Wpisy użytkownika Cudeusz
Łącznie 160 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 559 763. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
1,2,3,6,13,19,22,23,32,36 ...mam szanse na wygrana w MM o 14 takimi liczbami?
Renata Molenda prowadzi studio! Będą duże wygrane!!! Jeeeeeeest!
Jak wieczorne studio lotto będzie prowadził Moreno to nie ma szans na wygrane...
Maria Zwierzyńska i jedziemy...zobaczymy co Marysia dzisiaj da...
Moje liczby z MM:18, 20,22 42, 49,50, 59, 60 63, 68 Jest szansa?
Dzisiaj odebrałem 7389 zł w fortunie Trafione awanse liverpoolu i tottenhamu...postawione 200 zł...dziękuję
Ale ktoś musi mieć teraz zawał jeśli już się dowiedział że wygrał xD
Dobrze, że ktoś w końcu w Polsce wygrał...rząd będzie miał komu zabrać na 500+
No taki, że w TS rządzi mafia, która może czekać w oddziale żeby taką osobę zabić i zabrać kupon?
Gdybym to ja wygrał to bym tej wygranej nie odebrał. Wystarczyłaby mi satysfakcja trafienia 5+2...kupon spaliłbym
Dzisiaj jest 50% na 8 liczb w MM? I dlaczego nigdzie nie ma żadnego info?! Nawet wczoraj w studio lotto nie mowili....bez sensu...
Wojtt...tak...przypadkowo to odkryłem bo zobaczyłem, że dzisiaj o 14 za trafione 8/8 płacą 33 tysiące a za 8/8 z plusem 195 tyś...
mam 4 zakłady 8 MM...mam nadzieje, że przynajmniej jeden jest szczęśliwy!
Witam wszystkich! Mam pytanie...dlaczego prawdopodobieństwo trafienia w ekstra pensji 4+0 jest mniejsze niż trafienie 4 w mini lotto? Na wikipedii tak podają...z czego to wynika? Jakim cudem wychodzi taki wynik?
Czesc wszystkim! Mam do was pytanko... Jaki nick mial ten chlopak ktory wygral 10/10 w multi multi i wstawil tutaj skan w swoim profilu? Byl chyba z debicy... Pamieta ktos?
czy jeżeli wygrałem 2700 zł (stawka x2 7 w 9 z plusem w multi multi) to czy odbiorę tą wygraną w kolekturze???
kurcze myslalem ze to jest liczone jako wygrana 2x 1350 zł i da rade odebrac w kolekturze
Przecież losowania mają odbywać się do godziny 21...czyli oszukują
« Poprzednie 100Kolejne »