Wpisy użytkownika Bul
Łącznie 400 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 902 039. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dziś do mojej wioski zjechali się eko poj*by 98% samochodów na warszawskich numerach jak z nich tacy miłośnicy przyrody to powinni posprzątać ten pierd*lnik w kampinosie
"- Dlaczego muszę płacić abonament tv?
- Bo ogląda Pan programy telewizyjne.
- Ale ja nie oglądam wszystkich programów...
- To nic ale ma Pan >>instrument<< by móc je wszystkie oglądać... więc trzeba płacić.
- W takim razie dacie mi 500+?
- Ale Pan przecież nie ma dzieci....
- To nic.....ale mam przecież >>instrument<< by je zrobić..."
- Bo ogląda Pan programy telewizyjne.
- Ale ja nie oglądam wszystkich programów...
- To nic ale ma Pan >>instrument<< by móc je wszystkie oglądać... więc trzeba płacić.
- W takim razie dacie mi 500+?
- Ale Pan przecież nie ma dzieci....
- To nic.....ale mam przecież >>instrument<< by je zrobić..."
luckyloser1 tak to wszystko dla Bronka szczególnie jak 2 lata temu miał taki bUl czterech liter że policja musiała aresztować znaki jak bUl jechał do Białowieży http://niezalezna.pl/65422-co-za-akcja-policji-w-bialowiezy-aresztowano-znaki-na-trasie-przejazu-komorowskiego
pis właśnie przegłosowało uchwałę o odwołaniu dzisiejszych losowań bo Wałęsa trafił 6 w lotto
nie cierpię PiSdzielców ale spamowanie linkami o nich to już przegięcie
mieszkam w Puszczy i tu wycinka jest potrzebna. To jedyna sprawa w której popieram PiSdzielców
operator polszmatu dostał łomot w Puszczy chociaż bardziej zasłużyli na to manipulatorzy z tvn
doktor2p gdyby nie manipulowali to by nie było takich incydentów. Sam widziałem jak dziennikarze tvnu i polsatu przeprowadzali wywiady z ekoterrorystami a jak z mieszkańcami i kłócili się z ludźmi broniąc "ekologów"
zb 540 szkoda że wirtualne dodałeś liczby w trakcie gdy je wylosowali mam włączoną stronkę i oglądam losowanie więc nie kłam bo Ci nos urośnie
gratulacja dla Świętego Mikołaja który w Finach zagrał i wygrał 90 mln euro
Pasko jeszcze na kolanach nie doszedł do domu z Krakowskiego Przedmieścia
Pasko i wszystko jasne sprawdzam najlepiej typących a tam nie ma takiego nicku myślałem że to błąd
ja w ogóle nie wiedziałem że punkty są za typowania np 6 liczb w lotto i 5 w mini
wkurzyli Baśkę Szatan https://video-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/38784395_279002469554410_4258650706107432960_n.mp4?_nc_cat=0&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=356abf1e6ff0fcd0b0fefc9a21816108&oe=5B6F6202
w Białowieży jest pożar coś się pali w Parku Dyrekcyjnym tam gdzie prowadzą gaz a miałem nadzieję że to ekoterrorysta się podpalił
Gabriel widziałeś? Byłeś tu? Ja tu mam rodziców i od domu mają taki las jak w minucie 5:08 jeżeli trolu internetowy masz z tego beke to gratuluje
jeżeli myślisz że to śmieszne to super dostaniesz oklaski od osób z multipasko którzy mają to w 4 literach
jak pisałem pierwszy raz nikt mnie zauważył bo się kłocili kto napisał 7 a kto 8 dopiero Pasko mnie przywitał ja się nie dziwię że nikt tu pisac nie chce bo macie swoich dno