoj cel nie lubię nikomu kasy dawac zanic w caritas nie robie inwestije poto żeby wygrać nie kazdy to rozumie tez sie nie a fiszuje jesli chodzi ci o 6 w lotto plus którą wutypowalem systemowo
To wygralem ale wirtualnie jedynie comoge mieć to satysfakcje ale wiem że wygrać w lotto jest możliwe tylko cza mieć hajz na inwestycje iryzyko ktore sie oplaci lub. Cie pograzy
Nawet osoby tu typujace ile ich jest jak dużo grają na 12 ,liczb aitak nie kazdy trafi co nie jest nia możliwe
Chodź by nie wiem co to itak z lewizny przeznacze na granie na miesiąc 100 minimum uda sie to dobrze nie to znowu zbytmalo forsy zeby odłożyć ktoś mina pisal kiedys na tym forum ile to by bylo aut i domow
Auto to jamam w de.. tylko wez odkladaj przez 15lat po 100 zlotych co miesuac to cz być mnichem bez potrzeb noi ile wyliczyliscie za ta 15razy 12miechow razy 100 i jaki kupisz dom lub samochód
W Polsce jest około 16 tysięcy kolektór pomnożyć to przez iloscgrajacych xy? Igdzies komuś sie udaje bo musi nie ja to ty wygrywasz proste jak obsługa cepa przy tylu milionach kombinacji itak na kogo trafi to ma
Drewna sie do lasu nie zanosi wody do studni się nie dolewa ..smiech mie bierze jak naiwni podarowuja fiata 126p dla Tom Henk lub zbierają na no nowe seicento hahaha smiech na sali ludzie naprawdę nie wiedzą co mają z kasą robić
W pensyjke gracie widze tu szanse dla siebie na wygraną tylko5z35 teoretycznie szansz jest...
Niejestem odosobniony jesli chodzi o powielanie w kółko tych samych liczb w zakladzie kiedyś pewnie wyjdąPieniądze to nie wszystko a bez pieniędzy to ....
Marc niema nigdzie gwarancji to wiem wyobraź sobie na reke masz 4500 po podatku ja bym nieczekal wlaurach 20 lat tylkobym dalej pracował pomnażać pieniądze stać by mnie bylo na systemowe granie
A no niemow jabym inwestowal w granie pracowal jak pracuje i lotto systemowe raz a dobrze sie odchachrac wybrac pieniądze z banu zeby nie udzielali racji glodowrj w raziekryzysu...jak w Grecji
Rowno dobrze zlikwiduja T Sa ico po ptokach dopiero zejdziemy na ziemie
Zauwazcie że banki dysponuja naszymi pieniedzmi karty platnicze adawniej wybralem wkasie przyzakladowej i co i bylo inwigilacja ktoś mi ma udzielac racji z mioch zarobionych wygranych pieniedzy
Składam dziś formalny wniosek do oddziału TSa o przyznanie dotacji w ysokosci 23 milionów złotych na cele rozrywkowe iwygodnego życia po pracy udam sie w to szczególne miejsce by złożyć podwojny wniosek
Takie jak na typowaniu plus muj stary zaklad staly fragment gry dwa zaklady puszcze bedzie to dobrz e co se będę
Krasnalka tylko systemowo nie zagram tylko z typowania wybiore 6 a tam same 40stki hihih bywalojuz w historii losowan że wychodzilo 5 czterdziestek sprawdz sobie na testerze
Siedze na laweczce iczekam obserwuje kolekture w ch.Albert Raj jest rotacja ludzie grają
Jak już pisałem pyszczam dzis dwa zaklady z typowania i mój stary zaklad jestem kolo kolektory ale nie puszczam bo mam swoją kolo domu na pedzam rynek lokalnie dobrze by bylo by się utrzymała bo to duza wygoda miec ją na miejscu