Wpisy użytkownika BEATA29
Łącznie 1 784 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 415 655. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak to napisales szlachetny czlowieku....trzeba kochac ludzi a Ts tez trzeba bo moze ja z malo uczucia w to wkladam????
no wiec wlasnie moze za malo kocham to dlatego ha ha obiecuje poprawe ha ha
to nie jest Serw kwestia lubienia czy nie tyko kwestia zdrowego rozsadku
a dlaczego mi przykro nie bedzie ja sie ciesze jak ktos na serio wygrywa a nie tylko pisze ze wygral
dobra Serw bo szkodaa dnia na ***y....masz ego jak wieloryb i tylko tyle zycze Ci zebys wygral naprawde a nie tylko pisal o tym...
czesc lewy wlasnie widze...ze ich wsyslo Serw to ma farta jak zawsze
Niestety pewna osobka sie na mnie obrazila ona wie o kogo chodzi....wiec chcialam ja przeprosic na forum.....{{calus}Ewo
Wczoraj tej osobce wyslalam typy 2 liczby weszly ale dzis jakos weny nie mam do typowan czy ktos widzial Ewe102 dzis?
aha wiesz mam prosbe przekazesz jej zeby do mnie na maila napisala....
bo nie gram tak na sucho od wcszoraj typuje....ale liczby wchodza jakos....
Dusia ja wiem wlasnie ze po szpitalu jest bo kiedys weszlam na forum i czytalam....wyslalam jej maila ale niestety mi nie odpisala zla na mnie jest jak nie wiem pewnie......licze ze jednak jej przejdzie....
ma tego maila co miala nie....bo mi normalnie wiadomosc wyslało ale cisza nie oddzywa sie....
Hej hades no to fakt sama prawda co napisales....ale mnie dzis przekonuje liczba 55
hades czasem sie sprawdzaja ja nie gram od dluzszego czasu na sucho typuje
zastanowila bym sie nad 80 ale 22 i 55 bym obstawiala bo te liczby mnie przekonuja....tak widzialam ale to we wszystkich grach tak jest kilka razy udalo mi sie wygrac 5/5 grajac za okolo 100zł ale nie wiem czy to byl przypadek czy dobre liczby byly
Licza na wygrana i juz to jest uzaleznienie tez tak mialam...ale mi przeszlo
teraz stawiam na intuicje i mapy choc czasami mnie w blad wprowadzaja a intuicje mialam zawsze dobra
wiesz mozna powiedziec ze gralam nalogowo...hm....ale tak jak pisalam przeszlo mi rzadko wchodze na multipasko...rzadko typuje ale jak typuje to juz trafiam czasem tak mam
Czesc lewy
Czesc lewy
lewy ale ja tez nie wiem czy bym nie grala gdybym miala blisko kolekture....moze czasami a teraz jakos mnie to nie ciagnie za bardzo choc nie powiem dzis bym kuponik puscila...
dzis mam jakos przeczucie do tych 2 liczb nie wiem czemu ale tak jakos....
ja tez ale rzadko tak jak pisalam musze miec jakas wene tak jak dzis na przyklad...ktora mnie rzadko nawiedza....
nie widze kurde zeby 79 poszlo dzis razem z 80....zgrywus tak niepewna jak dla mnie..
nie wiem czy akurat wyjdzie czasem tak mam ze jesli nie wejda na poldnie wchodza na wieczor
pomyslcie troszke nad 80tka bo ja nie wiem 70 procent ze padnie ale jak dla mnie to za malo
hm...co do 10 to trudno powiedziec bo dawno jej nie bylo i kazdy liczy ze pojdzie ale to tak nie dziala wyjdzie niespodziewanie i mysle ze nie pora na nia jeszcze ale moge sie mylic
ee ja nie pije no co Ty ha ha bede sie cieszyc z Waszej wygranej to mi wystarczy
wiesz co nie wiem ale ja nie widze ani jednej ani drugiej Papcio
moga byc ze 3 70tki tak uwazam ale teraz to jakos glowy nie mam wena znikla
ale przed zakonczeniem mojej gry udalo sie miec 5/5 wiec nie bylo tak zle
no to dotam gratuluje
no to dotam gratuluje
szczerze to ja tak niskich liczb nie obstawiam ale kto wie....mam przekonanie nie wiem czemu ale do 44
31 zgadzam sie, 41 tez bralam pod uwage i 61 tez reszty nie widze
no to po jakiego grzyba takie obstawiasz masz jakis patent na typowanie???
Laurcia liczby z map ida z opoznieniem mozeszsie podpierac na nich ale to lipa jest obmysl cos innego
Laurcia 31 mam jeszcze nie wiem ale ja siedzialam dlugo nad tym przeczucia przeczuciami a sposob sposobem tak jak z ta 44 i 22 to byly moje 2 pewniaki a dzis 42,64
hm...wez widzisz ja nie jestem pewna siebie bo juz bym byla do przodu a nie gralam przez kilka dni a sprawdza sie ta moja metoda czy dzis wejda okaze sie ale dzis zagram