Wpisy użytkownika Bywalec
Łącznie 634 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 349 439. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
@5 349 429 nicolla15: Dobre o mieszkaniu i panu Jerzym było 5 wersji które PIS i karolek mówili , jedne zaprzeczały drugim
szacunku dla Polski uczą w Grand Hotelu naganiacze i ochrona cór Koryntu
wynik nie jest jeszcze do końca pewny ale co przeraża -- 49% głosowało na prawdopodobnego sutenera, kibola , lichwiarza ... zagłosują na małpę lub inne bydlę oby tylko po mysli Kaczyńskiego to chore
Bukmacherzy w STS 2 tygodnie temu dawali stawkę 2 za Trzaskowskiego i 1,7 za Nawrockiego w czwartek Trzaskowski 1,8 a Nawrot 1,9 a oni wiedzą jak zarabiać pieniądze
@5 351 290 marek79: Oglądaj dalej Republikę tam karmią kłamstwami i nienawiścią
@5 351 295 Forsami: zgadzam się z tobą ale jak Trzask bedzie prezydentem rozliczą złodziei tamtego rządu , i jesli kilku pójdzie siedzieć nastepni bedą wiedzieć że jest bat , przy Nawrocie nie zrobią nic i jak wszyscy kradli bedą kraść dalej
i uchodźcy i geje tak straszy Pis bo łatwiej panować nad zastraszona ciemnotą
kto by nie rządził euro nie wprowadzą w ciągu przynajmniej 5 lat bo to dla Polski nieopłacalne
na razie , jak bedzie potem nie wie nikt może za 5 lat nie będzie już Unii lub Europy tylko Rosja nikt tego nie przewidzi
Jesli wygra Nawrot to bedzie przysięgał na wierność kibolom i prostytucji
mieliśmy prezydenta alkoholika to dlaczego nie mamy mieć ćpuna , kibola i alfonsa
@5 351 712 Kawasaki: za 5 lat kaczyński każe głosować na małpę i ciemnota ja wybierze
złodzieje pisowscy mogą spać spokojnie nikt ich nie ruszy bo Karol i tak ich ułaskawi
Pewnie w największym szoku jest sam Nawrot że go ciemnota wybrała pierwsze ułaskawienia to będą znajomi gangsterzy bo pewnie trochę haków na Karolka jest jak im dupy do chotelu sprowadzał
Może zorganizuje kilka ustawek dla emerytów ZUS będzie miał mniej kasy do wypłaty , a nagroda darmowy snus do wciągania i talony do domu publicznego
dziś ciekawy dzień w polityce , mafia przejmuje prezydenturę , ciekawe jakie będą teraz ustawki , ale we Włoszech podobnie tam mafia od dawna kreci lody w polityce.
odpowiedzialność konstytucyjna to dziś puste słowa -- żaden złodziej i łamiący konstytucje z poprzedniej ekipy nie zostanie rozliczony przy tym prezydencie, nowy prezydent jest ich gwarantem bezpieczeństwa, to sygnał że można kraść i robić aferki i ustawki bezkarnie
pewniaki są zawsze najmniej pewne, ale ja np; opieram dziś swoje cyferki na 3 liczbach z programu TV z czasów PRL-u dla młodzieży , pewnie sporo osób wie o których mówie
@5 397 606 krzysio: co za zioło palisz w swoich fajkach
Duda chyba sie nie utrzyma z emerytury 13800zł na rękę, po 10 latach luksusów
@5 397 615 krzysio: krzysio nie nadążam za twoim tokiem myślenia fajki rzuciłem 10 lat temu, alkohol piję 5 razy w roku al z wasylem mam tyle wspólnego co zima z latem

Wesołych Świąt
widzę że sporo starej gwardii pojawia się na czacie
Dziś J. Kaczyński zaapelował o wpłacanie pieniędzy na jego partie , wczoraj widziałem Republika apelowała o wpłaty bo nie dociągną do końca miesiąca.
Szkoda mi tych ociemniałych "zlasowanych" ludzi wpłacających na Rydzyka , Republikę czy Jarusia .
Mam sąsiadkę 76 lat która miesięcznie wysyła im kasę , ma 2,5 tys emerytury i często nie wykupuje leków bo nie starczy . Prowadzący wiadomości w Republice zarabiają ponad 30 tys miesięcznie wiec ciemnota musi sie składać na dobrobyt innych . Może jak doczekam tych lat będę miał więcej rozumu.
a jeszcze taka ciekawostka bo nie wszyscy widzą parlamentarzyści pis muszą wpłacać na partie 1000 zł miesięcznie, eurodeputowani 5000 zł miesięcznie , to taka polska struktura mafijna.
Szkoda mi tych ociemniałych "zlasowanych" ludzi wpłacających na Rydzyka , Republikę czy Jarusia .
Mam sąsiadkę 76 lat która miesięcznie wysyła im kasę , ma 2,5 tys emerytury i często nie wykupuje leków bo nie starczy . Prowadzący wiadomości w Republice zarabiają ponad 30 tys miesięcznie wiec ciemnota musi sie składać na dobrobyt innych . Może jak doczekam tych lat będę miał więcej rozumu.
a jeszcze taka ciekawostka bo nie wszyscy widzą parlamentarzyści pis muszą wpłacać na partie 1000 zł miesięcznie, eurodeputowani 5000 zł miesięcznie , to taka polska struktura mafijna.
« Poprzednie 100Kolejne »