Wpisy użytkownika Bolo22
Łącznie 40 131 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 055 555. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Emerytka . Co ty chcesz ode mnie. Jesli masz mnie za kogos innego to cos ci sie pomyliło i ja nie jestem na innych portalach. A ja tak napisalem cos takiego jak cytuje. A kto mi zabroni
Emerytka . Jedyna osobe ktorom podejrzewam o podżeganie i klamstwa to wlasnie ty. A ode mnie to sie odwal bo ja nic nie pisze zlego . Ja tu sie zalogowalem zeby moze wygrac cos w lotto i moge tu nie wchodzic. A ze ty jestes jako juz weteranka to nie znaczy ze nie mozesz prowokowac i namawiac zeby ktos kogos usunol
@4 055 581: nie powiedzialas tego ale dazysz . Sluchaj ja tu nikogo nie znam jedynie co wulkan i sebastian sie cos do mnie napisza i jestem tu po to zeby pogadac z kims o lotto bo w domu nie mam z kim i tyle w temacie
Wulkan. Ja wiem ze cisza i milczenie jest bardziej denerwujące niz cokolwiek
@4 055 594: tak jak ty ze ja gdzies na innych stronach jestem itp.i ze sie podrzywam za kogos
Wulkan. Ja to takich pakietow to 30 stracilem w to jeba ne keno i nic
Ja to juz tylko w mini i lotto.w tym tygodniu chcesz wiez czy nie ale 1300 zl przegralem i w tym 1200 w keno
@4 055 696: bo etna to tez wulkan z tego co mi wiadomo i nawet bylem i widzialem etne
Dla mnie liczby w mini byly trudne wynajmniej nie moje .znowy ts mnie ogral
Z tego co wiem to emerytka yak napewno powiedziala a puzniej jeszcze sie zucala
@4 056 081: i jak tu mozna powiedziec ze za pisu zle jak żywności dostarczają
Sebastian.komu dobrze to dobrze .trzeba ts ograc to wtedy bedzie dobrze
Mialem wlasnie zapytac czy ktos nadal twierdzi ze ja to wulkan czy ktos inny
Biedroneczka. Jestem tu 1 wszy raz zalogowany i nigdy nie bylem wczesniej naprawde. Obserwowalem was jakies 3 tygodnie i nawet nie umialem sie zalogowac ale powoli sie udalo. Ja to ja i nie jestem nigdzie na innych portalach
Keno to sa takie zlodzieje i przekrety jak i multi . Jak mozna przez 3 godziny przegrac 500 zl yak jak ja dzis
@4 056 241: nie wiem jaka jest radosc bo takiej wiekszej sumy nie wygralem.najwiecej w keno to 1500zl i w tamtym roku a w tym roku przegralem juz prawie 2 tysie
Wizard. Jest dokladnie tak jak muwisz i wczoraj 500zl i dzis drugie 500zl i co dalej
Tyle co ja juz przegralem to sie w glowie nie miesci. Jak gram drobno to jeszcze cos tam wejdzie a jak grubo to ni hu ha
Tacy jedni nie dalek mnie w 2008 r trafili 3miliony i za 3 lata nie mieli ani grosza
Sebastian zeczywiscie te test slabo ida ale po to jest ta strona zeby testowac
Mkler a czemu myslisz ze mialem ciebie na uwadze ?to bylo ogolne pytanie
Sebastian to chociasz ty wez pomusz i przetestuj mini jakies 7 olbo 8 liczb
Ja z ta pomoca to zartowalem a nie którzy odrazu .chcialem tylko podyskutowac na temat liczb do mini ale ok nikt nie musi.to w takim razie po co ta strona jest skoro taki makler nie nie ble ble
Wulkan jakie wpisy.a moge z tad isc i tyle bo zaczyna mnie to .uwiac
@4 056 474: ale mowiom mi o jakis innych wpisach itp co nie mam pojecia.ja nie wiem nawet ze sa inne takie strony i to oni chodza i moze pisza a dowalili sie do mnie
@4 056 479: wulkan. A moze to ty piszesz na innych stronach a szukasz tu jelenia
Mam pytanie czemu nie mozna keno typowac bo jakas klawiatura dziwna jest. Z gory dzieki za pomoc
Ten caly ergiprize to chyba wulkan podejrzewam. Trafilem bo po wypowiedziach widac albo sebastian jeden z nich napewno