Wpisy użytkownika Blue
Łącznie 1 009 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 767 128. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
przeciez mówie do tych którzy graja na 14.00 ja nie grywam dlatego mówię dopasujcie do swojej mapy liczb, czytaj ze zrozumieniem
mnie sie nie podobało 1,2,3,4,5 ale to było idealne naprowadzenie( nawigacja)
ja nie puszczam bo jak puszczę nie bedzie, to nie jest mój czas( godzina) na jakakolwiek wygraną
Nie umiem , bo kiedy okreslam to jednym wyrazem Ty zaprzeczasz, mało tego wprowadzasz mnie w błąd, kiedy mam 100%- ową rację
z moich naliczyłam 11-13 22-25-41 najwiecej było w wymienianych oczekujacych
co ja plote 1 do 2 i 1 do 1 nam dali dlatego trzeba przełamac schemat i odrzucic ich narzucona wersje gry
szukamy nie tam , gdzie trzeba punktu odniesienia czyli na liczbach totalizatora a w grach tak nie ma
ale na sucho jestescie juz bardzo blisko, ja chce komisji oszukancy
w simie to wiadomo było ze stratehii psychologicznej ze jak było jeden 1 to albo bedzie 80 , albo ponownie 1 i tak mam 1 na plusie
z kajeta programisty
7 8 9
4 5 6
1 2 4
0
ile kombinacji na dzisiaj wyszło?
7 8 9
4 5 6
1 2 4
0
ile kombinacji na dzisiaj wyszło?
widomo było, ze ten Majpan chce cos komus tutaj pokazac a sam, zbawia sie w papuga
nic absolutnie nic zauważam tutaj od Ciebie nie zależy Majpan jestem wkurzona , to milczę i to tylko wtedy kiedy jestem bardzo ...ale bywa odwrotnie ogarnia mnie słowotok
Teraz wyprowadzę Ciebie z ciekawości
https://www.youtube.com/watch?v=z6jG8LxoeVI
https://www.youtube.com/watch?v=z6jG8LxoeVI
słuchaj, no Ty multipasko wypisz mnie szybko, ale już, natychmiast! z tego kółka różańcowego, bo zapodam za nekanie na prokuraturę i ponadto winows krzyczy zeby się z Toba nie zadawać, dziekuje za to czego mnie nauczyłeś, ale wybacz zarobiłam na tym 50 złotych, danke.
i jeszcze cos głuptasie nie lubie , kiedy ktos mnie pod***la Tseowi bo odkryłam prosty sposób na liczby od 1 do 10 tego sie wytłumaczyc Twoim 127 multipasko nie da i spier.... mi z tym ochłamem jestes kabel
i cham wszystkich nas sprzedajesz, a kto tutaj piszer ma z toba interesy jak radiostacja pl chamie ty
jutro płace za informatyka jak sladoe ilosci po Tobie znajdzie ... to twój konie i zacznij sie chopie udzielać na facebook a nie tylko tutaj z kims, kto wierzy w wygrana oszuscie kłamliwie napisałes 0 60 milonach popraw to!! Jak można?
nawet sie czu ju na czacie cokoliek do mnie mówic, albowiem ja z Toba nie rozmawiam, Twoje naginanie prawa jest prowokacją!