Wpisy użytkownika Basztard
Łącznie 822 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 534 357. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Miło, że pewien Pan zaczął podawać typy do gier. Teraz jest pełnoprawnym Portalowiczem.Pozdrawiam Go ciepło .
Wczoraj kupiłem tylko 1 zakład lotto plus na chybika.Wielka niespodzianka.Sprawdzilem dopiero teraz.Piateczka w Lotto Plus.3150 zł zasili konto.
Chociaż z 5 piątek w Mini życzę i wreszcie 10/10 z plusem w MM
K29, to my musimy oddać Naczelnikowi pieniążki, które dał Polakom _ wyborcom
Kupując produkty Lotto pomagamy naczelnikowi w realizacji programu " za głos +500".
Naczelnik nie gra.Gra Lech z Gdańska, ul.Polanki.Gdy żył Kiszczak, losowal dobre liczby
Gonzaga, kogo chcesz oskarżać i z jakiego art? Ty pewnie blisko Starachowic, gdzie się urodził Naczelnik i tak pier
Gosia77, obserwuj po 22:00, będą kolejne niespodzianki.Bedzie 9/10 w MM i 6/6 w Lotto.
Gratulacje dla wszystkich.Kamil, ładnie zaczął się nowy tydzień.
Warto grać na chybił trafił. DIONICOS, dobra decyzja.Wiosenne porządki.
Mewy lubią wiatr o szum morza.Zauwazylem, że na portalu zrobiło się miło, kulturalnie, tak rodzinnie.Kaina już nie ma, a co niektórzy zadeklarowali rozwód z portalem.Mysle, że trafna decyzja.Blogoslawienstwa na nowej drodze życia.
Gosiu, wielki błąd popełniamy zmieniając liczby, a jeszcze większy, podając je ma czacie.
Seba, życzę Wam z całego serca.Zwlaszcza Arczibalik73 życzę by wygrał w pierwszej kolejności.Ty Sebastian poczekaj z wygrana do jutra.
Ja dzisiaj w Mini stawiam na liczbę 11.Kupiłem 20 zakładów mini , system na 6, w żadnym zakładzie nie me liczby 11, natomiast jak głupie powtarzają się w zakładach 18,30, których nie będzie.
Ogromne wygrane o 14:00 we wszystkich grach.Zal mi T.S.Same straty. Leży na łopatkach.Odbije się wieczorem.
Okraska, znasz widzę ma medycynie.Bola mnie kolana od małego.Doradz coś.
Makler, zaraz po narodzeniu zostało to uczynione przez medyka.Tacy jak Ty mają szczęście w grach.
Makler, statystyki mówią, że w Polsce jest ponad 8 milionów leczonych
Koniec żartów.Makler, już teraz gratuluję Ci szóstki w Lotto.7200000 zł,czwórka 36 zl.Piatka 27000 zl
Przykłady nieodebranych dużych wygranych
1. 11,8 mln zł – Wejherowo, 25 grudnia 2008
W losowaniu 25 grudnia 2008 w Wejherowie padła główna wygrana w wysokości 11,8 mln zł, której nikt nie odebrał.
2. ~17 mln zł – Chojnice, 6 listopada 2012
W losowaniu 6 listopada 2012 wygrana (~51,3 mln zł) została podzielona między trzech zwycięzców po ~17,1 mln zł każdy, jednak jeden z posiadaczy kuponów (z Chojnic) nigdy się nie zgłosił po swoją część.
3. 2,4 mln zł – przez błąd przy zakładzie online, 2 marca 2023
Gracz, który wygrał 2 397 506 zł w Lotto grając online, nie odebrał wygranej w przewidzianym terminie (60 dniach).
---
Co się dzieje z nieodebranymi nagrodami?
Zgodnie z regulaminem Totalizatora Sportowego, nagrody należy odebrać w ciągu 60 dni od losowania.
Nieodebrane pieniądze wracają do puli nagród, co m.in. pomaga zwiększać przyszłe kumulacje lub wspierać gwarantowane pule.
1. 11,8 mln zł – Wejherowo, 25 grudnia 2008
W losowaniu 25 grudnia 2008 w Wejherowie padła główna wygrana w wysokości 11,8 mln zł, której nikt nie odebrał.
2. ~17 mln zł – Chojnice, 6 listopada 2012
W losowaniu 6 listopada 2012 wygrana (~51,3 mln zł) została podzielona między trzech zwycięzców po ~17,1 mln zł każdy, jednak jeden z posiadaczy kuponów (z Chojnic) nigdy się nie zgłosił po swoją część.
3. 2,4 mln zł – przez błąd przy zakładzie online, 2 marca 2023
Gracz, który wygrał 2 397 506 zł w Lotto grając online, nie odebrał wygranej w przewidzianym terminie (60 dniach).
---
Co się dzieje z nieodebranymi nagrodami?
Zgodnie z regulaminem Totalizatora Sportowego, nagrody należy odebrać w ciągu 60 dni od losowania.
Nieodebrane pieniądze wracają do puli nagród, co m.in. pomaga zwiększać przyszłe kumulacje lub wspierać gwarantowane pule.
@5 456 891 wasyl-piaski: Było już tak
@5 457 334 Jelonek:
@5 457 336 krzysio: Już nie raz tak było.Juz mialem 6/6 w MM na liczby z lotto.
@5 468 639 Jelonek:
@5 490 525 doktor2p: Jest spokoj, mozna blokowac awanturnikow.
@5 526 112 multipasko: Oczywiście zasługa Pana Bota - prawda? Gratulacje dla Pana Bota
@multipasko:
Panie Bicie , pomóż mnie biednemu wygrać na dom, auto i wycieczkę na Krete podając system na 12 tylko z zielonych.
Panie Bicie , pomóż mnie biednemu wygrać na dom, auto i wycieczkę na Krete podając system na 12 tylko z zielonych.@5 526 129 multipasko: Ty mnie nie łap za literowkę, ja się z maszyną bić nie chce.
@5 534 368 multipasko: Omega to chyba ona, i ona zmiękla - prawda? Podaj liczby na Lotto na jutro.
@5 534 394 multipasko: On to czyni czynem ciągłym - premedytacją, bezkarnie.Prosimy o interwencję u administracji.
@5 547 268 waldus:
Super, że podkreślasz szacunek - a jak w realu?
Super, że podkreślasz szacunek - a jak w realu?
@multipasko: Proszę - ułóż 3 zestawy na Mini Lotto każdy po 5 liczb tylko z zielonych.

@5 547 374 waldus: No proszę – komar jako jedyny bez uprzedzeń… tylko szkoda, że jego tolerancja kończy się na pierwszej kropli krwi.
Reszta świata może i ocenia, ale przynajmniej nie wysysa z Ciebie życia przy pierwszym spotkaniu
Reszta świata może i ocenia, ale przynajmniej nie wysysa z Ciebie życia przy pierwszym spotkaniu
@5 547 410 waldus: Mam własną,a AI uczy się na mojej.Pozdrawiam.

@5 547 597 multipasko: Bolesne to.Śmietnik.Rob coś.

Czy to prawda?