Wpisy użytkownika Eden
Łącznie 680 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 970 874. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dziękuję ❤️ ale to nie dla mniej tylko dla waldusia i ktoś to jeszcze typował ale zapomniałam
Oj wiem, ale jak byłam dzieckiem to to chciałam żreć na śniadanie obiad i kolację
Najlepsza jest mocna czarna, bez żadnych Mleczków czy cukrów. Kawa to ma być kawa
A w Lotto zdecydowałam się na takie liczby :
12,13,23,32,33,41
1,2,10,11,24,34,
5,6,7,8,19,2.-To z maszynki
3.7.13.23.33.43
12,13,23,32,33,41
1,2,10,11,24,34,
5,6,7,8,19,2.-To z maszynki
3.7.13.23.33.43
I co, ugrales coś?
Oj nie dziękuję, ja już dziś nigdzie nie wychodzę. Grypka
Oj nie dziękuję, ja już dziś nigdzie nie wychodzę. Grypka
Ja to bym chciała walnąć 10/10 w Multi z stawką 10x Tylko jeszcze wiedzieć, kiedy zainwestować
Do tych mapek zakażeń. Cała Polska żółta z czerwonymi akcentami, może dadzą łososiowy albo chabrowy
Zależy na co patrzysz Gosiu Widziałaś może filmik "Tylko jedno w głowie mam?"
Rozumiem. Znaczy może się ktoś uśmiechnie, bo to akurat dość śmieszne. Do filmiku wykorzystano apke do deepfakow
A ja się tak zastanawiam, ktoś z was typuje w EuroJackpot? Bo wydaje mi się to strasznie trudne.. Nie grałam w to nigdy
Ooo rozumiem!
Bardzo ładnie ci idzie z polskim
Ja bym tureckiego za nic nie zrozumiała, to nie mojego języki
Bardzo ładnie ci idzie z polskim
Ja bym tureckiego za nic nie zrozumiała, to nie mojego języki
Brawo! Ja po 3 godzinach tą szafkę skręciłam a i tak wszystkie bury się nie zmieściły
Oh rozumiem! A co na przykład z liczbami które się powtarzają? Bo na przykład mówisz że szanse na powtórzenie mają jakieś liczby
Ja spróbuję coś zatypowac po 14. Jak komuś się przyda i trafi to będzie super