Wpisy użytkownika EstyMy
Łącznie 17 004 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 119 783. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tutaj ładnie z tego Twojego ciągu złotego pewniaka mi podaj na srebrnej tacy...ale przemyśl to wcześniej gruntownie, żeby jutro.wstydu nie bylo, wieesz ;-)
umowa w takim.kształcie jest tylko z Tobą( jesteś absolutnie wyróżniony) Odp. osobiście głową i... całym swoim majątkiem
A Kielce poza wydarzeniami z lat sześćdzisiatych (znane li tylko z historii) to jeszcze teraz, żeby nie nazwiskami to z wciąż obecnym ministrem MsW kojarzą jakoś...
Nas rację Gonzaga ! Błąd mój... sześćdziesiątych co innego było, racja
a tu masz Jajko niespodziankę, to sobie otwórz przed zaśnięciem
nadciśnieniem = MARSZOBIEGIEM miało być, marszobiegiem marsz....
piszę dobrze, tylko jak nie zwrócę uwagi to telefon sam na l e p i e j poprawia
Ale komunizm przecież nie był przychylny... może inaczej nie był filosemicki, tak powiedzmy, no więc...?
A ja właściwie popieram wniosek o przypomnienie sobie, za tekie "ciocia" to się zgrywusowo centralnie w łeb dostaje
Wracając do tematów politycznie poprawnych, to - piękną noc mamy dzisiaj
Jocia ?? Ale, wyciągając Cię z mapek: co miałaś na myśli, że "zawsze tak było i.." ?
Nie bardzo logiczne, bo sam tekst mówi jedno a znaki emtik."OK", niejako aptobujace zgoła coś przeciwnego.
Ponadto nie zamierzam Cię wciągać w pogawędki i naprawdę nie rozumie kwestii "kto zacz". Inna sprawa, że swobodnie czytanego chatu nie sposób nie stwierdzić, że czasami panuje tu paniczna obawa przed jakimiś klonami i takież podejrzenia. Pewnie MA to swoje uzasanienie, natomiast dla kogoś takiego jak ja, kto się tu dopiero zarejestrował jest to co najmniej dziwne.a bywa, że zupełnie nieprzyjemne, bo nikt (nie dzisiaj) nie odp. nawet na powitanie z rzekomej obawy przed "atakiem klonów" o innych bardziej zgoła nieprzyjemnych rzeczach nie wspominając.
Wszystkiego dobrego, udanego polowania na fortunę, serdeczności...
" NIE chcę być niegrzeczny ale ma pan charyzmę mokrego mopa i wygląd urzedniczyny z banku" Nigel Farage o v. Rompuyu w 2010 roku ,jak obejmował urząd
Nie wiem, czy za dużo nie powiedziałam w końcu nie łączę się przez TORa...
Swoją drogą Farage został, chyba, wtedy ukarany przez J. Buzka za tego "mokrego mopa" na wniosek Belgii, którą ofic. stwierdziła że van Rampuy nie jest żadną "mokrą szmatą" (cyt.) Oglądałam jakieś.wystąpienie Nigela Farega i o panu Tusku też.coś.powiedział fajnego, ale, już nie pamiętam...zresztą zwrócił się do niego osobiście..
H. van Rompuy kocham Cię Jesteś.zabawny, dzięki Tobie nie muszę robić brzuszków.... nie szkodzi, że nie masz charyzmy
(i nie wiesz co się w państwach europejskich dzieje) i tak zasługujesz na miłość
Aż poszukam co Farage powiedział wtedy do pana Tuska (bo pamiętam tylko wizualnie jego reakcję)
jest: http://m.youtube.com/watch?v=HZYKaAMjdOQ
FN vs. Donald.Tusk - parę słów prawdy, 2011 rok
FN vs. Donald.Tusk - parę słów prawdy, 2011 rok