Wpisy użytkownika Eden
Łącznie 680 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 972 202. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Bo nie dałoby mi spokoju czy liczbę które mam nie padną w całości za godzinę czy za 4 minuty
Ja jak wchodze do kolektory to widzę tych samych ludzi do keno i kobieta mówi, że potrafią siedzieć cały dzień! To uzależnienie chyba
Ale proszę bardzo jak jest jakiś admin czy moderator na czacie, to niech sprawdza. Nie mam multukont. Natomiast nie znam cię multijune177 ale to dziwna akcja z twojej strony.
"O boże sprawdźcie konto, bo ktos zarejestrował tego samego dnia" "O matko a jak to Multikonto?" A ja się zastanawiam o co kuźwa chodzi
A dałam moja wykrwslanke na profil, sprawdź proszę czy dobrze mi poszło
Przy ładnej pogodzie widać
Ogólnie górzyste tereny,zakrętów trochę czyli nie da się zasnąć
Ogólnie górzyste tereny,zakrętów trochę czyli nie da się zasnąć
Ed, i to ma Ciebie jakoś bardziej uwiarygadniać ? W jakimkolwiek znaczniu tego słowa ?
Nie rozumiem, co mam udowadniać czy uwiarygodniać?
Nie rozumiem, co mam udowadniać czy uwiarygodniać?
Powinnam napisać do admina, że jest nagonka na nowych użytkownikow, bo ktos tam pozakładał parę kont i teraz każdy ma udowadniać, że nie jest kimś tam, bo komuś się tak wydaje?
Tak szczerze to po prostu mi przykro trochę. Chciałam się nauczyć typować a nie znosić oskarżenia że jestem którymś tam kontem.
Nie wiem co się działo, jakie były cuda ale to nie jest moja wina.
3 972 490. Robal_36 2020-10-09 (19:35)
OK, w sumie masz rację - pano - coby nie udawał, jeden z drugą prędzej, czy później się sypie
udanego wieczoru
Nic się nie sypnie, bo nic nie mam do ukrycia i nic nie muszę udawać. Natomiast ja będę czekać na przeprosiny
OK, w sumie masz rację - pano - coby nie udawał, jeden z drugą prędzej, czy później się sypie
udanego wieczoru
Nic się nie sypnie, bo nic nie mam do ukrycia i nic nie muszę udawać. Natomiast ja będę czekać na przeprosiny
3 972 553. Robal_36 2020-10-09 (20:00)
dobre, dobre
Już tu jeden wymusił przeprosiny, a komuś bardzo nieładnie napisał
także
duży minus
a, że nie mam ciśnienia być w sieci
działaj dalej
Póki co, ty mnie atakujesz bez powodu. Nikomu nic nie pisałam, nie atakowałam. Przykro mi, jeżeli doświadczyłeś ataku jakiegoś gościa, ale to NIE JEST MOJA WINA.
dobre, dobre
Już tu jeden wymusił przeprosiny, a komuś bardzo nieładnie napisał
także
duży minus
a, że nie mam ciśnienia być w sieci
działaj dalej
Póki co, ty mnie atakujesz bez powodu. Nikomu nic nie pisałam, nie atakowałam. Przykro mi, jeżeli doświadczyłeś ataku jakiegoś gościa, ale to NIE JEST MOJA WINA.
Aa rozumiem ^^
Mam nadzieję że też się czegoś nauczę o tych liczbach.
Mam nadzieję że też się czegoś nauczę o tych liczbach.
Tak szybko? Myślałam, że po dwóch latach i tajnym rytuale wtajemniczenia.
Ja też noszę okulary i po prostu patent taki żeby maseczkę ścisnąć na nosie i przytrzymać okularami, tak samo z buffem. Wtedy się nie zaparuja
Ja ostatnio byłam w kantorze i buff mam kolorowy. I gość do mnie mówi, że dobrze ze czarnego nie mam bo by mnie nie obsłużył, bo się boi