Wpisy użytkownika Bolo22
Łącznie 40 131 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 058 289. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A ja to nie spodziewalem sie ze tu takie dziwne zeczy sie dzieja i ze ktos nowy to odrazu go zgnoic pozbyc sie bo to jakis tam kubraczek.brawo wy
Hej.jest tu ktos z kim mozna porozmawiac o liczbach do mini i zeby ten ktos nie mial mnie za kubraczka jakiegos bo nie bardzo rozumiem co to i watykanista itp. Jezeli nie ma nikogo to ok rozumiem.pozdrawiam wszystkich
@4 058 536: rozumiem . Nie kazdemu pasuje dana pogoda. Sory taki mamy klimat
@4 058 543: tez ja 1 raz. A ciebie od kubraczkow itp tez wyzywaja
Bo na mnie to muwia ze ja to wulkan i ze mam gdzies konto itp. Ale nie wiem o co chodzi i juz nie wazne. Grasz w mini
Rt1 to witak w klubie.mi tez nic a w multika to juz wogule porazka
Rt1.moim zdaniem to w multi i lotto to trzeba systemy grac bo inaczej to nie ma bardzo szans
Rt1.ja tez w tamtym roku poplynolem i w tym tez juz 1500zl w plecy ale ja to w to keno
8 w mini i lotto to troche za drogie sa ale teraz to gram 7 od jutra i moze 8 co bedzie albo popłyne albo cos wejdzie
@4 058 614: i jak ci idzie. Bo ja w keno to gram stawka 3 i 5 na 6 liczb i 5 liczb i lipa straszna a szybkie 600 to do niczego moim zdaniem
Ma moze ktos jakie typy na multi . Chodzi mi czy drobne czy grube wejda bo po wczorajszym losowaniu to nawet pojecia nie mam
Tomoslaw masz jakies typy na 14 bo ja to nie mam zadnego pojecia
@4 061 026: a ja w tym roku to juz na ogromnym minusie . W keno plecy jak diabli w mini gram systemy 7 liczb i nic.dzis musle 8 liczb w mini wyslac ale nie wiem jakie
Zastanawiam sie czy to mozliwe zeby tyle osob skraeslilo taki drobne liczby od 1-10
Tomi od 24 grudnia tu jestem. I 1 wszy raz nie mialem nigdy innego niku jezeli to masz na mysli a 160 pk to duzo
@4 062 585: jak obserwuje to moim zdaniem jedna i ta sama osobo pisze z kilku nikow bo jest widac po wpisach a ktore to wpisy to kazdy sie domysla
@4 062 614: ja w 60 siątki udezylem a drugi rozrzucone to w tym drugim mam 7 takich jak Ty