Wpisy użytkownika Bolo22
Łącznie 40 131 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 062 657. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wulkan ty to masz bardzo duzo znajlmych bogatych i wszystko wiesz . A to co ten gosciu robi ze zarabia 10 tysi dziennie ? Na tej studni i konewce co pokazales
Moj kuzyn ma 46 lat i jest wojskowym i 6 lat temu mogl isc na emeryture ale zostal dalej w wojsku i we wrzesnie dostal awans i ma pod pułkownika i mowi ze malo zaranie i co mu za to zrobic. A jego zona jest ksiegowa i malo im i malo i jeszcze warzywa sadza na handel
@4 063 749: nigdy bym nie dal na kosciul. Na chore dzieci bym dal ten milion
Ide bo taki temat daliscie o ksiezach ze ide zagrac w ts i jak wygram to pomoge biednym ksiezulkom{
A do roboty niech sie wzma pasorzyty a nie tylko im dac i dac ja nie daje i nie bede daeał
Wulkan ty juz dwa tygodnie do tych niemiec jedziesz i dojechac nie mozesz
Mam pytanie . Czemu obok bolo22 pojawil sie taki dzieciak a napis new znikł
@4 064 426: a czy to jest mozliwe zeby takie wpadły liczby. Ale chyba jakies 15 lat temu na ukrainie były takie liczby
@4 064 439: tomi77. To jal nie bedziesz wysylal to podaj mi liczby
Mi to się czasami takie proste wydają te liczby ale zawsze po losowaniu
Ja też muszę obrać jakoms taktykę bo tak na pałę kreskę i nic z tego nie wychodzi
@4 064 617: we wtorek wygrasz i będziesz zadowolony bardzo zadowolony
@4 064 647: forsami nie jesteś dziadem tylko tym co jeszcze nie wygrał
@4 064 715: ale to już jest w genach ciężko zrezygnować z tv komórki cz lotta
@4 064 721: wydaje mi się że już było 3 liczby z powtórki w mini
@4 064 752: trochę mrozu i tak panikuja w tv jak by to koniec świata był
Ale mam to gdzieś tylko widać po wpisach i nie zaprzeczam. Ja tu wchodzę żeby może jakieś liczby ogarnąć
Makler. Ja to wiem że Bator to wulkan . Bo wulkan jest z Radomia a Bator niby z Krakowa ale wymienił słowa pacjent z krychnowice a to jest szpital psychiatryczny w Radomiu to w takim razie skaut Bator by o tym wiedział.
@4 064 824: dobra miałem coś napisać ale nie będę z Taba rozmawial
@4 064 838: fajna taka pogoda tylko szkoda że od wtorku ocieplenie
@4 064 872: myślisz że się uda trafić?życzę Ci tego i 3 mam kciuki
A mi narazie tysiące wystarcza wygrać bo nic jeszcze nie wygrałem tylko ciągle całe życie przegrywam