Wpisy użytkownika Codee
Łącznie 1 130 wpisów w archiwum, pokazane od nr 975 890. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja sądzę że jak zwykle Polska wystawiła dziadków co dali radę tylko cośna początku pierwszej połowy pokazać ( jak na każdym meczu z ostatnich 20 lat ) druga połowa natomiast może się zakończyć tak że Grecy w 10 rozwalą naszą 11!
taka już jest gra naszych jak wspomniałem "dziadków" bo młodych się nie wybiera spaśrób bagatela 38 mln ludzi!
pozdrawiam
taka już jest gra naszych jak wspomniałem "dziadków" bo młodych się nie wybiera spaśrób bagatela 38 mln ludzi!
pozdrawiam
jak strzelą to pewno samobója bo i takie w historii strzelali w ważnych dla nasz chwilach....
.....zaś mieli pica
.....zaś mieli pica
mam nadzieję że dziś Nasi dobrze zaczną i tak będą trzymać do końca.
Choćby na remisie.....
Jednak najbardziej chciałbym zobaczyć takie rozgrywanie piłką jak u np. Hiszpani czy Francji - na jeden kontakt, i najważniejsze żeby nasi zawodnicy jak dostaną piłę w polu karnym widzieli swoich kolegów z drużyny a nie tylko bramkę - ich egoizm kosztuje nas kibiców dużo nerwów i brak satysfakcji z oglądania meczu.....
Choćby na remisie.....
Jednak najbardziej chciałbym zobaczyć takie rozgrywanie piłką jak u np. Hiszpani czy Francji - na jeden kontakt, i najważniejsze żeby nasi zawodnicy jak dostaną piłę w polu karnym widzieli swoich kolegów z drużyny a nie tylko bramkę - ich egoizm kosztuje nas kibiców dużo nerwów i brak satysfakcji z oglądania meczu.....
niech się Polacy uczą gry zespołowej od czechów pięknie im to idzie
jakoś bez większych rewelacji ostatnimi czasy mi idzie....
chyba trzeba zmienić grę w lotto na odkładanie do słonika - się na koniec miesiąca nazbiera taka wygrana że się "morda ucieszy"
chyba trzeba zmienić grę w lotto na odkładanie do słonika - się na koniec miesiąca nazbiera taka wygrana że się "morda ucieszy"
witam wszystkich
sam nie wiem czym dziś grać
totolotek buja my mu wszystko on nam ch...a
sam nie wiem czym dziś grać
totolotek buja my mu wszystko on nam ch...a
to ja wczoraj w lotto nie grałem ale puściłem multi gdzie miałem 4 liczby z lotto - chyba mi się gry pokręciły, zresztą obstawiałem te liczby z lotto wcześniej i mogłem się przezbroić na lotto a multi odpuścić no ale.....wyszło jak zwykle
06-10-16-22-27-31-54-67-72-79
06-10-16-22-27-31-54-67-72-79
gg36 no to gratulacje choć trochę ich skubnąłeś choć druga strona medalu jest pewno taka że jakbyś wygrał choć tyle coś do tej pory w TS wsadził to byś zaniemówił
michellex jak nie można? dawaj je tu na forum a potem przypomnij nr wpisu jak coś fajnego wymyślisz.
Bez sensu robić tyle rankingów jak ciężko 5/5 trafić a co dopiero więcej
Bez sensu robić tyle rankingów jak ciężko 5/5 trafić a co dopiero więcej
nie wiem ale ostatnio coś ch/t jest tylko na chybił ani 2 zł nie da się ugrać - przynajmniej ja to tak mam od maja chyba....
gg36 to życzę Ci aby dobra passa Cię nie opuszczała i dała 10/10 z plus stawka 10 - marzy mi się aby ktoś tak TS oskubał.
Myślę że jakby taki myk 5 razy w miesiącu to prezenterzy by w bieliźnie występowali
Myślę że jakby taki myk 5 razy w miesiącu to prezenterzy by w bieliźnie występowali
albinlotto nie jest możliwa stawka 40 bo regulamin TS jest jasny że w jednym losowaniu MM jeśli padnie X 10/10 z plus stawka 10 to wszyscy dzielą się kwotą 25 mln
jak mnie wq...a pytanie czy są tu dobrze typujący!!!!
każdy chce się nachapać żeby mu na łyżeczce podać ale sam nie poda ni liczby - polaczkowatość
każdy chce się nachapać żeby mu na łyżeczce podać ale sam nie poda ni liczby - polaczkowatość
§ 18
1. W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb stwierdzona
łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 25.000.000 (słownie: dwadzieścia pięć
milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 25.000.000 (słownie: dwadzieścia pięć milionów) złotych podzielonej przez liczbę
zawartych zakładów, w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z
uwzględnieniem krotności stawki dla tych zakładów.
1. W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb stwierdzona
łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 25.000.000 (słownie: dwadzieścia pięć
milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 25.000.000 (słownie: dwadzieścia pięć milionów) złotych podzielonej przez liczbę
zawartych zakładów, w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z
uwzględnieniem krotności stawki dla tych zakładów.
9 strona regulaminu MM
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/multi_multi/Regulamin_Multi_Multi_2010.pdf
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/multi_multi/Regulamin_Multi_Multi_2010.pdf
kurka albinlotto jasne doczytałem
przepraszam masz rację na 10 stronie pisze 100 mln
przepraszam masz rację na 10 stronie pisze 100 mln
ja bym chciał żeby ich znokautować na maXa za te stawki i to jak są chytrzy na kasę. Zresztą to idzie na tych darmozjadów z wiejskiej i ich krętactwa więc pięknie byłoby im od ryjów ubrać i schować w raju podatkowym z dala od Amber Gold i innych parazłodziejskich firm
co do miast to powiem Wam że w Tychach ( gdzie piwo tyskie produkują ) nikt nie trafił w nic wygranej wyższej półki powiedzmy na pewno nic powyżej 100 tyś zł
czyli pechowe jak diabli
czyli pechowe jak diabli
gg to opracujmy se już system na cały tydzień co by nie myśleli że blefujemy że ich zniszczymy
ja mam czasem przebłyski ale zawsze pokreślę te które nie padają a najczęściej oboki
miałem już w mm 7/10 i 3 oboki
w lotto 4/6 i dwa oboki
lepiej się czuję jak nie lecą obok moich
w lotto 4/6 i dwa oboki
lepiej się czuję jak nie lecą obok moich
ja raz w mm 600 zł to mój mm max
a w lotto 293 zł to co mam skan w profilu mój max
a w lotto 293 zł to co mam skan w profilu mój max
ja to bym się cieszył jakbym usłyszał w TV że ktoś wygrał ponad 100 mln bo bym wiedział że nie przyniosą zysków jakie sobie planują za naszą kasę
witam
chyba dziś słabe typowania będą
pogoda mieszana....chęci brak
chyba dziś słabe typowania będą
pogoda mieszana....chęci brak
witajcie
na 14 myślę 16 71 77
ubrać je w jesio jakieś tak żeby więcej ugrać
na 14 myślę 16 71 77
ubrać je w jesio jakieś tak żeby więcej ugrać
witam
kawusia na dobry początek kreślenia
na lotto myślę o 13 tylko w co jąubrać
kawusia na dobry początek kreślenia
na lotto myślę o 13 tylko w co jąubrać
dla mnie najgorsze w TS i ich grach jest to że wygrywa ten kto nie gra!
reszta to sami wiecie.....
reszta to sami wiecie.....
witam lottomaniaków
wczoraj w lotto miałem 3/6 na kartce więc wynik dobry bo oprócz tego 4 x 2/6
czyli jestem 15 zł do przodu bo nawet te 3/6 nie jest warte stracenia czasu na dojście do kolektury
wczoraj w lotto miałem 3/6 na kartce więc wynik dobry bo oprócz tego 4 x 2/6
czyli jestem 15 zł do przodu bo nawet te 3/6 nie jest warte stracenia czasu na dojście do kolektury
jak widać da się komuś wytłumaczyć co się chce bez ubliżania na argumenty, jednak wyzwać zawsze prosćiej bo to kilka słów......za dużó
ja bym powiedział żebyście skończyli pierniczyć ino zajęli się operowaniem tych 25 mln
może Wam obojgu na dobre wyjdzie....nie ważne jakim sposobem
może Wam obojgu na dobre wyjdzie....nie ważne jakim sposobem
kiedy koniec tych wywodów?
ps. ale u mnie się ładnie zrobiło - wyszło słońce!
ps. ale u mnie się ładnie zrobiło - wyszło słońce!
ojoj co to za magia walki tu się odbywa o 25 mln
chyba najlepiej liczyć na przeczucie i je wykorzystać
p
jednak TS zawsze lubi wstrzelić oboki
chyba najlepiej liczyć na przeczucie i je wykorzystać
p
jednak TS zawsze lubi wstrzelić oboki
no i wtedy zawsze kończy się tak że tu 2/6 tam 1/6 i kolejne 2/6
i zawsze jakoś taki nie fart
i zawsze jakoś taki nie fart
witam
te lotto+ to podwyższenie zakładu o 1 zł na korzyść TS
po co to komu? nie wiem! a jak nie wiadomo o co chodzi to oczywiście......KASA
chyba TS musi nadrobić to co nasze złodziejskie państewko traci na tym że nie mają tylu wpływów z mandatów jakby chcieli.
No cóż, drogie paliwo - bo większość jego ceny to podatki, mało ludzi przekracza prędkość - bo wiadomo że więcej spali a i tak nie dojedziesz szybciej itp. itd.
pozdrawiam
te lotto+ to podwyższenie zakładu o 1 zł na korzyść TS
po co to komu? nie wiem! a jak nie wiadomo o co chodzi to oczywiście......KASA
chyba TS musi nadrobić to co nasze złodziejskie państewko traci na tym że nie mają tylu wpływów z mandatów jakby chcieli.
No cóż, drogie paliwo - bo większość jego ceny to podatki, mało ludzi przekracza prędkość - bo wiadomo że więcej spali a i tak nie dojedziesz szybciej itp. itd.
pozdrawiam
Nie mam nic do Polaków żyjących poza Śląskiem, jednak mieszkając na tym skrawku ziemii chciałbym udciąć się od tej hołoty która bierze kasę, nas okrada wszelkimi podatkami, a przekupni są bardziej jak Judasz
Co do kumulacji to ja zawsze mówię :
...kumulacja 30 mln a TS już 60 mln ma na koncie....
...gdzie tu sprawiedliwość?
...kumulacja 30 mln a TS już 60 mln ma na koncie....
...gdzie tu sprawiedliwość?
Nie wiem jak Wy wszyscy co tu siedzicie ale ja jako głowa rodziny robię skrzętnie w arkuszu wszystkie wydatki podzielone na kategorie. Na TS max 50 zł mogę poświęcić pod warunkiem że coś się udaje....
Jak się nie udaje to wygrywam więcej, czyli nie wiem już po co grać? żeby przegrać?
Jak się nie udaje to wygrywam więcej, czyli nie wiem już po co grać? żeby przegrać?
choć w tym miesiącu przez duże kumulacje wpłaciliśmy do TS 78,50 zł a wygraliśmy 20 zł
to i tak w plecy więcej jak zakładaliśmy z Żoną
więc przyszły miesiąc będzie 25 zł na TS albo se odpuścimy
to i tak w plecy więcej jak zakładaliśmy z Żoną
więc przyszły miesiąc będzie 25 zł na TS albo se odpuścimy
wiesz jak dla mnie to możemy cały miesiąc nie grać w TS
nie jeździć płatną autostradą Katowice-Kraków
nie kupować alkoholu
nie tankować paliwa
wszystkiego mogę odmówić prócz jedzenia i lekarstw jak są potrzebne
nie jeździć płatną autostradą Katowice-Kraków
nie kupować alkoholu
nie tankować paliwa
wszystkiego mogę odmówić prócz jedzenia i lekarstw jak są potrzebne
ale faktycznie jakbyśmy sobie jednago miesiąca odpuścili zbędne paliwo, grę w TS i inne złodziejskie przedsięwzięcia w naszym kraju to niektórzy z nas zostali by przy tym przedsięwzięciu patrząc na kwoty które zaoszczędzili
tylko u nas jest wszechobecne lenistwo i narzekanie że po co bo i tak to nic nie zmieni - I TO WŁAŚNIE WYKORZYSTUJE NASZE PAŃSTWO I FIRMY DZIAŁAJĄCE NA NASZYM RYNKU
tylko u nas jest wszechobecne lenistwo i narzekanie że po co bo i tak to nic nie zmieni - I TO WŁAŚNIE WYKORZYSTUJE NASZE PAŃSTWO I FIRMY DZIAŁAJĄCE NA NASZYM RYNKU
TS to państwowa maszynka do zarabiania pieniędzy, do wyciągnięcia ostatniego grosza od człowieka, któremu ciężko żyć w tym kraju, i łudząc się że może się uda idzie i obstawia.....
aaaa i pamiętajcie żeby nie mówić nigdy że:
u nas wszystko jest takie drogie
tylko:
u nas tak mało zarabiamy że......
u nas wszystko jest takie drogie
tylko:
u nas tak mało zarabiamy że......
zmykam
grajcie ino wygrywajcie a jak nie to spokój se dajcie
pozdr
grajcie ino wygrywajcie a jak nie to spokój se dajcie
pozdr
hmmm do refleksji ? na 30 mln? bo tu chyba o takiej można mówić...
Ci co szukają refleksji dzisiejszego dnia kierują swoje ciałą i umysły na cmentarz, zwłaszcza wieczorem kiedy to miliony zniczy świecące w mroku nadają sacrum dzisiejszemu dniu....

witam
mam takie zastrzeżenie co do wyświetlania obecnie wyników lotto i lotto plus.
W takiej formie jak są obydwa wyniki jakoś zaciemnia mi to pogląd na liczby z lotto.
PASKO