Wpisy użytkownika Eden
Łącznie 680 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 973 102. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nakłaść komuś łatwo ale przyznać się do błędu to już nie bardzo. Dorosłość
Czyli ja w przerwie na uczelni nie kupię sobie bułki a przed 8 też nie zdążę bo jest kolejka staruszków
To nie powinni być obsługiwani w innych godzinach. Tylko od 10-12 a później siedź w domu
A ci co pracują albo wracają z dziećmi do lekarza? To mama nie kupi dziecku leku po 10,bo staruszek sobie urządza bajabongo?
Gorzej niż Koera, bo tam wiesz ze jest reżim a tu jest w rękawiczkach
I ja nie mam nic do seniorów, po prostu wkurzają mnie znowu te durne godziny. Ja mam zajęcia od 8 do 20. 10 minut przerwy mam od 9.50-10.00 a później dopiero od 13.40
Nie byłam
Ale liczy się czas kolejki w sklepie a o 9.50 będą tłumy żeby przez 2 godziny sklepy puste stały
Ale liczy się czas kolejki w sklepie a o 9.50 będą tłumy żeby przez 2 godziny sklepy puste stały
Nie potrzebuje plusów czy minusów od nikogo, to nie jest przedszkole.
Robal, jak się zastanawiasz czy ktoś ma Multikonta poproś admina o sprawdzenie IP
Ja mogę spróbować 53,ale nie jestem pewna, bo zamiast uczyć się typować muszę znosić oskarżenia
Lepiej wziąć liczby Islandorki, bo ja to nie jestem w typowaniu dobra
Ale jak wy to robicie, też bym chciała was "wspomóc",a nie tylko zerować
Czy ktoś wie, czy konto na gry.lotto można połączyć z PP czy tylko z kontem bankowym?
A mogę się Ciebie zapytać, jakim sposobem wybierasz numery które piszesz na kartkach? I co oznaczają te cyferki w nawiasie?
Ah czyli to oznaczają te cyferki. Dziękuje że rozmawiasz ze mną o liczbach
Ale tak poważnie, gnębi mnie to, że część osób myśli, że jestem jakimś multikontem. Nie mam pomysłu jak mam udowodnić,że nie jestem.
Mnie gardło boli i lekarz mnie nie przyjmie, bo mogą być objawy Covid i leczę się sama
Mewa zgadzam się.
Jak stoisko z bułkami w markecie, ludzie ręka macają te bułki, odkładają i nikt się nie przejmował.
Jak stoisko z bułkami w markecie, ludzie ręka macają te bułki, odkładają i nikt się nie przejmował.
A w szkole połowa chora, bo nikt się nie przejmował żeby w domu zostać.
O dokładne. A na zajęciach zawsze było "To tylko alergia" A potem pół ludzi zarażonych alergia
I okrutne zakłamywanie statystyk. To jak widziałam gdzieś wiadomość, że rodzina 69 letniego mężczyzny oburzyła się ze wpisali mu covid, podczas gdy zmarł na cukrzycę
Adek108 na pewno cię zaraz nazwą "atakiem klonów" czy coś. Przygotuj się