Wpisy użytkownika Denis
Łącznie 815 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 261 482. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Może ta nowa Renatka będzie losowała dziś . Skrajnie śliczna jest
Wędrowco netowy - obyś na zawsze pozostał niewolnikiem swoich marzeń , oby nigdy nie został wybaczony Ci ten grzech .
Jak myślicie jak wygram we wtorek kumulacje 60 mln to Renatka Molenda się ze mną umówi ?
Jak zakładasz w banku lokate na taką kwote to indywidualnie negocjujesz oprocentowanie
Krasnalek tu masz porównanie : http://www.najlepszelokaty.pl/ranking-lokat/
Derrrr33 życzę Ci żeby cie sczyściłó jak kota po budyniu za te głupoty które tu wypisujesz !!!
I Urtząd Skarbowy też zainteresuje , bo ciekawe czy odprowadzasz podatek od tego co ci ludzie płacą za te twoje typy
lila jak byś była naprawde tak brzydka jak tu piszesz to byś się tym nie chwaliła tak jak tu robisz
Daj jakś fotkę to ocenie obiektywnie , bo twoje zdanie jest subiektywne
Właśnie wygrałem u buka 550 zł w Ligę Europjeską taaaaaaaaaaaadaaaaaaammmmm
Jak Pis dojdzie do władzy to każdy będzie 6-tke trafiał , mogą wam to nawet obiecać
Dlaczego tu na górze jest reklama pisu ? Ja nie chce ich oglądać !!!!!
Ja nigdy nie zagłosuje na pis . Nawet jak bym sam startował z list pisu to sam na siebie bym nie głosował
Wieczorem wygrywam 11 mln i wyprowadzam sie stąd na wyspy Cooka albo do Gwadelupy
Renata Molenda jest kwintesecją kobiecości . Jak wygram wieczorem 11 mln to sie wyprowadzam z Polski i zabieram ją ze sobą
Jak myślicie jak wygram 11 mln to Renata Molenda wyjedzie ze mną ?
Muszę szybko wygrać szóstkę i wypłacić kasę bo sejm pewnie nie długo uzna że wygrane są nieważne
Jak wygram dziś 11 mln to nawet Zbysio Stonoga może być premierem
A propo lania : stoi dwóch facetów w kolejce . Jeden mówi do drugiego : Panie lać mi się chce . Ten drugi mówi : Nalej pan do kieszeni temu co stoi przed panem . Ten na to : A jak poczuje ? Drugi : A pan poczuł ?
Multi 0/10
Mini 0/5
Kaskada 6/6
Lotto 0/6
Lotto plus 1/6
Wiedziałem że tak będzie jak zobaczyłem łysego
Mini 0/5
Kaskada 6/6
Lotto 0/6
Lotto plus 1/6
Wiedziałem że tak będzie jak zobaczyłem łysego
A ja się zastanawiam dlaczwego tu każdy do swojej wypowiedzi dodaje emotikony
Jak wygram 25 mln to premierem może zostać nawet Ojciec Tadeusz .
Zreszą jak bym wygrał 25 mln to po kilku dniach już by mnie nie było w tym kraju
Skoro potraficie tak wróżyć ile było szóstek to dlaczego liczb nie potrafiliście wywróżyć ?