Wpisy użytkownika BEATA29
Łącznie 1 784 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 401 164. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hm...ulala no to 23 ok ale zebysmy w szoku nie byli bo wpadnie 24
ale wiesz ja dokoncze bo uwazasz ze nie potrafie typowac a bys sie zdziwil
Czesc Serw z tego co mi wiadomo ewa bedzie jutro chyba ze plany zmieni
mam dzis kociol w glowie nie wiem wogole czy beda niskie liczby czy nie wypieprzy od nascie tak jak kiedys bylo
No tak....rozmawialm z nia dzisiaj kilka razy tak cos wspominała...
nie no nic troche ma na glowie teraz ale jak bedzie chciała to Ci sama o tym powie...
wodnik Witaj czy mozesz wyjasnic mi kwestie tego wykreślania liczb?
2 sierpnia okolo godziny 9 zaczna dzialac radiostacja na ul.okopowej. witam Wszystkich
Serw nie rozumiem dlaczego nie chcesz udowodnic ze tak wygrywasz wystarczy skan i by nikt nie pisal ze brednie wypisujesz....
No Serw hallo nr 1 pochwal sie ilez to wygrales?czyżbys poszedł na calosc i zainkasowales 10/10 mam juz gratulowac?????Ts dzieki Tobie pojdzie z torbami....
Majpan mysle ze bedzie 1 jak nic i do tego albo pojdzie 80 albo 79 tak to widze co myslisz???
Drogi Serwie zaczyna mnie to irytowac i pozwole sobie wyrazic opinie wiesz niektorzy faceci dowartosciowuja sie fajnymi samochodami ale grami to pierwszy raz sie spotkalam uwazasz ze te bajeczki o wygranej to kazdy lyka watpie tylko naiwni albo glupi to moze ale uwazam ze tu sa inteligentni ludzie i w takie brednie nie wierza.....jesli ktos prosi o skan to Ty udajesz ze nie widzisz pytania zastanow sie czy warto to robic bo tu za niedlugo nikt Cie nie bedzie bral zapowaznego czlowieka tylko za bakopisarza
a co najlepsze wczoraj podobno wygral 6/6 a byla tylko 1 jedyna 6/6 niech mnie nie rozsmiesza nawet
Witam Wszystkich a w szczegolnosci Serwa!
Drogi Serwie tak jak napisalam wczesniej to nie jest kwestia zazdrosci tylko inteligencji ludzi tu przebywajacych, poniewaz nie uwierze za cholere w to ze wygrywasz po pare tysiecy zlotych bo widzac iloe osob wygrywa to jest niewiarygodne.....ja tez Cie lubie ale nie wierze w te bzdury naiwna nie jestem...
Drogi Serwie tak jak napisalam wczesniej to nie jest kwestia zazdrosci tylko inteligencji ludzi tu przebywajacych, poniewaz nie uwierze za cholere w to ze wygrywasz po pare tysiecy zlotych bo widzac iloe osob wygrywa to jest niewiarygodne.....ja tez Cie lubie ale nie wierze w te bzdury naiwna nie jestem...
Faral widzisz zazdoscimy Serwowi ha ha niezle jaja ciekawa jestem jak ktos bonusa rozbije to wiadomo ze to Serw napewno ha ha
witam Serw szlachetny czlowieku jak to napisales o sobie tu wszyscy sa realistami a nie marzycielami
oj Serw tu ludzie sa zyczliwi ale jak sie bzdury wypisuje to potem masz takie efekty
mi ostatnio nie idzie kryzys mam jakis to chyba przez Serwa ha ha
oj tak ale coz pod gorke jak zawsze...mam wiec sie przyzwyczajam powoli...ze tak jest