Wpisy użytkownika Denis
Łącznie 815 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 518 503. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
taaaaaaaaaa zamiast kupić prosiaka na święta to puszczajcie lotto
na tym czacie najbardziej mi sie podobają teorie spiskowe wygłaszane ten po losowaniu
a dziś zawarto zakłady na jakieś 65% kombinacji , i to przy założeniu że sie nie powtórzyły
Znam osobiście typa co puszcza kupony 21,25 bo twierdzi że w ten sposób nie zdążą w 15 min wyeliminować jago liczb
Ja myśle że w obecną kumulacje zaangażowany jest jeszcze wywiad północnokoreański
System12 - a jak ten pracownik zobaczy potem na kuponie 35 mln to będę go szukał na Hawajach tak ?
Tomek542 - ale to przecież nie jest gra przez internmet . Przez internet jest tylko zrzutka
ten system12 polega na tym , że ktoś tam typuje 12 liczb , ten system jest bardzo drogi . Zrzuca sie ileś tam osób . Ktoś to wysyła . A potem ewentualna wygrana ma być dzielona
Pasko - ale nikt Cie nie oskarża przecież że masz . A reklamę tu robi że tak powiem nieformalną
Ja nie widzę w działalności tego systemu nic nielegalnego , pod warunkiem , że..........ten pracownik nie czmychnie z kuponem jak będzie 6-tka
Bastek - ale oni nic nie puszczają przez internet !!!!!!!! Przez internet jest tylko zbiórka kasy !!!!!!! Jak się kasa uzbiera to potem ktoś idzie i puszcza w punkcie ten system 12 liczb i dostaje normalny kupon .
Ja raz drapałem chyba ze 2 godziny w punkcie . Kupiłem 10 zdrapek po 1 zł , i co chwila wygrywałem pare złotych i znowu brałem zdrapki za wygraną i tak w kółko . Już ta kobieta w punkcie miała mnie dość bo tymi sreberkami ze zrapek ufajdałem jej cały stolik
jak nie będzie 6-tki , to zaraz pewnie bea tu komentarze o spisku
W mniejszych miastach są kolektury , musisz chyba na wsi mieszkać
Bukmacherski nie zalegalizją w necie , żaden zagraniczny buk nie będzie płacił w Polsce 12% podatku jak na Giblatarze ma 2-3%
No to rzeczywiście masz Bastek przesrane , skandal żebyś musiał taki kawał jeździć po wyższe wygrane . Pewnie co tydzień to robisz
Jest zalegalizowana , ale tylko polskie firmy co mają też naziemne punkty
Bastek jak by nawet wygrał 6-tke to nie chciało by mu sie jechać do odddziału
Przy 15 mln na lokacie to masz dziennie jakieś +/- 500 zł odsetek . Czyli tyle możesz dziennie wydawać a kapitał sie nie pomniejsza
1238 to by było przy 30 mln nie przy 15-tu . I jeszcze zależy w którym banku
Greg zależy w jakim banku , w niektórych od 100 000 można indywidualnie negocjować odsetki
Brian - ale to nie jest czat Radia Maryja , tam idź z tymi swoimi rewelacjami
taaaaaaa jeszcze z psa zrobi chińszczyzne na obiad , chce wilczura bo duży i na tydzień by starczył
Jak wygram w lotto to sobie otworze Radio Denis , będę gadał takie same głupoty i będziecie mi pieniądze wysyłali
Kiedy ja wreszcie wygram 6-tkę w lotto , do qrwy nędzy i rozpaczy ?!?!