Wpisy użytkownika Denis
Łącznie 815 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 541 902. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ania wyślij mi zdjęcie swoich pośladków to ja Ci wywróże liczby na jutro
Multi wydaje sie być łata grą bo aż 20 liczb losują , a tu i tak trudno trafić
10-tki nikt nie trafił od 45 losowań , a w mini prawie coedziennie ktoś trafia główną wygraną
Tenis mi wszedł już . Została mi koszykówka Zielona Góra - Venezia , siatkówka Buhl , i piłka MC - Everton 1X
porażka całkowita ZG nic nie gra 61-70 po 3 kwartach , a cały mecz wygrywali
raczej sie nie dowiem , bo mnóstwo razy jadłem jajecznice wieczorem i rano mi sie nic nie działo
a mi sie szwędacz włącza po pijanemu i nigdy nie chce wracać do domu
Nie wiem co wy macie z żąłądkiem bax z innymi częsciami ciała ale po jajecznicy nigdy nic nie jest
zreszta po żadnym jedzeniu nic mi nie jest , mogę zjeść całą pizze i nic
tylko jak przyrządza rodowity wietmaczyk , bo już widziałem chińskie resteuracje gdzie Polacy gotują , ale to już nie smakuje tak samo
a ten powerball to niby jakoś można z polski przez net puścić , ale nie wiem czy to nie jest jakaś lipa
losowanie teraz , aw american pie na polsacie najlepsza scena teraz jest
Moje podsumowanie dzisiejszych losowań : ch.... , du.... i kamieni kupa
jak sie gra to ogłówną wygraną , 70 zł nic nikomu w życiu nie zmieni
poza tym chciałbym wiedzieć jakie to uczucie wygrać przynajmniej tyle
Dusia wole sobie wyobrażać co bym zrobił w wygraną w lotto , a nie to jak przeżyć za 700 zł
a wekkand widziałem jak koleś wygrał 15 000 zł u buka , ale zainwestować 2000 zł
u mnie do buka przychodził taki dziadek i siedział tam całymi dniami , potem przychodziła jego żona i prosiła żeby mu nie puszczać kuponów bo traci pieniądze , a jak wygra to wódke chla
zgrywus - a ja widziałem kupon kolesia który puścił za 10 zł , do wygrania miał 80 000 zł i mu jedne mecz nie wszedł w 93 minucie
koleś sie załamał , poczuł kase , potem się wplątał w jakieś pożyczki chwilówki itd . aż go żona zostawiła
nie , to był kupon puszczony raczej na przypał , kilka remisów miał z kursem 3,00 . Prosty kupon , nie żaden system
Żaden zawodowiec , on chyba nawet internetu nie miał żeby analizować wszystko i sie wymieniać typami
Znam też kolesia co sporo wygrywa , ale on mówi że wszędzie jest spisek z wynikami i dlatego nie typuje wyników tylko np. puszcza że będzie bramka do przerwy albo będzie wiecej rogów niż 6 i takie tam
kiedyś moja koleżnka hodowała w domu w bloku królika , tak w jej pokoju smiedziało że masakra
Pasco powinien tutaj publikować wywiady z tymi co wygrali wiekszą kasę
numer prawidziwy , to jego strona : http://krzysztof-jackowski.info/kontakt/
ale on musi mieć jakiś ślad , pewnie do wytypowania numerów lotto potrzebny był by mu biustonosz Marysi Zwierzyńskiej
Kiedyś oglądałem program w którym mówili , że sam perszing z Pruszkowa do niego jeździł . Miał niby przeyżyć 70 pare lat a go zamordowali w Zakopanem
jaki może być skuteczny system w grze gdzie jest kilka milionów kombinacji ?
z mini to jest dziwna historia , prawdopodobieństwo jest prawie takie same jak w innych grach a główna wygrana pada często
zobaczcie sobie zakładke wysokie wygrane , na 10 pozycji aż 8 to mini
bo potem takiego trzymającego kupon to można szukać w Burkina Faso albo na Seszelach
umowe to sobie można wsadzić , polski komornik nie zajmie Ci konta na Barbadosie
Angierski zbadaj jeszcze jakie było ciśnienie każdego dnia , bo to ma wpływ na grawitację
Angierski skoro znasz przesłanke to dlaczego nie jesteś jeszcze milionerem ?
puściłem dziś za 9,75 zł ( multi , mini , kaskada , lotto , lotto plus ) a wygrałem 10 zł w lotto plus . Jestem do przodu 0,25 zł