Wpisy użytkownika DIABLO
Łącznie 357 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 817 313. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hellooooo wszystkim...........
mam chrapkę na 13 000 000 a wyyyyyyyyyyyyyyyy.........
mam chrapkę na 13 000 000 a wyyyyyyyyyyyyyyyy.........
http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlIdla chorych i zmeczonych
1 838 232. ilona 2013-12-16 (18:53)
W DOMU SAMA, DOMOWNIKÓW NIE MA ..NA CZACIE SAMA ,MULTIPASKOWICZÓW NIE MA ,JESTEM SAMA ,ZUPEŁNIE SAMA
W DOMU SAMA, DOMOWNIKÓW NIE MA ..NA CZACIE SAMA ,MULTIPASKOWICZÓW NIE MA ,JESTEM SAMA ,ZUPEŁNIE SAMA
PASKO TYPOWAŁE I KLIKLEM RAZ 1 TZ. PEWNIAKA I JUZ WIECEJ NIE MOGE? O CO CHODZI....JAKAS BLOKADA AUTOMATYCZNA ??? NA TYM PORTALU JEST? MOZESZ SPROSTOWAC....
GDZIE TO PISZE CZEMU ADMIN NIE ODPISUJE MASZYNA TEN PORTAL PROWADZI I TYPÓJE ???
MOZE TO ZMIENI ADMIN ZE MOZNA ZMIENIAC TYPY A NIE WIESZ CAŁY CZAS DOCHODZ NOWE PEWNIAKI A TAK JESTES ZABLOKOWANA
PASKO ADMINIE ZMIEN TO JAK NIE TO WYTŁUMACZ DLACZEGO TAK JEST???
jak bedzie Pasko to dajciem mu znać ze byłem tu i pytałem o niego bo z maszyna nie bede rozmawiał na temat typowan ?z automatupozdr.
jocia typojesz na ty portalu czy automat bo widzie u ciebie na profilu ze nie masz tyów???
aha wiec typojesz na glownym i ts to widzi i nie bierze ich pod uwage???
Dzenx Pasko za sprostowanie tematu pozdr.
ps. może wrzuć te statystyki rankingu kto najwięcej buszuje a nie typóje
ps. może wrzuć te statystyki rankingu kto najwięcej buszuje a nie typóje
PASKO sugerowałem się twoim wpisem 1 880 711. Pasko 2014-01-12 (19:12) Rzeszów
jocia: typujący jest jeden... podglądaczy jest często setki szczególnie podglądaczy tego który króluje w rankingach. Widzę to po statystykach wejść na dane profile.
jocia: typujący jest jeden... podglądaczy jest często setki szczególnie podglądaczy tego który króluje w rankingach. Widzę to po statystykach wejść na dane profile.
Pasko proponuje wprowadzić blokady do kont i typowań osobom nie typującym stale
jocia wiec będziesz typowała pewniaki na swym koncie i będzie okej
aha jeszcze jedno pytanie co z tymi typowaniami na stałe liczby w typowaniach robią zamieszanie w statystykach , wiem ze sie liczby powtarzają ale nie zestawy np. jest losowanie 14.01.14 niech wszyscy typują świeże liczby na dane losowanie
Pasko mozesz mi sprawdzić osoby które dają takie same liczby i stałe w mini i lotto ???
własnie pisze o nich że robią zamieszanie z multi niepa problemu bo losowanie jest codziennie
Pasko mozesz mi sprawdzić osoby które dają takie same liczby i stałe w mini i lotto ???
tz. ze te dodatkowe zestawy tez biorą udział w typowaniu na konkretne losowanie np. lotto pewniak jest 12 typło go 65 osób
okej zmierzam do tych osób co powielają te same liczby z losowania na losowanie a jest ich trochę dlatego sie zapytałe czy mozesz to sprawdzić ?
Pasko czy na tym portalu dopuszczasz do typowania cały czas te same liczby z losowania na losowanie?
własnie bo widziałem ze co niektóre osoby typoja te same liczby znajde niki i ci podam ale nie teraz pozdr.
ale chyba wychudzona bo siedzisz i sledzisz cyferki ktore sie pochowały
wiesz ja typoje tu i tu nic mnie nie obchodzi co kazdy mówi patrz na siebie i do przodu
mw tylko na pukonie nie pomyl sie a jak cos ugrasz to 10% dlamnie i joci
hahah ale ubaw po pachy słuchaj to http://www.youtube.com/watch?v=p5l3XOVq7BY