Wpisy użytkownika Blue
Łącznie 1 009 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 762 422. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Bye zawsze sie uskarżasz że jestes tylko czytany, jak dyskutujemy pomykasz
https://www.youtube.com/watch?v=qycqF1CWcXg&t=3455s moja ulubiona, polecam
przed tobą ojców i męzów ostrzegam , pamietliwy jestes czekasz 7 lat za odrzucenie 'cieniem sie podłozyłeś a ,ówiłam ze słow kluczy nie ukryjesz
Jak pewnie zauważyliście w języku polskim zarówno literę ż, jak i dwuznak rz wymawia się identycznie, jako [sz] lub [ż]. Wyrazy zapisane jako może i morze choć brzmią tak samo oznaczają coś zupełnie różnego. Zapisując wyrazy, musimy więc kierować się zasadami polskiej gramatyki
Miałam piekny sen , piekny bo wyobraźcie sobie ponownie obejrzałam '' piękny umysł'' i przysnił mi się znak na mapie no, nie wiem, nie wiem spróbuje skresliś i sprawdzić...
nie ciagnij mnie za jezyk , bo kiedys mogłes stworzyć cos na znak osiem ale dzisiaj Ci mówię po raz kolejny NIE ponieważ tylko wszystko psujesz, zabawka w twoich rekach to gwarantowany pożar
bardzo prosty za zarazem złozony , ten film przezyłam duchowo i nawet sie z kimś pokłociłam o jego interpretacje, bo potem doszukałam, ze John zginął w wypadku samochodowym razem z zoną ten sen to chyba był znak potweirzajacy moją interpretecję tego filmu
poprawiłam mykam szukac znaku bo dzisiaj mamy osiem Majpan jak Wiesz 8
Gdybys mnie Majpan nie przezywał i nie wzywał mojego imienia nadaremno podczas moich nieobecności dałabym Ci jeszcze 2 i oczywiste 4, bo liczby musisz wiedzieć lubia chodzic parami
może zrób czary mary hokus pokus , na rzazie tylko trzy wpadają? nie wypowiadaj sie ewa za innych.., i sama sobie zrób uraze powiesz mi wtedy hak długo Ciebie trzymała, że mysl jest potęgą? to poteguj, na 13.00 nie grywam
tak jak w *młodych gniewnych czasami wystarczy powiedziec, ze jestes słoncem i dać batona dopieszczona EWo
wyjasnijmy sobie, ze osiem strzliłam podswiadomie cztery wynikało z osiem a dwa wynik funkcji
janosik zna co najmniej 7 liczb on mysli identycznie jak ja , tylko ja bez programu komputerowego
Ty majpan piszesz dla wtajemniczonych,i to jest niemiłe, aroganckie, gdybys nauczył sie współpracy a nie samodzielnej orki miałbyc nieskonczoność takie połozone osiem a tak masz zaledwie 3
żenskie i męskie daje kod do fibonacciego jedno bez drugiego nie istnieje
podobnie liczby własnie mi przyszło do głowy maja charakter meski i zeński czyli moga zachowywac sie nieprzewidywalnie
ha ha ha poczuj dotknij poliż wymacaj, włacz wszystkie zmysły Majpan
iles osób typuje nie wiem ile na 14.00, dodajmy te liczby i znajdzmy z nich srednią wymnozona przez stałą, ja tez ide, bo nic nie czaje na 9.00
Może jak nie umiemy trafić 10 to przestanmy w nia trafiać potrzebny jest obserwator i druga osoba , która bedzie tylko zapisywac z dystansu liczby dla obseratora łatwiejsz są do wyłapania
nie musisz mi podawac tych wtajemniczonych liczb , bo z twojej pasieki miodu nie wezmę chociaz bym miała umierac z głodu, czy ja wyrazam sie Jasno ? Majpan?
Tutaj sa tacy matematycy, co sedno sprawy ujmują bezbłędnie w 3 liczbach, i to by było na tyle...
szybka analiza oczekujace liczby na godzine 14.00
37,64,2,65,57,22,13,14,23,32,41,,42,7,,25,34,43,61,,26,62,
37,64,2,65,57,22,13,14,23,32,41,,42,7,,25,34,43,61,,26,62,
na dzisiaj do zweryfikowania ze swoja mapa liczb:73,2,11,66,39,67,79,1,54, lub 63
(parka)- głowy sobie nie dam uciac bo to tylko analiza a ja nie czuje liczba na 14.00 parka zatem to: 1,73