Wpisy użytkownika EstyMy
Łącznie 17 004 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 120 663. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jakoś tak (ale to smutna historia) mam to zapisane przy/obok wywiadów gen. Petelickiego, w których mówił o p. Tusku np. że się go wstydzi itp. Taak, taak tego samego człowieka, który zszedł przed obiadem do samochodu po wodę mineralną - i ni stąd ni zowąd popełnił samobójstwo w monitorowanym garażu, w takim zaułku gdzie kamera nie łapie ResT in Peace
gdyby ktoś chciał posłuchać....
http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=1LtuBwIm_1M
gen. Petlicki tytuł: jest mi wstyd za Tuska
http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=1LtuBwIm_1M
gen. Petlicki tytuł: jest mi wstyd za Tuska
Myślenie (czasami) a prawda dość czesto sprawia ból, trzeba by to przejść, odczuć, wziąć odpowiedzialność i COŚ zrobić. Inna opcja: nie wiedzieć; nieświadomość i ta blogi pozornie świętego spokoju.
Zmykam :-) poWoli czas na mnie. Słodkich snów i wszystkiego najlepszego
rzecz była o mopach (krytyczna, zresztą) a Ty mundanus piszesz, że jaką ś kryptoreklame z Jocią uprawiam
Żałuję, że właściwie nawet nie wiem co znaczy "zajmować się politykowaniem" bo może bym się zajęła ...
Właściwie, białe nie jest złe, zawsze może urwać srebro - i nie "czernieje"
a... to jakoś widać, bo mundanus czepliwy, jakby miał powody niemal
A rozumiem, Jocia.
Właściwie nie wiem co powiedzieć.
W zasadzie to stwierdziłam, że może już będę mogła usnąć.
Właściwie nie wiem co powiedzieć.
W zasadzie to stwierdziłam, że może już będę mogła usnąć.
No i właśnie dlatego, że coś jest względne (zgodnie z Twoją oceną) to każdy będzie sobie to oceniał indywidualnie, w szczególności dotkliwość i przyjemność/nieprzyjemność.
że tak powiem, za bardzo się nie znam. Jak coś utrafię (jak dzisiaj, nie wysłane), to myślę sobie i tak, że to taki... "cud"
Ale wygrać pewnie byłoby miło i fajnie; tyle, że te wygrane jakieś takie niskie są
Ale gdybyś takie 8 na 9 przynajmniej raz na tydzien trafiał a i przeplatał większymi, to byłoby lepiej.
Coś mi się wydaje, że to dużo pracy (a Przede wszystkim czasu) w stos. do wyników. Ale pewnie i tak satysfakcja jest, jak się ktoś napracował.
wygrać pewnie fajnie, ale tak w rzeczywistości, to nie jest jakaś duża kwota, no chyba że ktoś to wypracował sobie obserwacjami i hmm.... metodami, bo takie 2000 wtedy daję nadzieję na przyszłość
Ja, hmm "najwięcej" (traf.) to miałam 4/5 w minilotto, jeszcze gdy nie był codziennie, czyli jakIś rok temu. Ale i tak uważam, że to szczęście...
No, mówię, że gratulować nie ma co /bo nie widzę to tak, że to moja zasługa...
szczęście tak i pewien sposób myślenia esco, jak wskazują na to fakty: że jedni wygrywają stos. często nawet drobne kwoty,a inni stos. dużo tracą w grze. W g mnie to sposób myślenia...
No Hej Medea, mi również jest miło. A wskazujecie ze Staszkiem na dzień i godzinę ??
Czyli Ty, Medea, zarządziłabys teraz granie na siedemdziesiatki, taak ??
Staszek 2012 ale ja nie nam nic do wykrywających ludzi. Przeciwnie, nawet się BARDZO cieszę
Medeo, gdyby Ci to trudności nie sprawiło, to byłabym zobowiązana. Bardzo chętnie to poobserwuję.
Też sobie idę. Serdeczności i wygranych! ( co najmniej staszkowych)
Staszek 2012, a Ty się za siebie weź...i są zeszyty bo w tym roku jeszcze 8/9 nie wygrałeś
Wczoraj było pięć piątek... która z nich się powtórzy wg was ? ?
KORZYSTAJĄC z przyjemnej ciszy: Baaardzo proszę w mojej przytomności
nigdy nie pisać/twierdzić, powielając błąd co niektórych dziennikarzy, że D. Tusk został Przewodniczącym Rady Europy!!
Toz to błąd o skandal zaczepiajacy, Rady Europejskiej - Tak. Ale przenigdy -Rady Europy!!
nigdy nie pisać/twierdzić, powielając błąd co niektórych dziennikarzy, że D. Tusk został Przewodniczącym Rady Europy!!
Toz to błąd o skandal zaczepiajacy, Rady Europejskiej - Tak. Ale przenigdy -Rady Europy!!