Wpisy użytkownika EstyMy
Łącznie 17 004 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 124 664. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zgrywus jest labilny dzisiaj. Dajmy mu spokój. Usiądź sobie zgrywus w kątku z czymś smacznym - i przeczekaj.
To byyylo tak: prof.się pożegnał ze wszystkimi, ja jego osob., on mnie osobiście machjac PIĘCIOMA łapkami (emoty). Na co ja: że prof. Sziwa normalnie (bóstwo wielorekie hind.). Na co Zgrywus, znajdujący się dziś w niedyspozycji, tylko pięć zauważył... w znaczeniu, że rzekomy typ na jutro (czym swoją labilnosc znowu uwypuklil). Na to ja, wyjaśniając...to właśnie napisałam, Staszku.
Majkac, tutaj już nikt do pracy prawie nie chodzi, bo wszyscy tyle wygrali, że teraz z wakacji sobie piszą, od czasu do czasu, na chacie...
Db. idę sobie - jak mówiłam wcześniej - a Wy tu się nie lenić tylko typować ładnie
z tych wakacji...
z tych wakacji...
Marcinek ? ? A Ty, jeżeli można wiedzieć, to z opolszczyzny właściwie skąd jesteś dokl. ?
No, ale Cię nie złamią... prawda ?
Gonzaga ?
Swoją drogą znam to właśnie bardziej w. takiej wersji : "zegniesz nie zlamiesz"
Gonzaga ?
Swoją drogą znam to właśnie bardziej w. takiej wersji : "zegniesz nie zlamiesz"
Ale właściwie too... podkreśla trwałość, niezłomność charakteru...
a to drugie (Twoje), że nie ulega wpływom (Gonzaga, db. rozumiem?)
Dusia to Ty chyba miałaś fajny dzień dzisiaj, taka niespodzianka
No i tak myślałam wszystkie herbatniki spałaszowane!! Dlatego tak długo szedłes...
... bo wiesz, chciałam zapytać o hr Komorowskiego ;-). Znaczy o oficjalną wersję Związku
(bo mu uprzejmie "zakazano" taak?) ale zdaje się sobie z tego nic nie robić
Dziwną rzecz, odpisałam Gonzagze, odczekalam z 10 min. ponieważ wpis
się zatwierdzał - no i przepadł
się zatwierdzał - no i przepadł
Jocia, żenująca to jest jago znajomość ortografii (czyt. ponoć ojczystego języka) i przysypianie na ofic. spotk. ewent. koncertach w filharmonii. A TO... to taki raczej mega-skandal.
Swoją drogą, pomimo mojej o nim "wiedzy" i opinii... tak się złożyło jakieś kilka miesięcy temu, że byłam na spotkaniu z nim (zupełny przypadek!), grono nieszerokie ale niewaskie też nie. SŁABA bardzo ma ochronę